Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Face id
ΜήνυμαΣύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στο αγγλικό forum, περίμεναν android 8 και miui 10 μήπως και ενεργοποιηθεί. Υπάρχουν όμως απ'ότι είδα τρόποι να το προσθέσεις. Search - Xiaomi MIUI Official Forum
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μέσα στο ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER κάπου στις οδηγίες (στο 3. Εργαλεία - Downloads) υπάρχει ο παρακάτω σύνδεσμος [Device Team] Google Play Installation on Mi 8/SE Running China ROM! - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum με ό,τι χρειάζεται για την εγκατάσταση playstore και λοιπών εφαρμογών google. Αν ακολουθήσει κάποιος τα βήματα προσεχτικά και στους δύο οδηγούς έχει μια πλήρως λειτουργική συσκευή.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από demakhs: “Το 1+6 προς το παρόν είναι κρυμμένο στο ντουλάπι....μετά το τι βι μποξ, πως να παρουσιάσω κ καινούριο κινητό στην γυναίκα, με λες? ” Σε έναν ιδανικό κόσμο.... Μήτσος Αγάαααπη μου δες τι άλλο βρήκα μέσα το κουτί του tv box. Βρε, μπας κι έκαναν λάθος και μας το έστειλαν? Δε θυμάμαι να το παρήγγειλα. Για δοκίμασέ το στο χεράκι σου, μπορείς να το κρατήσεις καλά ή σου φαίνεται μεγάλο? Γυναίκα Μπα Μήτσο μου, μεγάλο είναι, άσε που φοβάμαι μη το χαλάσω. Δε μου δίνεις καλύτερα το p…
-
-
Καλησπέρα. Ακολουθείς τη ίδια διαδικασία με το Mi 8 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER μόνο που επιλέγεις china fastboot ROM με arb 4 (stable ή developer ανάλογα με τα γούστα σου) για τη συσκευή σου από εδώ Redmi Note 5/Pro Central Hub for Official Global/China Stable/Dev Roms[12-10-18] - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Διάβασε προσεχτικά ό,τι σχετικό υπάρχει με το anti-rollback και το φλασάρισμα global rom σε china συσκευή.
-
-
-