Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi mix 2 bricked
ΜήνυμαΣου απάντησα και δίπλα.. Αν μπορείς να έρθεις Πειραιά έλα να στο φτιαξω
-
WormHole
ΜήνυμαΈχω και εγώ πολύ καιρό να σας πω μια καλημέρα... Καλή σας μέρα λοιπόν και από εμένα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Για το mix 2 με κάλυψε ο προλαλήσαντας Ανδρέας μιας και μέσα είναι η συσκευή μου. Να πώ όμως πως στην τελευταία dev με όποιο source και να έχει το hdr + mod δεν δουλεύει. Νομίζω απο 8,2,8 και κάτω όλα καλά. Για μένα είναι πολύ ωφέλιμο αυτό που πάτε να κάνατε απλά το κακό είναι στην συντήρηση. Διότι αλλάζουν όπως οι πετρες σε ένα ποταμό. Θα γίνετε πολύ εύκολα outdated. Αλλά μπορούμε να παίξουμε με τα στανταρακια. Όπως η 3.2 στο mi5s για νυχτερινές και μόνο τοπία . Αυτή είναι δοκιμασμένη. Ή στο mi…
-
Τι να πω .... Θα δείξει ... κοντός ψαλμός.. Πάντως αυτός ο αισθητηρας ο 363 τον είδανε στην έκθεση της Ισπανίας σε ένα meizu και δείχνει αρκετά δυνατός. Όποτε θεωρητικά θα υπάρξει αναβάθμιση σε σχέση με το mix 2 σε αυτό το σημείο.
-
Η μπροστινή κάμερα που είναι ρε παιδιά?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “Redmi 4a περαστικε καλώς. Το μόνο άσχημο προσπαθώ να αλλάξω ήχο κλήσης και με πάει στα θέματα....... Ε???? Τι είναι τούτο πάλι;” Για όσους έχουν πρόβλημα με αυτό. Θα πάτε στα θέματα θα πατήσετε την φάτσα κάτω δεξιά ....θα πατήσετε ringtones ....θα βρείτε τον ήχο και θα επιλέξετε με αυτό που θέλετε να πάει. Σαν ήχο τηλεφώνου.....? Alarm? Τι θέλετε... Έχει αναφερθεί το ζήτημα.... Ίσως το διορθώσουν η επαναφέρουν το παλιό τρόπο στην επόμενη Ρομ...
-
Ναι Sent from my MIX 2 using Tapatalk