Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θες αποτελέσματα χοληστερίνης μετά το Πάσχα ” Το έχω κάνει εγώ πριν 2 χρόνια, την Τετάρτη μετά το Πάσχα. Ο γιατρός έπεσε από την καρέκλα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, κουράγιο μόνο 3 και σήμερα για το σαββατοκύριακο. Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα παίδες , το μόνο που με στεναχωρεί από την χθεσινή συνάντηση με τον Μήτσο είναι ότι πάνω στην συγκινησιακή φόρτιση ξέχασα να τον κεράσω κουραμπιέδες που είχα πάρει ειδικά για την περίσταση !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τάκη αφού το πέρασες και αυτό, μη μασάς είσαι υπέρ ήρωας. (είναι αλήθεια η φήμη ότι το πριξελ έχει αυτοκόλλητα hello kitty και Ρικυ Μάρτιν στην πίσω…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Χαχα έχει ήδη αποβιώσει ,τώρα θα κάνουμε προσπάθεια αναστάσεως !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να γίνει ο επίτιμος Λάζαρος δηλαδή..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΥποστήριξη για Android 6.. Mi PC Suite 3 beta
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καλημέρα στα παιδιά τα έμορφα. ” Καλημέρες στην γκατζετομανα Καστοριά! Καλημέρες και στους υπόλοιπους θαμώνες του νήματος.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν ήταν ανάγκη να τα κάνεις όλα αυτά σκοτεινέ άρχοντα του φορμάτ. Αν υπάρχει αναλογικός δίσκος με πρόβλημα ( ή που να έχει πέσει σε consistency mode) ρίχνει πολύ την ταχύτητα. Μπορούσες να τσεκάρεις τους δίσκους πριν κατεβάσεις όλο το σύστημα. Τέσπα. Γιαυτό όμως είσαι "ό" άρχοντας του φορμάτ όλα τα σφάζω όλα τα φορμάρω.
-
Εγώ θα το χτυπήσω. Αλλά για τον υπολογιστή και αν μου αρέσει αρκετά θα πάρω και δεύτερο, αργότερα (για φορητό ηχείο). Στην TV μου έχω sony soundbar 300W, δεν παίζει στην ίδια κατηγορία αυτό.
-
Είναι αυτό που νομίζω, δηλαδή ένα gamepad με οθόνη, που παίρνει και τηλέφωνο, θα έχει πολύ συγκεκριμένο (μικρό) κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈχω δώσει πολλές χιλιάδες κλικ στο techblog, εδώ και μια δεκαετία. Όσο για τον kirin 980, εδώ θα είμαστε όταν θα ανακοινωθεί. Θα δούμε με ποιο set up θα βγει τελικά σε μαζική παραγωγή (και με τι τετραψήφια τιμουλα)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔΕΝ θέλω να το διαβάσω. Ξέρω ακριβώς τι θα είναι γραμμένο εκεί.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣιγά μην βγάζει και 500 χιλιάδες σκορ. Εκτός και αν κατάφεραν να βάλουν μπαταρία 10000 mah.. ή το σκορ βγαίνει σε κάποιο ειδικό turbo mode του soc..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα.. Τα κεφάλια μέσα και δουλειά.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά. Δεν πειράζει για την τιμωρία. Θα ασκηθεί έφεση στο δευτεροβάθμιο με την δικαιολογία ότι ήταν απλά η πρόβα για το πανηγύρι του δεκαπενταύγουστου..
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους, Χριστός ανέστη. Να περάσετε όλοι καλά με αυτούς που αγαπάτε και τις οικογένειες σας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαTά έκαψε λιγουλάκι ο μάστορας τα σουβλάκια Μήτσο αλλά οκ... τι λές και εσύ επιστήμονα ψήστη @MarkosVL ;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒιάζεσαι, σε 12 ώρες η μαγειρίτσα τρολάρχοντα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εχεις την συγκαταθεση τους? ” Και από τους χίλιους έτσι;