Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
40692014751_4824581e05_c.jpgIMG_20180219_133837 by bill linuxilakis, on Flickr αδιαβροχοποιηση ......ip46 kai 56 kai 86 το mix2 Στοκ manual ήθελα πιο γρηγορο ακόμα shutter αλλα πάει μόνο μέχρι 1000 39814523335_d7e513b4f2_c.jpgIMG_20180213_180749 by bill linuxilakis, on Flickr Παραλίγο να γίνει ελαιογραφία του Γκόγια ....αλλά οκ....χεεχε σε πρόλαβα @pavlidisc ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕ κράτησε λεπτομέρεια @fog με τι μία τα τσάκωσες είδα... @pavlidisc μήπως για το mi5s να βάλουμε στις προτάσεις και την 2c που τ…
-
Δεν έχω ψαχτεί ακόμα με αυτά. Απλά αν παίζει όπως είναι by default αν είναι γρήγορο και καλό σε όλες τις σκηνές μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και την stock . Και έιδικά θέλω να δω αν μπορεί να προταθεί για αυτούς που δεν πειράζουν ούτε πειραματίζονται. Θα είναι σημαντικό. Τα άλλα θα τα βρούμε. shoot & go ένα πράμα. Απο ότι δείχνει και οι dev προς τα εκεί το πάνε. Να φτιάξουν μια εφαρμογή να την βάζεις και να παίζει καλά σε όλες τις συνθηκες..
-
MGC_3.2.045_FINAL_3.1.apk Settings : default , όπως εγκαθίσταται το apk . Δουλεύει και το touch to focus αλλά και η μπροστινη με hdr+ 38897553970_0f2f488c95_c.jpgIMG_20180309_140944 by bill linuxilakis, on Flickr GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.7Beta.apk sETTINGS : NEXUS 6 AUTO model: Pixel xl(corr) hdr+ parameters: very high.Tο touch to focus αργεί αρκετά να δουλεψει. Μου έχει δώσει πολύ καλά αποτελέσματα και για αυτό την έχω ως οδηγό στο τηλέφωνο για να δω τυχόν βελτιώσεις κλπ. Δεν δουλεύει κάποια άλ…
-
Τώρα για το mix2 στην 8.3.8 συνεχίζει να μην δουλευει το mod οπότε ή πάμε σε πρεγενέστερη ρομ ή καθόμαστε στα αυγά μας. Τα αυγά μας όμως μάλλον έχουν σπάσει. Κάτι έχουν αλλάξει και το αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό στα μάτια μου. Το hht πάρα πολύ θόρυβο δεν ξέρω τι έχουν κάνει . Εχουν βελτιώσει πάντως το focus στις νυχτερινές που αργούσε λιγάκι EDIT: Όσοι έχουν θέμα με το hdr + όπως εγώ στις τελευταίες dev κατεβάστε αυτό το fix jpeg;base64,AA==FRONTCAM_PORTRAIT_FIX_MI6_8.2.24+.zip - Google Drive…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από baiosss: “Παίδες φοράει κάνεις την τελευταία dev eu 8.3.1? Έχω εντοπίσει ένα bug νομίζω. Όταν πάω ρυθμίσεις στους ήχους και θέλω να σετάρω έναν ήχο είτε για κλήση, ειτε για ειδοποιήσεις η μηνύματα, αντί να με πάει στους διαθέσιμους ήχους της συσκευής, με πετάει στα themes. Το έχει κανένας άλλος? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είναι γενικό το κακό. Θα πας θέματα κάτω δεξιά στη φατσούλα,μετά θα πατήσεις στο ringtones θα επιλέξεις τον ήχο που θες και θα σου βγ…
-
2016-06-07_01-29-31 | Dimitris Patsis | Flickr 2016-06-07_01-30-04 | Dimitris Patsis | Flickr 2016-06-08_02-23-34 | Dimitris Patsis | Flickr DSC_0026 | Dimitris Patsis | Flickr Εδώ φαίνεται πως με διαφορετικά tap το focus(φωτομέτρηση) παίρνεις άλλα αποτελέσματα. Στην τελευταία έχει αλλάξει και χειροκίνητα το white balance διότι πάντα το note 3 pro έβγαζε ένα ξέπλυμα μια ασπρίλα στο auto σε low light συνθήκες ή indoor.
-
WormHole
ΜήνυμαΠαρακαλώ να εκδοθούν εκλογικοί κατάλογοι... Για το αδιάβλητο.
-
Εγώ θυμάμαι ότι έκανα κάτι άλλο. Αν πατήσεις παρατεταμένα τον κύκλο του focus χωρίς να σηκώσεις το δάκτυλο μόλις εστίαζε έπαιρνε και την φωτογραφία. Δεν ξέρω αν τώρα το κάνει η θέλει πάλι ταπ. @fog τα ίδια λέμε. Δεν υπάρχει χάλια κινητό. Αν κάνεις την δουλειά σου είναι αρκετό. Αν μπορείς να πάρεις και το 100 % από την συσκευή σου είναι το τέλειο. Η μαγική λέξη είναι το.... τηρουμένων των αναλογιών. Και βέβαια αυτό που πρεπει να προσέχουμε και εμείς που σχολιάζουμε είναι να καταλαβαίνουμε αυτήν τ…
-
Χάλια ξεχαλια η τρίτη βελτίωσε το αποτέλεσμα. Τις βλέπω από κινητό. Από την άλλη φαίνονται τα όρια του κινητού.. Έτσι κ αλλιώς ο βασιλιάς ήταν γυμνός. Πρέπει να έχουν κουνηθεί και λιγο. Πάντως θυμάμαι κάποιον Ανδρέα Πάτση που έβγαζε κάποιες καλές φωτογραφίες νυχτερινές manual. Από τα Ιωάννινα πρέπει να ηταν. Καλλιτέχνης.
-
Μπράβο φίλε. Η ομάδα εδώ πετάει. Άμεση δράση Σημαντικό επίσης που το παλέψες και μόνος σου. Πιο σοφός τώρα. Το κλειδί ήταν αυτό που έλεγες στο πρώτο ποστ για τον κωδικό που σου ήρθε με sms και δεν περνάει στο ξεκλείδωμα.Εκει κάποιος λάθος γινόταν στα βήματα σου. Μπράβο και καλοδουλευτο το τέρας σου.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651