Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Paranormal: “Μπορώ να βάλω την fastboot για το mi11 με το twrp recovery ; ” η εγκατάσταση γίνεται με το script που είναι μέσα στο αρχείο που θα κατεβάσεις. TWRP νομίζω μπορείς να περάσεις μετά. Να μας πει κάποιος που το έχει κάνει όμως για να είσαι σίγουρος...
-
Παράθεση από lbchX: “, άρα για Update της ROM τρέχω μέσω fastboot το "windows_fastboot_update_rom.bat" αρχείο και αν δεν πάει καλά το "windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat"? ” ναι...
-
Μη γράφεις τα ίδια σε πολλά σημεία... Σου απάντησα εδώ Γενική συζήτηση για το Mi 10/10Τ pro
-
Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Καλημέρα. Υπάρχει οδηγός για αυτο το script και πως την βάζουμε; ” Δες εδώ για άλλο κινητό, ίδιος ο τρόπος βέβαια... Αν δεν έχεις κάνει άλλη fastboot εγκατάσταση πιθανολογω ότι θέλει εγκατάσταση με format data... [Miui 13.Χ - 22.1.5/6] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε)
-
Παράθεση από atsarantos: “Και σε εμένα παιδιά δεν περνάει. Δοκίμασα 4 φορές από 2 διαφορετικά pc. ” Αυτο είναι κάτι άλλο πάλι. Υπάρχει σωστή σύνδεση με τον υπολογιστή; Τη βλέπει τη συσκευή σου; Ο @CHEVROLET SPARK εγκατέστησε και έχει προβλήματα. Αν δε μπορείς καν να τη περάσεις, δες την επικοινωνία κινητού, υπολογιστή...
-
Θέλει ξανά υπολογιστή για την αναβάθμιση. Μέχρι να γίνει η αλλαγή, αν γίνει, και παίζει αυτόματη αναβάθμιση...
-
Ούτε σε Lisa φαίνεται η νέα έκδοση. Απλά κατέβασε τη και πέρασε τη εσύ...
-
Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “σε εμενα οχι ” Έχεις το stock theme;
-
Σε εμένα με εγκατάσταση πάνω στη προηγούμενη λειτουργεί μια χαρά στο Lisa...
-
Settings, my device, backup and restore... Οπως επίσης κάνε και συγχρονισμό με mi και Google Accounts και είσαι οκ.
-
Redmi note 10 pro
ΜήνυμαΓιατί γράφεις στο redmi note 8;
-
unlock
ΜήνυμαΜπαααα