Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο ίδιο και εγώ, αλλά το κράτησα ως το 2013. Έχω αυτόν το λογαριασμό που ξέρεις για να μπορώ να κάνω κάποια λίγα που δυστυχώς χρειάζονται και για την δουλειά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “στο φέις βρε....................... ” Παράθεση από spideman3: “Δεν κατάλαβα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53863/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν έχουν παίξει αυτοί οι δύο μαζί στην ίδια περίοδο, θα έχει ενδιαφέρον. Πολύ ενδιαφέρον. Η θα μας στείλουν όλους για (μόνιμα) μπάνια μετά από καμιά βδομάδα το πολύ.. Άντε, καλό ξημέρωμα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι οι δύο τους. "Διπλός" έχει γίνει από το καθισιό εκεί στην κατασκήνωση.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠρέπει να αρχίσει όμως προπονήσεις και να γίνει σωστή καλοκαιρινή προετοιμασία, η φυσική του κατάσταση είναι χάλια. Ελπίζω στα φιλικά του καλοκαιριού να τα πάει καλά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαλιοκατάσταση αραχνιάρη, άσε. Πρέπει όμως να αρχίσει κάποιο νέο σήριαλ, έχει κάνει σοβαρή κοιλιά η.. τηλεθέαση. Ελπίζω σε επαναφορά γατοπίγκο στο ροστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς, μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό του στις ΕΕΔ. Παράθεση από demakhs: “δεν έχει καμία μα καμία σημασία αυτό!!!! ” Μιλάς με γρίφους γέροντα Σκώληξ. Ποιο από τα δύο;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίσαι administrator εκεί, κάντον ντα. Άκυρο, δεν ποσταρε στο γκρουπ. (ωραία μάτια έχει όμως η κοπελιά @zt654, αμυγδαλωτά.)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μια ελπίδα υπήρχε να στρώσεις πάει και αυτή. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” Χαχαχα χαχα χα χα. Γατούληθ με μπούκλες. Δεν στρώνει-δεν ισιώνει, είναι εκ κατασκευής το πρόβλημα. 100.gif
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “bb Τρίτη.... Καλημέρα Τετάρτη ” Καλά, εσύ το τερμάτισες λέμε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣε κέντρο απεξάρτησης από την χοληστερίνη, από ότι έχω ακούσει. Αν μάθω κάτι άλλο, θα σας πω.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαKΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53642/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι η δεύτερη για plus θα είναι. Και σε λάθος χρώμα μάλιστα. Το δωμάτιο εκεί είναι σκοτεινό, ότι πιάσουν το χώνουν μέσα στο κουτί.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Μπράβο σου ρε chief, πές τα!!!!!! Προσπαθούμε -απεγνωσμένα- να βρούμε πράγματα που μας χωρίζουν αντί να δούμε αυτά που μας ενώνουν!!! ” Η πιο ακριβής περιγραφή του Ελληνικού έθνους που έχει γίνει ποτέ. Το έχουμε φτάσει σε άπιαστο επίπεδο, μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια εξάσκησης..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “ Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκαλύπτει: «Έχω πάει με άντρα και - Newpost.gr ” Το κουίζ της ημέρας: Α. Του άρεσε Β. Δεν του άρεσε Γ. Δεν ήταν σίγουρος και ξαναδοκίμασε μερικές φορές.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Δεν είμαι Αεκ ούτε πήγα πήγα εκεί γιαυτό το λόγο.. Πήγα απλά για καφέ... Που να έπεσε το ρημάδι.. Και θα είναι ακριβό κιόλας... ” Ένα πράσινο τουλάχιστον (+ βάλε) , εξαρτάται. Δεν νομίζω πως γλιτώνεις επίσκεψη στην αντιπροσωπεία. Δεν θα σου πρότεινα να πας αλλού, εκτός και αν θές να ξυπνήσεις ένα πρωί και να το ψάχνεις..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν χρειάζεται βοήθεια Τάκη, θα του βγάλει τα μάτια μόνος του, μην ανησυχείς.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651