Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Στον υπολογιστή
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
10BGR632 Xiaomi Redmi 6 Global Version 5.45 inch 3GB RAM 32GB ROM Helio P22 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood.com 10BGR664 (δεν έχει μαύρο) Xiaomi Redmi 6 Global Version 5.45 inch 4GB RAM 64GB ROM Helio P22 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood.com PS. Mικρή είναι η διαφορά τιμής στο skroutz. Σε πολύ κοντινές τιμές υπάρχει και το s2, για να βγάζει και καμιά καλύτερη selfie η μικρή. 10BGS23CL Xiaomi Redmi S2 Global Version 5.99 inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 625 Octa core 4G Smartphone …
-
Η συσκευή σου δεν έχει global version και δεν έχει κυκλοφορήσει καμιά global rom. Αυτή που έχεις τώρα είναι μαϊμού, γι'αυτό σου δημιουργεί προβλήματα. Κατεβάζεις τη ROM που σε αφορά από XiaomiFirm - Find any firmware, released by Xiaomi και ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER για να κάνεις αυτό που λέει ο @makisfz Εφόσον ξεκλειδώσεις κάποια στιγμή με δικό σου λογαριασμό, μπορείς να περάσεις άφοβα και τη rom του forum.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-