Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜπουγάτσα με λαπά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι έγινε πάλι βρε Ζήση.. Πάω να δω, έχω να μπω καιρό εκεί..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας.
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…1b711c57624dd920c6696b846
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ποιος μεζές ρε, ποιος μεζές... :doofy: ” Εσένα σου έβγαλα εχθές λινκ αλλά ως συνήθως.. κο κο κο... 180 στο καλό μπαμ μαγαζί έχει, άμα θες άσε τις κλάψες και χτύπα ένα. Εκτός και αν έχει ξεστοκαρει το ροζ και δεν θέλεις μαύρο.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Καλημέρα στους πρωινούς!!! Μήτσο καλός ο μεζές; για κάνε συγκριτικό... ” Ποιοι πρωινοί βρε, οι βραδυνοι που χτυπάνε υπερωρίες ήταν..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, τρεις και σήμερα, την φάγαμε και αυτή την βδομάδα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από demakhs: “Κλαιει το meizudάκι... ” Ας πρόσεχε!!! Το φχαριστιέται ο συμμαθητής τώρα!!! ” Meizu Pro 6 Plus: με Exynos 8890 SoC, QHD οθόνη 5,7 ιντσών στα 180€!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν έχω κόρη (ακόμα) αλλά το πήρε πολύ χαλαρά ο τύπος. Εγώ θα τον έκανα να "βρέξει" το παντελονακι του ο καγκουρας αν μου έκανε τέτοιο σκηνικό. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…1b711c57624dd920c6696b846
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα. Προτείνω στην διαχείριση να ανοιχθεί ένα νήμα για τους λυπηρούς κατόχους μεζέ (Μeizu) και να μεταφερθούν εκεί οι αλλοθρησκοι να κουβεντιαζουν πόσο τους λείπει το miui.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλή βδομάδα. @billfot Αν εννοείς το πρωταπριλιάτικο, δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο νεώτερο.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “Αυτή πως θα βγει πορτραίτο με prixel; images” forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…1b711c57624dd920c6696b846
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 Εγώ δεν μιλάω με ανώμαλους οπαδούς της xiaomi που έχουν Meizu. Είναι σαν να είσαι ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και Άρης στο μπάσκετ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαAυτός ο αμυντικός θα βλέπει εφιάλτες για καιρό.. (στο 0:40 φαίνεται στο ριπλέι τι έγινε...) youtu.be/ke8XDBpurt0
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλό δεκαπενταυγουστο. (Σας πρόλαβα όλους ρεμάλια)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Πωε θα το γυρίσω, χωρίς πριξελ όμως! ;( ” Τι να σου πω.. Ξεκίνα για παρηγοριά καμία καμπάνια στο avaaz: #savetheprixel
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα αχώνευτοι. (που να χωνέψεις όταν έχεις φάει ενάμιση κοπάδι αρνιά το Πάσχα..)
-
Υπομονή. (κάνα δίμηνο)