Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Είναι το τέλειο smooth θα έλεγα εγώ. Χωρίς λοξυγγα χωρίς κομπιασματα .. Πολύ άμεσο και φοβερά γρήγορο όταν το θέλεις... Αυτός είναι ο ορισμός του smooth.. Νομίζω πως αν είχες δίπλα κάποιο άλλο κινητό θα έβλεπες την διαφορά. Έχω άλλη εντύπωση όπως βλέπεις. Να σημειώσω πως δεν έχω Facebook για να δω πως δουλεύει. Αλλά στο browser Tapatalk κ.α που δουλεύω είναι άψογο Έχει πολύ γρήγορα απόκριση...δεν είναι απότομο

• Τελικά μάλλον και πολύ απλά ο apsogos ήθελε να μας πει ή να μας υπενθυμίσει...πόσο χάλια είναι οι κάμερες των xiaomi. Και εγώ θα του προτείνω το s9. Αλλιώς ισχύουν ότι γράψαμε όλοι μας πιο πάνω αν θέλει να πάει σε κάτι καλύτερο από το note4

• Όταν το κάνεις πολύ γρήγορα ναι θολώνει. Έχω την εντύπωση πως είναι animation. Δεν έχει θέμα η οθόνη. Αν καταλαβαίνω αυτό που λες. Αλλά όταν σκρολαρεις τόσο γρήγορα δεν νομίζω να διαβάζεις . Αν κοιτάς στο κέντρο δεν έχεις θέμα. Έτσι κ αλλιώς όταν βρεις αυτό που θες και σκρολαρεις φυσιολογικά όλα ειναι οκ.. Έχω την εντύπωση επίσης ότι το ghost είναι άλλο. Δηλαδή δίπλα γράμματα και τέτοια .. Εδώ απλά θολώνει γιατί με τέτοιο σκρολ τι θα έκανε αφού δεν μπορείς να διαβάσεις...έτσι κ αλλιώς

• Δείτε αυτή. Σήκωσα και τράβηξα. 25505468767_7587b5f96f_z.jpgIMG_20170515_223705 by bill linuxilakis, on Flickr Είναι καλή για τα δικά μου μάτια. Και δεν ξέρω αν το mix 2 ή το Mi6 θα την έβγαζε καλύτερη.

• Εκτός αν έχει μπεί χέρι photoshop ή κάτι αντίστοιχο. Ημερήσιες το mix2 είναι καλό.Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Κ με πιο σωστό white balance και χρώματα

• Με την σειρά και λόγω χαρακτηριστικών αισθητήρα. Mi5s MiNote 3 Mi6 θεωρώ ότι είναι τα ίδια αυτά τα δύο Mi Mix2 Mi5 Mi note 2 Στα τελευταία τρία όπως και στο Mimix2 με τα δύο παραπάνω μι6 κλπ βλέπω πάντως πολύ μικρές διαφορές Αυτά την δεδομένη στγμή =============== Φεβ 24th 2018, 10:53am =============== Αλλά εσύ αν θυμάμαι καλά είχες MI5s άρα ξέρεις σε τι επίπεδα είναι η xiaomi φωτογραφικά. Μετά πήρες s7edge έτσι δεν είναι? Δες και δείγματα εδώ των παιδιών και θα καταλάβεις. Δεν έχουμε πολλά απο …

• @pavlidisc έχεις δει πως αν κάνει swipe προς τα πάνω και πατήσεις στο search "region" σου βγάζει μόνο china και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Αυτό συμβαίνει στην eu. Kάτι τέτοιο στις global δεν συμβαίνει. Σου βγάζει όλα τα region μέχρι και ινδία μπορείς να επιλέξεις. Αυτό έχει κάποια πλεονεκτήματα στα θέματα κλπ κλπ. Θυμάσαι το θέμα με το lte και το 4g που ΄στο region ¨ηταν καρφωμένο στο polland επειδή η eu πειράζει το build prop. Αυτό λέω. Και κάτι ακόμα Στην global αν είσαι ξεκλειδωτος και offic…

• Πάντως Χρήστο έχει βγει σε testing όμως η ελληνική με global source. Όσο είχα global δούλευε τέλεια και θεωρώ αν και σε beta στάδιο πως θα είναι σούπερ. Αν περάσεις και πρώτα μια fastboot global θα έχεις και όλα τα region ανοιχτά, θέλω να πιστεύω,. Θα την βάλω στης γυναίκας μου και θα σας πω. Και με τα νέα notifications παρακαλώ. Πρόκληση...

