Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
Μήνυμα@anavrian .....και είδες μετά τι επακολούθησε έτσι? Της μουρλης το κάγκελο.. Ρε σεις με κάτι τέτοια ακόμη λειτουργεί ο τόπος. Με κάτι Μήτσους για το καλό του τόπου ... Από κάτι τέτοια μικρά μικρά note 3.. Άλλοι βάζουν το Α4 άλλοι τις γάζες άλλοι τον εθελοντισμό τους. Έτσι πάει... Εγώ για μια φορά και μοναδική τον πιστεύω..
-
WormHole
ΜήνυμαΛες?χαχα .. Έχουν άλλη αίσθηση της φροντίδας το γυναικείο φύλλο ... Πώς να το κάνουμε Ανδρέα πόσο είναι ο δικός σου? Μοναχοπαίδι?
-
WormHole
ΜήνυμαΣωστά αραχνια... Εγω που έχω γιο το νερό θα μου το ρίξει στη μούρη.... αστειεύομαι...
-
WormHole
ΜήνυμαΜάλλον η κόρη συμπάσχει... Η υπερβολική αγάπη μας κάνει με περίεργους τρόπους να εξωτερίκευουμε την αγωνία μας για το πρόσωπο που αγαπάμε.. Εξ αντανακλάσεως δηλαδή. Περαστικά και πάλι και στους δύο σας.
-
@tsine 7 ώρες σοτ με δυο μέρες αφόρτιστο? δλδ αναμονή??? Το mi5s????????? @taksidiotis βλέπω σε fastboot mode to mi pc suite. Mήπως να επιλέξεις το recovery και όχι το fastboot? Σε fastboot απο ότι θυμάμαι πρέπει να είναι ξεκλειδωτο για να φλασάρει, εκτός αν όντως είναι ξεκλείδωτο το τηλέφωνο. Γιατι αν είναι πας με mi flash και τέλειωσες.
-
Παράθεση από Vasilis Kissas: “σταματησε δέμα μου στο τελωνείο. Με κάλεσαν το πρωί από το 2103538122 και δεν μπόρεσα να το σηκώσω. Τώρα τους πήρα 10 τηλέφωνα και δε το σηκώνουν. Τι γίνεται αν δεν μπορέσω να μιλήσω μαζί τους καθόλου; Γυρνάει πίσω το δεν και χάνω τα λεφτά μου; ” το tracking στα ελτά τι λέει???? Μπορείς και μέσω email να τους στείλεις απόδειξη η παραστατικό αγοράς. Αλλά πρώτα δες ή ποσταρε το tracking να δούμε τι σου λέει.
-
WormHole
ΜήνυμαΜην φέρει και τον εγκέλαδο μαζί φοβάμαι....να έχει δουλειά για 100 χρόνια....ο γρουσουζης....χεχεχε... Ααααα Μήτσους φέρε και το καλώδιο μαζί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί....ααααα και κάνε και μια βόλτα στην cosmodata να τους τα σουρεις λίγο..... Όταν δεν το φοράμε το κράνος ..τότε γίνονται όλα ...
-
WormHole
ΜήνυμαΕ ναι σίγουρα Θαναση θα πικραθηκε αρκετά Από αγίους.....χαχα τρελή βόλτα
-
Φοβάμαι ότι τα έπαιξε η μνήμη του. Η emmc.. Δυστυχώς πνέει τα λοίσθια. Για αυτό και σου έχανε διάφορα. Γενικά όλα τα hongmi εκεί είχαν τα θέματα. Και στο GPS επίσης αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Δοκίμασε να βάλεις την ελληνική fastboot stable που είναι miui 7 αν θυμάμαι καλά. Με το flash tool που έχει μέσα. Και δες αν συνεχίζει το error
-
WormHole
ΜήνυμαΠρέπει να ήταν γερό πέσιμο. Αρε Τάκη σε φάγε ο κακούργος. Πιάνει το μάτι από τόσο μακριά?Όλα θα περάσουν τον μανταρατορα στην Αθήνα πώς θα αντέξει το λεκανοπέδιο...δεν ξέρω.....Καλή ανάρρωση φίλε.. Κ να γελάς γιατί ο πόνος θα είναι πιο γλυκός ..
-
Μιάμιση μέρα άνετα με όλα ανοιχτά και αρκετό 4g. Το έχω ξαναπεί ακούω ράδιο στο τρένο περίπου μία ώρα ακουω τον Ιωάννου στο 247 (από έφηβος το 92 σταθερά από το μελωδία τον παρακολουθώ) με χαμηλό σήμα κλπ και εκεί σκίζετε το καημένο. Αν δεν το σκίζεις και είσαι με wifi και απλά σερφαρεις δυο μέρες αναμονή και τις 7 ώρες sot τις έχεις. Και σου δίνει και καβατζα ένα 10%...έτσι για να γουστάρεις. Όλα αυτά βέβαια με μια καλή ρομ όπως πιστεύω ότι είναι η τελευταία. . Τώρα με το mi5s που θες να το συγ…