Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
4:3:είναι ολόκληρο το κάδρο. Το 16:9 είναι τμήμα του μόνο...
Μη παίζεις με τον MTK επεξεργαστή. Μόνο αν σε διαβεβαιώσει κάποιος ότι γίνεται αυτό που θέλεις...
Εδώ ψάξε Downloads for : -Android- Generic Device/Other | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers.
Ίσως στο xda. Για ρίξε μια ματιά... Ή και στο original Xiaomi Forum...
Αν το ξεκλειδώσεις με προσοχή και κάνεις εγκατάσταση το magisk. Αλλά στη θέση σου δε θα έπαιζα με αυτό το τηλέφωνο... Αν παρόλα ταύτα το κάνεις βρες ακριβείς οδηγίες...
Σίγουρα θα αναβαθμιστεί...
Δε θα βρεις και πολλά πράγματα σχετικά με custom rom... Έχει MTK επεξεργαστή και είναι ριψοκίνδυνο.
Βάλε απλά διπλότυπη εφαρμογή για να λειτουργήσει με τους δύο Server.
Πως έκανες εσύ το backup;
Volte απενεργοποίηση από το πάροχο όμως. Πάρε τους τηλέφωνο να στο κάνουν... Όχι από τις ρυθμίσεις της συσκευής σου...
Το έχεις κάνει root με το magisk;
Κλείσε από τον πάροχο το volte.
Αυτό εννοώ. Δε νομίζω να είναι κάτι από τη google και δε νομίζω να επανέλθει μετά από επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Η απλά γράψε την εντολή και τράβηξε το αρχείο μεσα στο παράθυρο... Και μετά enter...
Λόγω ενημέρωσης εφαρμογών, όχι. Λόγω ενημέρωσης συστήματος, μπορεί...
Παράθεση από BUCK: “ ανοίγει με το recovery 3.0 και απο κάτω το μενού του όπου έχω μόνο 3 επιλογές 1.reboot 2.wipe data 3. connect via manager ή κάτι παραπλήσιο ” Δεν έχεις περάσει ακόμα TWRP... Ξανά...
Ποιες custom rom; Γίνε λίγο πιό συγκεκριμένος...
[Miui 13.Χ - 22.1.5/6] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε)
Εχει λογισμικό της voda επάνω. Ξεκινάς με αυτό... Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)