• Θα έλεγα πάντως να δώσετε με global source στο Chiron έστω την απλή xtvr να δώσουμε feedback ώστε να έχουμε χρόνο να διωρθοθουν τυχόν σφάλματα που αφορούν καθαρά την ρομ.. Νομίζω πως τώρα δείχνει να έχουμε το momentum να κάνουμε την διαφορά σε σχέση με άλλες επιλογές.

• Άστον τον Χρήστο είναι stableακιας. Καίγεται για το app vault. Τι του έχω πει για να βάλει Dev....Εκεί επιμένει

• Για Chiron ετοιμάζεται κάτι? Βλέπω πως όλες οι ρομ είναι από 7 Android και κατω

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Βολευομαι μια μια nillkin frosted που εντάξει δεν καλύπτει και πολλά άλλα έχει καλό grip. Έχω άλλη μια imak που ήρθε με το γυαλί που είναι λαστιχένια αλλά έχει καλό grip σε sandstone έκδοση με γωνίες με bumper βγαίνει και σιλικόνης αν την δεις στο Αλι στο imak store. Επίσης έφερα και μια από Ισπανία με δερμάτινη πίσω αίσθηση αλλά γλιστράει λίγο σαν την μαμά. Πιο πολύ φοράω την imak στη δουλειά και την nillkin για την βόλτα μου. Xiaomi Mi Mix 2 Case Mi Mix 2 Cover IMAK Shock-resistant Shockproof …

• ,Εγώ πιστεύω ότι γλιστράει επικίνδυνα. Τεσπα γούστα είναι αυτά. Αλλά το imak πολύ καλό θα το χαρείς. Έχει και ωραία αίσθηση στην κύλιση.. Πολύ ποιοτικό..

• Η μαμά δεν σου γλιστράει?

• Xiaomi Mi Mix 2 Accessories

linuxilakis - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Αυτό έχει τις τρύπες white dots που φαίνονται στον ήλιο. Που σημαίνει ότι έχει κόλλα μόνο στις άκρες. Ίσως να μην είναι και γυαλί αλλά πλαστικό σκληρυμένο. Δες εδώ τη κουβέντα μας και το ποιο είναι το τέλειο για την συσκευή μας Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2 Έχει και λινκ Οι πιο πολλοί έχουμε πλέον το nilkiin h+ pro

• @mula απλά να ξέρεις δεν μπαίνει σε όλες τις θήκες γιατί το σηκώνουν. Και κάτι άλλο σκουραίνει λίγο την οθόνη.. Δεν είναι εντελώς διαυγές. Απλά είναι ελάχιστο. Εγώ το έχω στην κατηγορία καβατζα μια παίζω με nillkin για αυτούς τους λόγους. Αλλά είναι άι το πιο καλό full που έχω φορέσει ποτέ σε όλα τα κινητά που ειχα

• Μάλλον βιάζεσαι κοματάκι παραπάνω. Είναι και το mix σφαίρα.... Δεν θέλει πολύ να την πατήσεις

• Κάποιος το ενεργοποίησε βάζοντας σε μια Samsung συσκευή την κάρτα. Έστειλε το μύνημα ενεργοποιήθηκε και μετά πέρασε την κάρτα στο xiaomi. Έφτιαξε τις ρυθμίσεις κ είπε ότι δούλεψε. Δεν θυμάμαι το ποστ.Καπου το διάβασα