Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Αν είναι να το κρατήσεις δύο χρόνια και πάνω για μένα αξίζει να το πάρεις από infoquest. Αν έχεις και δυνατότητα τιμολογίου ακόμα καλύτερα. Τώρα αν είσαι customaκιας ψαχτηρι κλπ κλπ και ξέρεις τι κάνεις το παίρνεις από όπου το βρεις φθηνότερα χωρίς τελωνείο... Φίλος με Kate δύο φορές όπου το πήγε service ήταν άψογοι... πάντως Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΧεχε. @osalonikios ρε φίλε τραβά και ένα ευχέλαιο... Όλα σε σένα. Μια τα random reboot τώρα αυτά... Ανδρέα μικρέ το θέμα είναι η προσδοκία..... Έτσι πουλάς....οι άλλοι πουλάνε βεβαιότητα.. Σου λέει τσαμτσουμγκ καλή φωτογραφική... Ας ελπίσουμε και η σιαόμι να φτάσει στη βεβαιότητα Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΓιατί να δώσεις τόσα λεφτά και να μην πάρεις ένα multistrada φερ ειπείν που είναι καλύτερο και από γκόμενα.. χεχε Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
@demakhs καλύτερα γιατι και δεύτερη φαπα σε λίγες ώρες δεν λέει... Sent from my MIX 2 using Tapatalk @ANDREAS54 όχι hht το πρωί γιατί θα γίνεις Bob Ross. Όπως λέει κι ο μικρότερος Ανδρέας hht πάνω από 2000 iso. Το πρωί με 100 iso και αν δεν έχεις δυσκολίες με έντονες σκιάσεις και πολύ φωτεινά κουμπώνει στοκ και παίζεις μπάλα
-
WormHole
ΜήνυμαCorolla ε? Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΧεχε όντως πιο εύκολα παιρνεις πορσε... , Παρεμπιπτόντως και εγώ jazz έχω... Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΌντως πάντα μισές δουλειές ή σιαομι. Αν ήθελε να λέγεται flagship επρεπε να βάλει κάτι καλύτερο σε κάμερα... Στην τελική πόσο παραπάνω,Θα τις στοίχιζε ένα άλλο module. 10 ευρώ? Με κάτι τέτοια μας την λέει ακομα και ο @pelatakis Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΣφετεριστές είναι απλά.... @demakhs - @pelatakis Με το Jason απογοητεύονται με την κάμερα. Εντάξει εμείς στο πιο κει νήμα την κάνουμε εντελώς γαργαρα...πώς αλλιώς...470 δώσαμε.... Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΠολύ απογοήτευση βλέπω στο νήμα με το Jason.., Όσο για τις σφαλιάρες.... Τι να πούμε αφού έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο..,φαπας Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
Εγώ σας τα είπα λαικά... αν μπορώ να έχω καλύτερο αποτέλεσμα με μικρότερο αρχείο τι με νοιάζει το μέγεθος του.? ε? Γιατί το μέγεθος να παίζει ρόλο το 2018. Θέλω να πώ πως δεν είναι μέτρο σύγκρισης ούτε εμφάνισης αδυναμιών. Είναι η δεν είναι καλή αφού έχει πεπερασμένη δυνατότητα( ο αισθητήρας) λόγω φυσικής ? Αυτό δεν μας ενδιαφέρει? Έτσι και αλλιώς το αποτέλεσμα που βλέπουμε ποτέ δεν είναι αυτό καθαυτό που πήρε ο αισθητήρας. Νομίζω οτι αυτό λέει ο Ανδρέας απο την αρχή και όχι κάτι άλλο. Το hht ότ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
WormHole
ΜήνυμαΨιτ ...άντε να πάτε να κοιμηθείτε ...ρεμαλια.... καληνύχτα Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
Το αρχείο hht δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο για να αποθηκεύσει πολλά δεδομένα διότι το επιτυγχάνει παίρνοντας πολλές σκηνές. Η σύνθεση που κάνει ενσωματώνει τον όγκο της πληροφορίας διαφορετικά. Άρα η απλή αναγκαστικά θα δίνει μεγαλύτερο αρχείο. Ποια είναι πιο καλή στο μάτι την νύχτα και όσο ανεβαίνει το iso φαίνεται ξεκάθαρα. Άρα το software κάνει την σύνθεση κ μετά την συμπίεση. Ενώ στην απλή έχουμε πληροφορία και έπειτα συμπίεση. Ενώ στην άλλη πληροφορία σύνθεση συμπίεση. Εγώ έτσι το καταλαβ…
-
WormHole
ΜήνυμαΚοσκωτάς Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
Μην οδηγήσετε μετά όμως ε? ,Με ρεγουλα... Sent from my MIX 2 using Tapatalk