Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Μόλις πέρασα 8.6.28.. Φαίνεται να έχει μειωθεί το lag αισθητά, για τα υπόλοιπα και μπαταρία, τα λέμε σε μια-δυο μέρες.. Μπράβο και πολλές ευχαριστίες σε όσους δουλεύουν πάνω στην beta miui 10..

• Magic WormHole

Alex_MLT - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Αστον Σωκράτη, στη Μάλτα, τα νέα, φτάνουν με διαφορά...φάσης!! ” Παράθεση από sso: “Ιδού... ” Εκεί στην Καστοριά που είναι και πιο κοντά από την Μάλτα το μάθανε ή όχι ακόμα; Μην το πάρει στραβά μόνο και σου αλλάξει πάλι το αβαταρ με κάτι πιο εξωτικό..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μόλις διοριστεί μοντερατορας, θα του δώσουν..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έλα βρε, εδώ εξαφανίζεται κόσμος, η ψήφος είναι το πρόβλημα; Το πολύ πολύ να του παραχωρήσει "οικειοθελώς" το δώρο ο επόμενος νικητής.. (αν τολμήσει να εμφανιστεί)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μην σας νοιάζει, σύντομα θα έχει δωρεάν Redmi 5 ο υποχθόνιος σκωληκας. Όλοι οι νικητές έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Παράθεση από MIUI_ART: “54235-171204-redmi-5-01-1-e89616ec-ea1b-4a9d-a3d4-5a9d6f1f65ee-jpg Όπως είναι γνωστό πριν 3 εβδομάδες περίπου (7 Ιουνίου) είχαμε κάνει κλήρωση για τον τυχερό που θα κέρδιζε το RedMi 5 από την Xiaomi. Στην κλήρωση αυτή είχαν λάβει μέρος όλοι όσοι ψήφισαν την κοινότητά μας στον ετήσιο διαγωνισμό της Xiaomi (Δείτε ΕΔΩ). Η κλήρωση ανέδειξε έναν τυχερό και 2 αν…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Βρε μπαοκ, αν περισσεύει σε κανέναν ρώτησα...κ δεν το χρειάζεται...σιγά μην πληρώσω κιόλας... ” Και αποστολή με έξοδα του δωρητή. Να βάλεις υποψηφιότητα για δήμαρχος, Μήτσο, έχεις όλα τα προσόντα και ακόμα περισσότερα..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από demakhs: “Στος δωδεκαμιση τη νύχτα το μαθα, που άνοιξα την τι βι, δουλεύω σαν τον Φστη, για να πάρω καινούριο κινητό!! ” Δουλεύουνε οι ΔΥ;Και μάλιστα βράδυ; Άσε τα σάπια διορισμένε. ” Δηλαδή υπονοείς ότι ίσως δουλεύουνε και την μέρα; Καλό.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Άλεξ, έχεις κάνα μέρος που ανεβάζεις φωτό (flickr π.χ) από την Μάλτα; Να δούμε καμία ωραία φωτό; ” Flickr, έχω. Ωραίες φώτο έχω. Χρόνο να ασχοληθώ, δεν έχω. Θα κάνω όμως ένα κόπο το βράδυ να δω μήπως ανεβάσω κάτι, και θα ενημερώσω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μύρισε άνοιξη στην Μάλτα. Έχουν ανοίξει όλα τα μπαρ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα. Σε διακοπές το νήμα. Έχει παραδώσει πνεύμα και το πριξελ και δεν υπάρχει κίνηση.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sso: “Καλώς όρισες!!! ” Ήσυχο νιάτο... ” Προφανώς αποτέλεσμα μακροχρόνιας έκθεσης σε τοξικά προϊόντα όπως Ali express, gearbest, banggood... Κτλ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Alex_MLT: “Προσεχώς θα έχουμε και jailbreak για συσκευές xiaomi.. ” Για σένα ειδικά ρε κακέ τύπε, εύχομαι κλειδαριά ασφαλείας που να μην την ανοίγει ούτε το FBI.Και καπάκι ένα mi-Tunes να τρελαθείς παντελώς!!! ” Άμα γίνει κανένα τέτοιο σκηνικό, χτυπάω ένα meizu και θα ησυχάσω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες στους μουτζαχεντιν της xiaomi.. Παράθεση από Antretng: “Βρε λετε να δουμε τιποτα ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες; Μονο εκει παει το μυαλο μου με την αλλαγή πολιτικής. ” Ναι. Και όχι. Είναι πολύπλοκο το θέμα. Θα δείξει μέσα στον επόμενο χρόνο αν πάμε για ολικό κλείδωμα bootloader ή κάτι άλλο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εικόνισμα του έχω κάνει του @linuxilakis Προσεχώς θα έχουμε και jailbreak για συσκευές xiaomi..

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54906/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μπάλα με την συσκευή παιζει; Δεν μπορώ να καταλάβω.. εγώ είδα γρατζουνιά (μετά από ενάμιση χρόνο) και χαλάστηκα.. @spideman3 Moυ αρέσει που του έδινες και 50αρικο κάποτε για το μπρίκι..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Ίσως να μην κάνει ούτε για ανταλλακτικά !!!! ” Nα υπήρχε και ανταλλακτικό μυαλό... γιατί με αυτό που κουβαλάει...