Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή βδομάδα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε που θα πάει, δεν θα πάρει miui 10 το Redmi pro; Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε..
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 Είμαι δουλειά, δεν έχω χρόνο για απάντηση. Γενικά, δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά... (συνεχίζεται)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠου να βγουν στην φόρα (σε καμία εικοσαετία) το τι άλλο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Θα περιμένω με ενδιαφέρον να δω τι άλλο έκανε ο συνονόματος. H κυβέρνηση του 15%, δηλαδή. Σταματάω εδώ τα πολιτικά μην φύγω για "διακοπές"..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από KaravasilatoR: “δυστυχώς όλα είναι προκαθορισμένα φίλτατε, καθόμουν χθες και έβλεπα στο γιουτιουμπ σε πόσες ταινίες, σειρές κτλ. αναφέρονται μέσα σε Έλληνες/γλώσσα κτλ. μια τόσο μικρή χώρα με τόοοοοσα πολλά αγαθά, πλούτους, ιστορία κτλ, λογικό δεν είναι να θέλουν να μας φάνε; ” Παιδιά, σαν κάτοικος εξωτερικού σας βεβαιώνω ότι κανένας δεν ασχολείται η συζητά για την Ελλάδα έτσι όπως νομίζετε, εκτός από μερικά (σπάνια πια) συνηθισμένα γραφικά σχετικά με χρεωκοπία που πλέον δεν καν κάν…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από demakhs: “To μεζεδάκι το banggood πάντως, το χει παλι στα 150 Γιούρα. Είναι πρόκληση ενάντια στο note 5 στην ίδια τιμή ή η φρεσκαδούρα είναι κ πάλι ανώτερη? ” Έχεις κολλήσει με αυτήν την μ@λ@κι@ που έχει ακόμα Android 6!!! Να σου στείλω το LG G4 που σπέρνει παντού να τελειώνεις; Είναι 15 χρονών και έχει ίδιο Android με το περσινό MEIZU.Redmi Note 5 δαγκωτό (εάν αποφάσισες να πέσεις κατηγορία). Με 200 ευρά συσκευή infoquest. Υ.Γ Ξέρω ότι μας δουλεύεις ψιλό γα…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλήμερα.. Να ανάψει λαμπάδα ο Ρονάλδος στον πνίχτη τερματοφύλακα των Ισπανών, λέω εγώ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑναμενόμενο, αφού σου αρέσουν τα πικάντικα.. - Εγώ θα παραμείνω στην σοβαρή κίτρινη δημοσιογραφια.
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54436/ Αυτός ο σκύλος πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Και πλέον μοιάζει με φώκια Ανακοινώθηκε ο πρωταγωνιστής στο σίκουελ της 'Λάμψης' και είναι ο καλύτερος Μουντιάλ 2018: Η απρεπής χειρονομία του Robbie Williams στην τελετή έναρξης Συνοικίες της Αθήνας που αγνοείς που βρίσκονται 15 λογοπαίγνια που δεν έχουν τολμήσει ακόμα τα φαγάδικα Ένοχος ο Ρονάλντο για φοροδιαφυγή Όσα έγιναν στην Γυμνή Ποδηλατοδρομία της Θεσσαλονίκης Μπόνους Σούπερ Είδηση της η…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Άμα φοράει και Sony IMX363...άντε γειά! Πλησιάζει η ώρα Άλεξ @Alex_MLT! ” Kαι μάλιστα σε setup 20+5 Mp από οτι ακούγεται! Για πρώτη φορά στην ζωή μου, μπορεί να ρίξω πρό-παραγγελία!
-
Πανηγυρικά νέα! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54420/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή βδομάδα και καλό μουντιάλ να έχουμε.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από Antretng: “Οτιδηποτε λιγοτερο απο 3 παιδιά ειναι μη αποδεκτό. ” Ανδρέα εσένα σε βλέπω πολύτεκνο όταν βρεις την εκλεκτή. ” Καλά, βρες μια που να θέλει να επισκεφθεί το μαιευτήριο 3+ φορές, και τα λέμε.. Καλημέρες..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλημέρα...νυστάζω.... ” Καλημέρα.. Όντως έκανε πολύ νύστα σήμερα το πρωί..
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Κυκλοφορεί και τρομοκρατεί κόσμο το γάτο πίγκου Η γάτα bodybuilder που... «τρομοκρατεί» το διαδίκτυο (pics) | E-Radio.gr Lifestyle ” Σιγά τα ωα.. Θεοχοντρη γάτα είναι, γιουβαρλακι με πόδια δηλαδή..