Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Όταν ειμαι Θεσσαλονίκη παίρνω μόνο πίτα γυρο να μην έχω δράματα... ” Εχεις καεί από χέρι. Σάντουιτς παραγγέλνεις, αλλιώς έχεις έναν ωραιότατα στόχο στην πλάτη, παλιοαθηναίε.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή βδομάδα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από Alex_MLT: “Νικάει και ο Ολυμπιακός 1-0 !! Α, παίζει εκτός. ” έχουμε, έστω και, μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο? ” (όχι, ούτε καν για δεύτερη θέση.) forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c820f8bff5271f0f3a23a8881
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝικάει και ο Ολυμπιακός 1-0 !! Α, παίζει εκτός.
-
Κινητό για την παντοφλα
ΜήνυμαΒγάζουν φωτογραφίες και τα 2 . Αν θες ΚΑΙ καλή φωτό, πρέπει να ανεβάσεις μπάτζετ, μπορείς να πάς σε Μi 5X / Mi A1, αλλά αυτά έχουν πενταμισάρα οθόνη. Κατά την γνώμη μου, πήγαινε σε redmi 5 και μην το ψάχνεις πολύ. Θα το ευχαριστηθεί.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆπλας όσο δεν παίρνει. Kαι αντί βεγγαλικά, χαρτοπόλεμο.
-
Κινητό για την παντοφλα
ΜήνυμαRedmi 5. Αν θές να την βγάλεις πιο φτηνά, Redmi 4X
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Alex_MLT: “Εργαλείο τρελό το mi note 3, για τα λεφτά του. Τι να λέμε τώρα. ” Σκότωσε το pro σε κάποιο θύμα και πάρε Mi Note 3 τότε, έχει και μεγάλη οθόνη. ” Το pro θα το κρατήσω, ότι πρέπει για δεύτερο τηλεκοντρόλ είναι. Και για το mi home, επίσης. Για το mi note 3, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά... Αλλά δεν έχει 800 άρα μπάντα. Πρόβλημα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι κασέρι; Εσείς από τον βοριά μας μπλέκετε με τις ορολογίες σας στο φαγητό..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤης παρεξηγημένης γραμματικής το κιγκλίδωμα γίνεται εδώ μέσα.. Εντωμεταξύ... ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Σαν σήμερα πριν περίπου ένα χρόνο, ανέβηκε και αυτό εδώ με γατοπίγκο στα ντουζένια του (προ μπάνιου και μετανομασίας) forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c820f8bff5271f0f3a23a8881
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c820f8bff5271f0f3a23a8881 ” Ρε είπε αυτός καλημέρα; Ακούστηκε κανένας φούρνος να ανατινάχτηκε στα δωδεκάνησα;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο
-
Παιδιά, δουλεύω την συσκευή (όχι μόνο μια..) από τον Νοέμβριο του 2016, κατά καιρούς το κάνει αυτό το πρόβλημα με το να μην ανοίγει η κάμερα.. Συνήθως παρουσιάζεται όταν δεν κάνω reboot για μερικές μέρες. Με καθαρισμό της εφαρμογής και επανεκκίνηση της συσκευής λύνεται το πρόβλημα. Ίσως να φταίει κάτι σε μερικές dev. Πρόσφατα μου το έκανε πριν περίπου ένα μήνα. Στις 3 τελευταίες dev δεν παρουσιάστηκε κάτι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Όταν έχω άδεια μπαίνω σε ψoφίμι mode ” forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c820f8bff5271f0f3a23a8881
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c820f8bff5271f0f3a23a8881 forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c820f8bff5271f0f3a23a8881
-
Παράθεση από teodkats: “Παράθεση από Antretng: “mi a2: snapdragon 660 + stock android με τιμές xiaomi??? ” Snapdragon 660 δεν θα έχει, οι διαρροές (TENAA) λένε για 2GHz CPU.Ας ελπίσουμε να έχει τουλάχιστον τον 636. ” Κόψε κάτι ακόμα.. (SD 626)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή Παρασκευή..
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΔλδ τους λες πόσα.. εκατοστά είναι η πατούσα σου και σου στέλνουν ανάλογα ή διαλέγεις εσύ από μια λίστα ή κάτι τέτοιο;