Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Πρόβλημα ήχου ειδοποίησης
ΜήνυμαΚλείσ'το, άσ'το μερικά δευτερόλεπτα κλειστό και ξανάνοιξέ το, μήπως διορθωθεί.
-
Πρόβλημα ήχου ειδοποίησης
ΜήνυμαΣτο settings->sound->advanced->default notification sound είναι επιλεγμένος κάποιος ήχος?
-
-
Μην περιμένεις να έχει την μπαταρία τέρας του mi max 2. Το μόνο που προβληματίζει είναι ότι είναι αρκετά ενεργή η συσκευή χωρίς να είναι ενεργή η οθόνη. Έλεγξε στο gsam τι wakelocks θα σου εμφανίσει. Έχεις ανοιχτούς συγχρονισμούς ή είναι κάποια άλλη εφαρμογή? Από εκεί θα μπορούσες να έχεις βελτίωση στη μπαταρία.
-
-
Πρέπει να το αφήσεις κάποιες ώρες να τρέξει το gsam (καλύτερα μια ολόκληρη φόρτιση), μη βιάζεσαι. Τα άλλα στατιστικά είναι σωστά. Πάντως εγώ δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό με την μπαταρία σου. Έχεις 2 sim με δεδομένα ενεργά (και μεγάλο διάστημα χωρίς καλό σήμα), 2 ώρες ενεργή οθόνη, αρκετές κλήσεις, πολύ σερφάρισμα και η μπαταρία έπεσε 25%. Μια χαρά είναι.
-
Σίγουρα η αυθεντική είναι (δες τον σύνδεσμο απ'όπου κατέβασες, είναι από τους servers της xiaomi). Μήπως δεν έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή του updater και σου εμφανίζει σφάλμα ξανά? Δε χάνεις τίποτα να κάνεις έναν έλεγχο. Για το opr1.... : είναι το build number της συγκεκριμένης έκδοσης android. Codenames, Tags, and Build Numbers | Android Open Source Project In Android 8.0 (Oreo) and higher, individual builds are identified with the build ID format PVBB.YYMMDD.bbb[.Cn], where: - P…
-
Δοκίμασες ξανά clear cache/data στον updater και καμιά επανεκκίνηση? Μπορεί να μην κατέβηκε σωστά το αρχείο (να ήταν corrupted) και να θέλει εκ νέου κατέβασμα. Δες και τις παρακάτω συμβουλές [MIUI Device Team] Solving "Can't verify update" Step by Step Guide - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum Αν έχει κάνενας πιο έμπειρος άλλες ιδέες....
-
-
-