Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εντάξει σου κατεβάζει τα apk μόνο Χρήστο.. Αλλά κάνει αιώνες. Γιατί να μην τις κατεβάσεις από το play store.. Όσο για το πώς έχεις φτιάξει τα φακελάκια παίρνεις απλά ένα τοπικό back up το miui launcher και είσαι οκ. Αν κ σε καινούργιο κινητό όλα τα κάνω από την αρχή. Είναι και αυτό ένα μέρος της χαράς του. Όσο αφορά τους κωδικούς wifi και SMS, bookmarks στο browser ,αν χρησιμοποιείς το μαμα, και επαφές τα συγχρονιζω μετά αν θέλω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Εχει word τρουπα; Θα βρω αγγλόφωνα σκουλήκια;” The Greek Troupa thread:The Greek Troupa thread - Global Fans - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Ρε @tsine καλημέρα εχθές δεν σου είπα προσωρινό mode .. Επαφές με το Gmail η το mi account και το χρησιμοποιείς. Εφαρμογές ότι πολυδουλευεις κ έφυγες. Καινούργιο κινητό είναι μια μια τις εφαρμογές όπως είπε ο χρηστοςνικος . Ειδικά με xtrv που θα είναι 8 . Format data θα κάνεις δυο κ τρεις οπότε φωτογραφίες μουσικές mi back up περνά τα στο pc να τα έχεις. Αλλιώς θα τα χάσεις. Καλημέρα
-
Προχωρά να δεις κ την official μια χαρά είναι και αυτή. Σετάρε το σε προσωρινό mode..... Πώς είναι δυνατόν αυτό το κινητό να το έχεις κλειστό...δεν γίνεται.. Απορωωωωωω ..... Και τώρα που τελείωσες με την πρώτη δυσκολια- εμπόδιο των Κινέζων μπορώ να πάω για ύπνο.... Δούλεψε την κινηταρα ρε και πες μας και πως σου φαίνεται
-
WormHole
ΜήνυμαΣας είπα ρε σκουληκαντερες... Φύλλο με τα χεράκια.μου... Του βάζω και μια κουταλιά τσίπουρο μαζί με το ξύδι... Άντε να σας μάθω κ κάνα μυστικό
-
WormHole
ΜήνυμαΣπανάκι κρεμμυδάκι άνηθος φέτα..
-
WormHole
ΜήνυμαupGNUKb9brnMzGgZ2 Σπακανοπιτα σήμερα εεεε και λίγο κρεατάκι για το καλό
-
Ο οδηγός είναι σαν αυτόν που είχες περάσει στο mi5s αν είχες twrp. Το θέμα είναι όπως λέει ο maki's αν είσαι ξεκλειδωτος. Και αν το account σου έχει δικαιώματα. Αν δεν είσαι ξεκλειδωτος θα χρειαστείς το Plex VPN ώστε να γίνει bind ο λογαριασμός σου για να μπορέσει να ολοκληρώσει το mi unlock. Φτάσε εκεί και σου λέω μετά τις ιδιαιτερότητες του mix 2 Εμένα ξεκλείδωσε.με server China sangai Developer option status αν θυμάμαι η oem unlock bind account ενώ ήδη έχεις συνδεθεί με το VPN. Μετά fastboot …
-
WormHole
ΜήνυμαΤο έχει πει αρκετές φορές.... Ο Χρήστος... Τρέχει και δεν φτάνει
-
WormHole
ΜήνυμαΤελικά το απανωτό το κατ εξακολούθηση...το τρικάπακο ...πολύ μου άρεσε. Τα λέμε λαϊκά....