Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Όχι άλλο πόνο στον Μήτσο ” Δεν φταίω εγώ.. μόνος του αυτοτρολάρεται. Εκτός και αν έχει πάθει μόνιμη βλάβη από την παντόφλα όποτε πάει να πάρει κινητό... την μία δεν δουλεύει το δακτυλικό στο meizu, την άλλη αγόρασε ηλεκτρική σκούπα, τώρα θα πίνει φρέντο στην σαντορίνη... (Ναι ρε επίτιμε, τα θυμάμαι όλα όσα λές..)
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs Mάστορα (και στα σουβλάκια κάστορα) αυτό εδώ είναι για σένα, μην κοιτάς αλλού.. Το νέο πρίξελ που μόνο ένας επίτιμος αξίζει να πάρει (και να το σπάσει σε μια βδομάδα)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ διαθέτων συλλεκτικό μπρίκι 5S, δεν δικαιούται να ομιλεί δια μοντέρνας συσκευας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΨυχοσαββατο αύριο δηλαδή..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το σβουντουρας ή δεν το σβουντουρας κύριε πρόεδρε? ” Μια άλλη ψυχή πάντως προκαμε και το άρπαξε. Καημένε τέως πριξελ.
-
Magic WormHole
Μήνυμαlive δεν θα είναι, αλλά θα ανεβάσω κάτι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕυχαριστώ παιδιά. Για να δούμε αυριο και τι ψάρια πιάνει το mi Drop..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ρεμάλια. Παρέλαβα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54832/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Άσε που αν αλλάζεις συχνά συσκευές όπως εγώ, καταληγει σημαντικό ποσοστό της κατοχής σου να είναι χωρίς ξεκλείδωμα. ” Μην στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι βρε, σε λίγο δεν θα έχει πια ξεκλείδωμα (επίσημο) και θα ησυχάσουμε όλοι..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι έγινε άρχισαν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις; Μόνο 5 λίνκ σήμερα;
-
Παράθεση από ditroy: “Οκ απλά είχε κολλήσει . Τώρα μου εμφανίζει ένα άλλο πρόβλημα το οποίο δεν είναι και τόσο σημαντικό. Καθε φορά που κάνω επανεκκινηση το κινητο κάνει 15 λεπτά να ανοίξει , όπως έκανε την πρώτη φορά που πέρασα την ROM . Να πάτησα κάποια επιλογή και ξαναπερνάει την rom κάθε φορά? ” Ρε φίλε, σίγουρα κάνεις σωστά την επανεκκίνηση; Αν ναι, αυτό δεν είναι φυσιολογικό... πιο καλά να κάνεις ένα γενικό format data και να ξαναστήσεις την συσκευή από τη αρχή μια και καλή...
-
Παράθεση από Babis19944: “Χμμ εχω κανει επανεκινηση στο ρουτερ αλλα το ιδιο του κανει.Και τι μπορει να φταιει και να συμβαινει μονο στο Rn5 ?? ” - Κατέβασε πρώτα στο κινητό σου αυτό: Wifi Analyzer - Δες μετά πόσοι γείτονες είναι στο ίδιο wifi κανάλι με το δικό σου - Άλλαξε κανάλι (στον ρούτερ) με αυτό που έχει λιγότερο η καθόλου χρήση - συνήθως το κανάλι 10 είναι καλή επιλογή. Αυτά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαLike και σε εσένα.
-
Μάλλον ο 710 πάει για το mi pad 4.
-
Όλα καλά μόνο που ο "octa-core, 1.8GHz processor" ΔΕΝ είναι ο 710. Είναι ο 636.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιατί εμένα το μάτι μου πήγε στα εργαλεία που φαίνονται από πίσω του; (Πάντα ήταν θεούλης ο Καντονά..)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@demakhs Όσο κάνει το meisuδάκι με τις Κινεζιές και android πάρε αυτό μόνο 190 ευρώπουλα (Hidden Content) ” Όχι ρε γαμωτο.. ρε αραχνιάρη τώρα το ποσταρεις αυτό! Χθες παράγγειλα από αλίεξπρες ένα καλώδιο usb C που ήθελα.. Δεν μπορώ να ακυρώσω και την παραγγελία πια, είναι αργά..
-
Magic WormHole
Μήνυμα(Hidden Content)