Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Τα είπε όλα....Χρήστο λείπουν ακόμα μερικοί να ποσταρουν ...για να βγεις αληθινος...χεχεχε =============== Μαρ 2nd 2018, 12:32pm =============== Και έτσι απλά και ωραία με τις νέες dev κανένα google mod δεν παίζει στα τηλέφωνά μας. Το ήξερα με την global γιατί για μια εβδομάδα είχα την eragon ρομ και δεν άνοιγε κανένα hdr + και τώρα απλά το επιβεβαίωσα ότι ούτε με την eu παίζει παρόλο που είναι ενεργοποιημένο το api 2. Άρα για όποιον θέλει να έχει το mod μένει εκεί που ήταν μέχρι νεοτέρας. Ισχύο…

• @tsine η στοκ κουνήθηκε??????

• Εγώ βλέπω το φοβερό παρκάρισμα του auris πάντως. Άρε Ελλάδαρα..... =============== Μαρ 2nd 2018, 10:42am =============== και το yaris δεν πάει πίσω... Με κάλυψη τον κάδο...χαχααχα

• Γουστάρω που ψάχνουμε και την τελευταία λεπτομέρεια και έτσι πρέπει . Άλλωστε για αυτό υπάρχει και αυτό το νήμα. Θέλω να πω πως ο στόχος εδώ είναι να μην λέμε τα κλασσικά που μόνο εντυπώσεις και τίποτα άλλο, έχουν. Π.χ τετριμένα μότο αυτό δεν έχει καλή κάμερα η ποιο έχει την καλύτερα κάμερα και να ακούς διάφορες μπαρούφες απο εδώ και απο εκεί χωρίς κάτι χειροπιαστό. Κάπως έτσι είχε μείνει η εντύπωση στους περισσότερους πως το mi note2 ήταν για πέταμα φωτογραφικά. Ενώ δεν είναι. Τώρα όσο για το s…

• @pavlidisc πιο λαδωμένα τα βγάζει το mix2 στο έχω πει αυτό. Εδώ ήθελα να αναδείξω απλά ότι οι διαφορές στην συγκρεκριμένη σκηνή και μόνο σε αυτή ότι είναι ελάχιστες. Αν δεις και στα πιο παλιά συγκριτικά και σε νυχτερινές πάλι το συμπέρασμα είναι το ίδιο. Τώρα πολύ σωστά λέμε ότι συνολικά υπερέχει το mi5s . Όμως μιλάμε για διαφορές στήθους και μόνο. Και εδώ αν βάλουμε στην εξίσωση το Mi6 και μι νοτε3 που λέγαμε ίσως οι διαφορές να ήταν ακόμα πιο μικρές. Άρα για κάποιον που θέλει να πάρει xiaomi ν…

• @fog Να σου πώ πως τα χρώματα στο mix 2 είναι πιο σωστά. Σχεδόν πάντα. Και βέβαια παίζει ρόλο που της κοιτάς. Το γενικό συμπέρασμα νομίζω είναι πως σε γενικές γραμμές και για τα μάτια των άσχετων όπως είμαι εγώ το αποτέλεσμα , δείχνει τόσο μα τόσο ίδιο.......

• @pavlidisc . Δεν θυμάμαι να σου πώ. Όταν πάω σπίτι θα δω της γυναίκας τι έχει και θα σου πώ. Στο mix μόνο βάζω το contrast στο high πλέον.Αν δλδ είχα αλλάξει κάτι θα ηταν αυτό. Στο mi5s νομίζω ήταν στο medium όλα γιατί την προηγούμενη είχα φλασάρει την global dev απο εδώ την ελληνική. Αλλιώς εκεί το έχω contrast high saturation low

