Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Κάτσε να το δει το πρωί κάποιος που έχει τη συσκευή σου....
-
@EGW4321 Δεν έχεις καταλάβει ότι ένα καλό σύστημα σιδερώματος είναι πραγματικά δώρο για τους άντρες? Τυχαία νομίζεις το σκέφτηκε ο Αρχισκώληκας παραμονή της γιορτής του? Όταν η σύζυγος έχει στο σπίτι μια συσκευή με την οποία κάνει τη δουλειά στο μισό χρόνο χωρίς να της πέφτει το χέρι, δεν δυσανασχετεί και δε γκρινιάζει μισή μέρα για τις στοίβες που έχει να σιδερώσει. Άρα είναι το σπίτι πιο ήρεμο και ο σύζυγος χαρούμενος. Αν χρειαστεί και μια στις τόσες να πιάσει κι αυτός σίδερο, εεε ευκολάκι θα …
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…db23e2dfcc19c3a58ec807dffforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…db23e2dfcc19c3a58ec807dffforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…db23e2dfcc19c3a58ec807dffforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…db23e2dfcc19c3a58ec807dff
-
Καλησπέρα. Ποια είναι η δεύτερη κάμερα? Αν αναφέρεσαι στη selfie, επιλέγεις photo και όχι portrait. Αν αναφέρεσαι στην κύρια κάμερα, επιλέγεις photo, πας πάνω δεξιά στο μενού και επιλέγεις scene. Όταν είναι στο auto, ενεργοποιείται και το εφέ βάθους (που δεν σου αρέσει) μόλις εστιάσει σε αντικείμενα. Αν επιλέξεις landscape νομίζω πως θα πετύχεις αυτό που θες.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
settings->system apps->messaging ενεργοποιείς το use gsm alphabet
-
Παράθεση από pavlidisc: “Υπάρχει μια ρύθμιση κρυμμένη καλά αλλά αρκετά σημαντική. Ασφάλεια - Κατανάλωση δεδομένων - Περιορισμός χρήσης δεδομένων. Πατάμε τις τρεις τελείες επάνω δεξιά και επιλέγουμε "Σύνδεση παρασκηνίου". ” Καθόλου κρυμμένη δεν είναι. settings-> data usage Βλέπεις για κάθε εφαρμογή δικαιώματα σε wifi, data και σύνδεση στο παρασκήνιο.
-
-
-
Μαύρισε η οθόνη
ΜήνυμαΠαράθεση από Mary Kariotaki: “δεν παίζει! Έβλεπα ένα βίντεο και ξαφνικά μαύρο! ” Παράθεση από Mary Kariotaki: “Βλέπω τις ειδοποιήσεις από τις διάφορες εφαρμογές ” Αν είχες τη φωτεινότητα να ρυθμίζεται αυτόματα όλα είναι πιθανά. Εφόσον μπορείς να δεις τις ειδοποιήσεις, μήπως βλέπεις να κατεβάσεις και την κουρτίνα? Ίσως καταφέρεις να απενεργοποιήσεις την αυτόματη φωτεινότητα και να την αυξήσεις μετά με το χέρι.
-
-
-
ΑΓΟΡΑ MI8 SE
ΜήνυμαGlobal rom δεν υπάρχει για τη συσκευή σου. Ο σύνδεσμος που έβαλες από το αγγλικό forum είναι για το Mi 8 σκέτο.
-
Μαύρισε η οθόνη
ΜήνυμαΥπάρχει πιθανότητα να έβαλες τη φωτεινότητα τέρμα χαμηλά και να μη βλέπεις τίποτα?
-
Γίνεται όπως σου είπα. Το έχουν δοκιμάσει αρκετοί. Είναι βέβαια πάντα καλύτερο, αν έχεις σκοπό να αλλάζεις rom, να έχεις ξεκλείδωτο bootloader για ευκολότερη αντιμετώπιση απρόσμενων γεγονότων. Το arb στην stable είναι στο 4. Ακόμα και να αλλάξει στην dev και πάει στο 5, δεν θα έχεις πρόβλημα στη μετάβαση. Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση θα είναι ότι δεν θα μπορείς να γυρίσεις στην stable μέχρι να βγει και εκεί rom με arb 5.