Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Alex_MLT - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Πηγα κ γω για μπανιο, ζήλεψα!! Οι εκλεκτοί στο fb θα δούνε πράγμα που...σαλευει!!! Οι υπόλοιποι, τσιμπήστε το πουλί στον ... ήλιο. 41012154205_933955208b_h.jpgIMG_20180505_185206_HDR by dhm fan, on Flickr ” Ωραία η φωτογραφία με την πανσέληνο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@zt654 Δες pm ” Είσαι και μαρτυριάρικο εσύ.. @fog Χρόνια Πολλά (καθυστερημένα)

• Παράθεση από ExCiZieR: “ψαχνω ενα Redmi Pro του 2018, και επειδη δεν υπαρχει, θα περιμενω για του χρονου. Δεν θα παθω τιποτα με το Marshmallow και λιγο burn-in. Ελπιζοντας μη γινει πιο εντονο μελλοντικα. ” Δεν θα ξαναβγεί τέτοια συσκευή. Δηλαδή δεν έχει έρθει καν Ευρώπη, ας είναι καλά τα παιδιά εδώ που με την ρομ που μας έφτιαξαν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή. Κατά τα άλλα πρέπει να κάνεις έκπτωση στην οθόνη, αλλιώς δεν θα αλλάξεις τηλέφωνο ώσπου να αρχίσουν να πέφτουν κομμάτια. Εγώ πάντως …

• Αυτό το εργαλείο που προτείνει ο Γιώργος δεν θα του κάνει δουλειά; Εγώ αυτό χρησιμοποίησα στο δικό μου RN 3S, πέρασα global developer και όλα πήγαν μια χαρά. Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi

• Παράθεση από ExCiZieR: “Μου φαινεται οτι το Redmi Pro ηταν πραγματικα η εξαιρεση του κανονα, και ειδικα σε τοσο χαμηλη τιμη που ειχε για τα spec του. ” Αν δεν θέλεις notch και η oled οθόνη είναι αδιαπραγματευτη αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά αλλά θέλεις και καλά χαρακτηριστικά και κάμερα, όλα δείχνουν προς το meizu 15. Δεν θα σου προτείνω να το πάρεις όμως, περίμενε, δες review μετά από κάνα δίμηνο μήπως βγάζει τίποτα προβλήματα, και αποφάσισε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53361/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μαζί σου Χρήστο, κάτω στην χούντα των notches. Λευτεριά στους καταπιεσμένους. Σκουλήκια στο μήλο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γιατί να μην δοκιμάσει να αλλάξει μπαταρία; Σε ζώντανο YouTube stream φυσικά, να γουσταρ.. να θαυμάσουμε θέλω να πω τις ικανότητες του.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εμφάνιστηκε και ο άφαντος. Καλώστονα. Οπότε τελειώσει κάποια σοβαρή κουβέντα τσουπ, νατος. Σαν κουτσουλιά πέφτει, όπου νάναι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ένα πράγμα δεν είχα δει ποτέ σε αυτό το νήμα: επικοδομητικο διάλογο. Έγινε και αυτό. Άφωνος.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ο Τάκης μου στείλε φωτο που τον έπιασε!! ” Δηλαδή η φωτογραφία περιγράφει αυτό που λέμε : (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Σας ΑΝΕΣΤΗσα το νήμα ρε!!! Με τα καλημέρα και τα καληνύχτα το κρατούσατε το μαγαζί!!! ” Υπάρχει πάντα προσωπικό ασφαλείας σε βάρδια, μην σε ξεγελάει η ησυχία.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές παλικάρια και κοπέλα. Γράψτε αριθμό φαξ να σας στείλω κέρασμα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “@Alex_MLT Αλέξη πολύχρονος φίλε, υγεία και ευτυχία !!!! ” Ευχαριστώ Τάκη. Έχω "φτωχό" άγιο εγώ, δεν ξέρουν πολλοί την γιορτή του. Καλημέρες, καλή πρωτομαγιά και καλό μήνα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Να ρωτήσουμε και την γνώμη του @zt654 o gatopigo είναι ειδικός σε αυτά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53256/

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άμα είχε κατέβει και με δίκαννο η γιαγιά, θα είχε μείνει στην ιστορία το μιμιδιο.. Καλημέρες..

• Τουρκική Voda θα σου δουλέψει 100%. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ όποτε πάω Τουρκία.