Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Σωστά Χρήστο ,κάπου πήρε το μάτι μου ότι πάει για ιππασία. ” Right, πήρε το brunch του και πάει. Και το απόγευμα θα παίξει μια παρτίδα bridge στο gentlemen's club, μετά το τσάι των 17:00.... Μερικά πράγματα δεν κρύβονται ρε π@στη μου!!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “με μία πρώτη σκέψη, shoutbox-->ουρλιάζω-κουτί.... ” Μετονομάστε το νήμα μας ΤΩΡΑ!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Ασε μην σου βάζουμε δύσκολα και πάθεις καμία εμπλοκή !!! ” Τάκι, μόλις έφυγε. Μην τον ζορίζεις και τρακάρει πουθενά, θα έχουμε και το κρίμα στο λαιμό μας!

• Magic WormHole

Μήνυμα

(Σε 10 σελιδίτσες, το οποίον, σε κανένα 20λεπτο, πάμε για φουλ του άσσου) Θα εορταστεί όπως πρέπει ή μπαααα?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Είναι για ξεκαρφωμα !!!! ” Δεν του έχουν πει ακόμα για ξαραχνιάσματα κλπ, γι'αυτό ....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “.θα πέσει το σάιτ εάν το κάνω ” ΑΚΟΟΟΟΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ??!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Τζάμπα θα τον πάρουμε και με φράντζα! ” Τζάμπα τον Τάκι, 5 χαρτιά τη φράντζα! =============== Μαι 14th 2017, 12:12pm =============== Παράθεση από makis1024: “@takisfrag να φανταστείς πως υπάρχουν μέλη που δεν ξέρουν τι είναι το shoutbox, σου έρχεται κανείς στο μυαλό;;; ” Με τέτοιο όνομα κι εγώ θα αρνιόμουν να το ξέρω!!!

• Παράθεση από demakhs: “(οι αλήθειες, Χυστος, πάντα πονάνε) ” Ποιά είναι η τελευταία σου Ηγήτοραραρα? Ότι θυσιαστήκατε κάποιο γενναίοι σκώληκες?

• @caeser μας έλειψες, μας λείπεις!

• Παράθεση από demakhs: “Θυσιαστηκαμε κάποιοι γενναίοι σκώληκες, ” Παρ' τ' αλλιώς, βρήκες! Σκώληκες .....γενναίοι.....

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “20 κεφάλια...και είμαστε οκ.. ” Πεθαίνω να μάθω τον σχεδιασμό της νέας σεζόν με αυτά τα 20 κεφάλια συνυπολογιζόμενα. Πώς το σκέφτεσαι ρε παιδί μου;; Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ποιος είναι καλύτερος άραγες, ο δάσκαλος ή ο μαθητής?? ” Τακις: Ο Ζαμπούνης της διπλανής πόρτας Η Φράτζα που θα θέλαμε όλοι να έχουμε Ο ένας κι ανυπέρβλητος γκραν μαιτρ. Δεν περιγράφω άλλο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Μπααα,ζαχαροπλάστης δεν είναι αυτος;; ” Δεν γνωρίζω! Λες να ...πορεύεται με τΟλούμπα η κοπέλα?!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Τώρα? ” Φαίνεται κ@λιεργημένη κοπέλα! 8,9 από μένα, ευχαριστούμε τον εκπρόσωπό της @linuxilakis

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “diaporama-alma-la-candidate-de-la-france-a-l-eurovision. Έλα @Xstos ” Μισές δουλειές.... 404 Not Found =============== Μαι 14th 2017, 12:51am =============== Παράθεση από Thracia: “Εκλεπτυσμένο γουστο στο φαγητο! ” Αναφορικά με τα ...κρεατικά, υποθέτω...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Ας βγάλει ο Τάκις με την μπιμπικοκαμερα του...μην βγαλουμε εμείς και πάθει το παιδί τιποτις νυχτιατικα ” Να τις βγάλετε, να δούμε ποιανού είναι καλύτερη! Λάδι-λάδι, από τηγανίτα τίποτα! =============== Μαι 14th 2017, 12:39am =============== Παράθεση από Thracia: “Αθηναία με λιγο από Αμερικα και εχει τελειώσει και νομική! Not bad! ” από ενδιαφέροντα? φιλοτελισμό, εκδρομές, καλή ποίηση και τέτοια?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Εγώ θα ψηφίσω αγωνιστικά...Λαουρα-Γαλλια ” Προσκόμισες το φάκελο της υποψηφίας βρε καραμήτρο!??! Πώς θα αξιολογήσουμε, με ενόραση?!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “.αλλά τα τσατ παίρνουν φωτιά... ” ποιά τσατ...?! "παντόφλα-φακιόλι-τβ" παίζει....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κύριοι, πάλι οφ τόπικ, άνθρωποι δεν γίνεστε! Απόψε έχει euroβιζιών και Οφείλουμε να βαθμολογήσουμε τις αοιδούς! Θα αρχίζει η διαδικασία ή θα περιμένουμε και τα μαγιώ, για να διαμορφωθούν απόψεις?