Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια όσους τα "έχουν" τα αγγλικά και δεν βαριούνται να διαβάζουν αναλύσεις, βρήκα μια πολύ καλή για το μοντέλο της xiaomi και τι προοπτική έχει για το μέλλον. Xiaomi IPO: Why it's so hard to calculate Xiaomi's valuation — Quartz
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Δύσκολο πρόβλημα. Workaround έχω πάντως. Αν είναι μόνο το ένα, βάλε patch πειρατή και το βγάζεις κατά τις 11. ” Μισθοφόρος πειρατής. Δεν είναι άσχημη ιδέα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες.. Σε εμένα το ξυπνητήρι δουλεύει μια χαρά, το μάτι δεν ανοίγει στις 5 το πρωί όμως. @fog κανένα patch για αυτό το πρόβλημα;
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54136/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜπάνια βρε. Σε πισίνα, θάλασσα ή και μπανιέρα. Για το άλλο θέμα, ξέρεις ότι δεν ασχολούμαι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌξω ρε αραχνοσκουληκα. Δεν υπάρχει πλέον αρχηγός εδώ μέσα. Μόνο αναρχικοί. Και μπάνια για αυτούς που ζεσταίνονται.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από cabdik: “επειδη ειπωθηκαν καποια πραγματα....... περι Redmi Prο, θα διαφωνησω μαζι σου. ” Επειδή απαντάς σε μεμονωμένο ποστ, διαφωνείς μαζί μου. Δεν θα επαναλάβω όλα αυτά που έχω ποσταρει για την συσκευή, δεν γίνεται εξάλλου. Η συσκευή τα σπάει σε χαρακτηριστικά, στα χαρτιά όμως. Μόνο. Φυσικά όλα έχουν σχέση με το τι ζητάμε και κάνουμε με μια συσκευή, έτσι; Άντε, και καλό καλοκαίρι.. έρχονται φρέσκα πράγματα από την xiaomi για να συζητήσουμε, δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση για μ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Παιδιά...........αρχικά δεν μιλάμε για άτομα ερήμην τους..............και κατα δεύτερον σας έλειψα ε? Μα το ξέρω.................χαχαχαχαχαχαχ! ” Μην ακούσεις για βουτιές και μπάνια, αμέσως.. Τσουουουπ. Να τον.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα.. @demakhs ξέρω ο γείτονας έχει αργό ίντερνετ, στείλε βρε σε στικακι, το ανεβάζω εγώ, μην σκας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Καλό μπάνιο όσοι δε δουλεύετε. ” Καλημέρα... Μην λες τέτοια πράγματα, θα ξαναχασουμε τον @zt654 ακόμα δεν γύρισε καλά καλά..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το mix2 είναι...ξεπερασμένο πια!! ” Γιατί, εσύ τι είσαι; φρεσκαδούρα;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τελικά μάγκες είναι πολύ ωραίο...τώρα, το μετάνιωσα που δεν το χτύπησα!!! PwdbB6r3JzzSi08s1 Που να τανε κ το ... μπλεδακι. ” Τι λες ρε λαμόγιο, δεν έχουμε αλτσχάιμερ εδώ μέσα. Είχες πει πιο παλιά ότι μπλέ παίρνουν οι άλλοι, όχι εσύ. Επίσης, ακόμα το πουλάνε, αν δεν κάνω λάθος. Αλλά έχεις δίκιο όμως, είναι αργά. Δες το mix2, ίσως να το πάρεις πιο φτηνά από ότι έχεις πάρει το πρίξελ πριν χροοοοόνια.
-
Όπως σου είπα, η λίστα μου είναι μεγάλη. Ναι, η συσκευή σηκώνει άνετα τα πάντα, ώσπου να αρχίσει το thermal throttling ο Χ25. Εγώ το απενεργοποιησει αλλά θέλει προσοχή μετά. Πολύ προσοχή. Τέλος πάντων, για να το έχω τόσο καιρό σημαίνει πως κάνει την δουλειά του. Αλλά, περίμενα περισσότερα και από την συσκευή και από υποστήριξη της xiaomi. Αυτά.