Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
H xiaomi από ότι καταλαβαίνω, προσπαθεί να κάνει ένα αμάλγαμα του μάρκετινγκ της apple, από τις μεθόδους διάθεσης της 1 plus, και της γκάμας συσκευών της Samsung (να υπάρχει προιόν σε κάθε πιθανή ή απίθανη κατηγορία). Από ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος, έχουν δίκιο. Φαίνεται να δουλεύει καλά το κόλπο.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημέρα και χρόνια πολλά
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤούρτα μπορεί να φας, κινητό να την φωτογραφίσεις δεν έχεις μάστορα (και στις φωτογραφίες κάστορα). Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ, σαν τις αγορές θέλεις να που κάνεις. Έπρεπε να πάρεις το note 3. Τώρα είναι αργάααα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣτην κατάσταση που έχει καταντήσει το πάλαι ποτέ πριξελ είναι να το κλαίνε και οι ρέγγες (σε κονσέρβα μάλιστα). Κοίτα να κάνεις οικονομία στην Σαντορίνη μπας και πάρεις τίποτα αλλιώς θα μείνεις πολύ πίσω...
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs Έχω μερικά ελαφρώς μεταχειρισμένα σωβρακα, ενδιαφέρεσαι επίτιμε πριξελωτε; Τα δίνω γιατί αδυνάτισα και δεν μου κάνουν. (A, μου περισσεύει πλέον και ένα redmi pro, αν ενδιαφέρεσαι..)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌξω ρε. Θυμίστε μου βρε, τον 5S έχει μπροστινή κάμερα; Τότε τα παλιά τα χρόνια που βγήκε αυτό, ακόμα βγάζανε σέλφι στον καθρέφτη..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣελφι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “1. εγώ πάντα με τα πάντσερ ήμουν...πες το επειδή γεννήθηκα εκεί, πες το επειδή είμαι ανώμαλος.... ” Άλλο ένα κάστρο έπεσε, μετά από το καλημέρισμα, παραδέχεται και αυτό. Τι άλλο μένει πια, να ευχηθεί χρόνια πολλά σε γιορτή;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Πάντως με το που έσκασαν τα πρώτα ποστ για το νέο απόκτημα του Σωκράτη και κάποια άλλα ο Αρχισκούληκας έχει εξαφανιστεί, ούτε κουβέντα. Τον βλέπω παρωχημένο τεχνολογικό μετανάστη στην Κάλυμνο.............. ” Τι μας λες. Μια χαρούλα τεχνολογικά είναι η Κάλυμνος. Σε κάνα φάρο στο Αιγαίο θα καταφύγει μάλλον..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “@pavlidisc H τελευταία φωτογραφία "χωρίς τίτλο" τα σπάει. ” ...σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι είναι το mi 5S.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑντε καρτασια να δούμε. Εγώ πάντως θα το πάρω και το max 3 κατά τις γιορτές. Θα χρειαστώ μεγαλύτερο συρτάρι για τα κινητά μου. Και τότε θα έχω συνολικά 30 πυρήνες. Αλλά δεν δανείζω σε κερνελοπληκτους διπύρηνους τίποτα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι ρε. Το τριάρι θα είναι υπερτουμπανο, μπορεί να έχει και 3 κάμερες όπως το Χαβάη. Αν και το φοβάμαι αυτό λίγο, εδώ 2 κάμερες δεν φέρνει βόλτα καλά καλά η εφαρμογή της xiaomi. Αλλά, θα μου πεις υπάρχει και η open camera που σκίζει χασεδες..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌχι το απλό πεντάρι είχε το παλικάρι. Α, επίσης άκουσα ότι θα σταματήσει η παραγωγή του Mi mix 2S, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Άρα, το πολύ να πέσει 10 - 20 δολάρια ακόμα η τιμή, μετά όσο θα μειώνεται το στοκ, τόσο θα ανεβαίνει πάλι...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠήρε πολύς κόσμος από αυτή την προσφορά, χαμός έγινε. 2 γνωστοί μου εδώ στην Μάλτα, αναβάθμισαν από Redmi 4X και Mi5..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Καλύτερα να πάρει ένα Civic Diezel. Με ένα φουλάρισμα (50 λιτρα) 1211 km!!! ” Καβάλα το εργαλείο και έλα Μάλτα χαχαχα Παράθεση από sso: “Παράθεση από Alex_MLT: “ meizu, Αλέκο ” ” Ω, ναί..