Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Για να σπάσω λίγο τον πάγο... 39365008385_bdfd4e6604_z.jpgIMG_20180211_121916 by bill linuxilakis, on Flickr 38451975340_1ae8ebf086_z.jpgIMG_20180211_122430 by bill linuxilakis, on Flickr 39366417995_214ebbcbe0_z.jpgIMG_20180212_185239 by bill linuxilakis, on Flickr Όλα στοκ η πρώτη είναι contrast high η τελευταία είναι contrast high και saturation low αν θυμάμαι καλά. Συσκευή mix 2 39366687255_a3f3c81f0b_z.jpgIMG_20180211_122052 by bill linuxilakis, on Flickr 25393445257_a71791cc40_z.jpgIMG_201…
-
Αυτά με τον sony Χρήστο πρέπει να ήταν ελάχιστα...... @Retro μια χαρά βγήκαν . Αν βάλεις δίπλα το Note 4 θα καταλάβεις την διαφορά άνετα. Αν θέλεις κάνει και ένα συγκριτικό αν και όλοι ξέρουμε την κατάληξη... Α και το το παρμπριζ του αυτοκινήτου σου είναι αλλαγμένο? χεχε... Γιατί έχει μια μικρή διάθλαση
-
Εμένα στοο mix 2 δουλεύει κανονικά ο καιρός. Έρχομαι από καθαρή εγκατάσταση ομως Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
το πρώτο που θα πώ είναι ότι δεν βγάζει με τίποτα έτσι το mi note 3. Τώρα να δούμε ρυθμίσεις στο auto. Πηγαίνε ρυθμίσεις κάμερας και πάτα restore defaults. Επίσης μπορείς να διαγράψεις όλα τα data της εφαρμογής κάμερα και να κάνεις ένα reboot . Ο @MIUI_ART είπε να δεις αν έχεις ενεργοποιήσει κάποιο φίλτρο.?????? Δες και αυτό. Δευτερον να δούμε τι ρομ φοράει.
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΔεν έχει άρωμα διότι έχει κάποια θέματα ο installer με το android 8 και τις νέες αλλαγές τις xiaomi και για αυτό δίνουν μόνο την απλή xtrv. @kexas προχώρα στο flash του magisk 15.3 δεν θα πάθεις τίποτα. Απλά κατέβασε να έχεις και το unistaller ζιπ του magisk σε περίπτωση που δεν μπουτάρει . Μπαίνεις σε recovery φλασάρεις το unistaller zip του magisk και είσαι οκ Μαζί θα σου περάσει και το magisk manager. Τώρα αν θες στείλε μου σε pm τον οδηγό να το δώ και να σου πώ
-
Βαλε την 2c με τις ρυθμίσεις που είχες στο mi5s Εγώ το έχω με pixel 2 walley nexus 6p very high. Eπίσης έχω δουλέψει την arnova 1.7 beta με nexus 6 auto και nexus 6p ή pixel xl(corr) όλα very high . Δοκίμασε και το κουβεντιάζουμε. Δεν έχω πάρει αποτελέσματα όπως τα θέλω πάντως. Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το api 2 με το BuildProp και να δώσεις τα σωστά permissions.
-
Aroma η 8 δεν βγάζει. Μόνο xtrv σκέτο . Την έχω εγώ κ εκτός από κάποια drain που είχα στην αρχή. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή κ γρήγορη. Ούτε force close ούτε τίποτα. Ύστερα από μια εβδομάδα που έχει κάτσει η ρομ όλα βαίνουν όπως θέλω. Και global Dev που είχα για δύο ρομ και αυτήν ήταν πολύ κοντά. Για τον ήχο δεν συμφωνώ πιο δυνατός στην xtrv. 5 επί 6 διάταξη του launcher. Απαλλαγμένη από bloatware που εντάξει δεν είναι τόσο θέμα μιας και πολλά αν είσαι ρουτ τα ξεπερνας. Όπως και αυτό με τον ήχο. Μ…
-
Σωστά τα λες Χρήστο ότι είναι shit... αλλά και εδώ οι δικτυάδες τηλεφωνάδες δεν είναι και ότι καλύτερο. Καρφωμένο το έχω το 4g+ αλλά πολλές φορές το drain δεν σ αφήνει...ένεκα και την νηπιακής 8άρας android που ακόμα θέλει δουλειά. Βάλτα όλα μαζί και θα καταλάβεις. Πάντως στο γραφείο που είναι πιο έντονο το θέμα που έλεγα πριν... δεν το κάνει όλες τις ώρες της ημέρας. Θεωρώ λοιπόν πως όταν η κυψέλη φορτώνεται αρχίζει τα κουλά. Έψαξα να δώ που είναι η κεραία βρήκα ένα σαιτ άλλαξα ρομ διάβασα ....…
-
Όταν είσαι σε wifi τα βάζεις όλα 2g . Όταν είσαι έξω και θέλεις data τότε πατάς το κουμπί να γυρίσει σε 4g ή 3g που και αυτό έχει καλύτερη μπαταρία. Αναλόγως βέβαια την περιοχή και την κάλυψη. Δοκίμασε και μου λές. Στις android 7 εκδόσεις δεν το έκανε αυτό το drain πάντως. Οπότε και εδώ κάποια στιγμή θα διορθωθεί. Αν κάποιος με cosmote και αθήνα αντιμετωπίζει αυτό που λέω όταν έχει ανοιχτά τα δεδομένα ή και κλειστά στις ρυθμίσεις να βλέπει lte όμως, όπως είπα και παραπάνω..... (η φωνή να πηγαίνε…
-
Κάνε το και θα δείς διαφορά. Τώρα όσο αφορά τι βλέπει. Να σου πω τεχνικές λεπτομέρειες θα αρχίσω να λέω βλακείες αλλά πχ σπίτι που δεν έχω καλό σήμα στο 4g+ που είναι η 1800+ στην cosmote , έχω αδύναμο σήμα σαν εσένα. Μόλις γυρνάω να βρίσκει μπάντα 2g νομίζω παίζει 900/1800 τότε στο γράφημα γίνομαι πράσινος και έχω καλό stand by drain. Στα γράφω εμπειρικά. Επίσης να σου πώ πως σε σημεία που είναι αδυναμο το 4g με ανοιχτά η κλειστά δεδομένα όταν γυρνάει σε 3g ώστε να πάρω η να με πάρουν τηλέφωνο …