• Επειδή η συσκευές υπάρχουν δείτε και πείτε. Για να μην μιλάμε αόριστα Quiz: Βρείτε τις διαφορές....χεχε.. Στο γρήγορο η φωτογραφίες τσακ μπαμ που λένε. Πρώτα το mix2 26696534498_870658970a_c.jpgIMG_20180225_144722 by bill linuxilakis, on Flickr 40525565472_18be0392b4_c.jpgIMG_20180225_144708 by bill linuxilakis, on Flickr =============== Μαρ 2nd 2018, 8:12am =============== Kαι κάτι ακόμη. Απλά δεν έχουμε δείγματα απο το mi6 για να δείτε ότι είναι ίδιο με το mi note 3. Όσο για το καινούργιο αλγό…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• WormHole

linuxilakis - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Εγώ νομίζω πως η τρύπα με το επίπεδο των ανθρώπων που έχει μπορεί κάλλιστα να γίνει αυτοδιαχειριζομενη χωρίς ηγέτες . Δεν χρειαζόμαστε αλλο σωτήρες. Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• Όταν έψαχνα τις φωτο ειδα αυτο το κάδρο με το op . Την είδα μια φορά και απο μνήμης προσπάθησα να είμαι στο ίδιο σημείο. Αλλά δεν τα κατάφερα .Τώρα την έχω στο κινητό και θα κάτσω στο ίδιο σημείο την επόμενη Αυτός ο δρόμος είναι πάνω απο 100 μέτρα. χεχεχε

• Και ένα ίδιο κάδρο απο mix2 και op3t σαν αυτά που αρέσουν στον Ανδρέα. Πρώτο το mix2 40512550252_fa9c42eaaf_c.jpgIMG_20180222_204543_HHT by bill linuxilakis, on Flickr 25505468767_7587b5f96f_c.jpgIMG_20170515_223705 by bill linuxilakis, on Flickr

• Magic WormHole

linuxilakis - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

o @spideman3 είναι κάτω απο το χιόνι? χχεχε καλό

• Καλώς ματαξανήρθες @foxy4270 Ας βάλω και εγώ κάτι μετά απο καιρό hdr + 39658445115_eec71dd4a6_c.jpgIMG_20180221_070947 by bill linuxilakis, on Flickr

• @fog τέλειο μπράβο

• Καλύτερα να δοκιμάσεις με το xiaomitool. Αφού πάρεις τα πάντα back up απο τον εσωτερικό σου χώρο στο pc. Αυτό στο λέω γιατί απο τον updater απο android 7 σε 8 καλό είναι να αποφεύγετε...

• Το api2 δεν είναι μόνο για την κάμερα. ,Γενικά πρέπει να αλλάξει πολλά στον κώδικα από ότι έχω διαβάσει. Η μη ενεργοποίηση του απλά είναι θέμα ευκολίας και τίποτε άλλο... Αλλά εκεί κάτω η κίτρινη φυλή δεν θέλει να κουραστεί από ότι φαίνεται. Εδώ δίνουν τα kernel sources που επιβάλεται να τα δίνουν....μετά από έξι μήνες. Για αυτό όταν δεν είναι από default ενεργοποιημένο το api2 ένα battery drain το δημιουργεί έτσι στο άσχετο. Έχει παρατηρηθεί από το note3 αυτό. Sent from my Mi MIX 2 using Tapata…

• Σε mi5s όλα καλά με flash πάνω από την 8.2.1 άρωμα.Αργησε να ανοίξει πληροφοριακά. Είναι πολλά που λείπουν από τις προηγούμενες λόγω global. Βήματα. Διάταξη οθόνης πάνω από 4x5 . Όσο αφορά για τα θέματα υπήρχε στην China based mod μέσα στην ρομ για να παίρνουμε από παντού θέματα. Στην global αυτό δεν υπάρχει. Οπότε σίγουρα μόλις λυθούν τα πρωιμα προβλήματα σιγά σιγά θα προστίθενται οι παλιές μοντες. Όσες φυσικά δουλεύουν. Είδα ότι με.το magisk περνάει το safety net. Ευχαριστούμε το μαγειρείο και…

• Βάλε ένα video να δούμε γιατί αυτό μπορεί να είναι κάτι άλλο