Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλό σκ παιδιά
-
Αλλαγή ROM kenzo
ΜήνυμαΤο ξεκλείδωμα και το twrp είναι απαραίτητες προϋποθέσεις. Από κει και μετά βρίσκεις τη rom που σε ενδιαφέρει να βάλεις και διαβάζεις τις οδηγίες εγκατάστασής της, συνήθως στο πρώτο μήνυμα της ανακοίνωσής της, μαζί με το download link. Η πιο συνηθισμένη διαδικασία (για aosp rom) είναι μέσα από το twrp να κάνεις wipe τις cache, τα data και το system και μετά flash τη rom. Ανάλογα την περίπτωση ίσως χρειαστεί και format data. To αν αξίζει τον κόπο θα πρέπει να το διαπιστώσεις μόνος σου. Σίγουρα θα …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά To βασικό κριτήριο είναι η τσέπη ΜΟΥ, μετά οι απαιτήσεις μου τη συγκεκριμένη εποχή, μετά έρχεται το "καλύτερο" VFM για το συνδιασμό αυτών και μετά -τόσο πολύ μετά που δε με ενδιαφέρει καν - η γνώμη των άλλων αν καλύπτει ΕΜΕΝΑ το κινητό ΜΟΥ Αν είναι Η Κορυφαία μια συσκευή (κινητό, υπολογιστής, αμάξι, μπλέντερ) με βάση τα χαρακτηριστικά είναι μια ακαδημαϊκή -ή και ενημερωτική- συζήτηση, που περισσότερο εξυπηρετεί το hype της εταιρίας παρά την ουσία και την πρακτική του θέματος, στο…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά Τα κλειδώματα που δεν ξεκλειδώνουν είναι για την ασφάλεια των χρηστών Πάρτε ασφάλεια. Άμα χρειάζεται νάσαι δεμένος χειροπόδαρα, σε οποιονδήποτε τομέα, για να νιώθεις ασφαλής, το λες και φυσική επιλογή Πολύχρονοι οι Κώστηδες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλή βδομάδα παιδιά
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜήπως είναι Μιχαανηκώς;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαKαλημέρα παιδιά, καλή ξεκούραση