Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-257 από 257.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από psybill: “@RASTAVIPER είναι φανερό ότι έχουμε πρόβλημα στην επικοινωνία και δεν λέω ότι φταις εσύ γι΄ αυτό. είπα εγώ ότι έγραψες για αισθητήρα πουθενά? γι΄αυτό λέω ότι επιβεβαιώνεται εμμέσως. Εσύ υποθέτω δεν έχεις άλλο εξοπλισμό εκτός από την κάμερα, εγώ έχω αισθητήρες κτλ αλλά έχω απλή κάμερα και όχι 360, και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε στη θεωρία, αφού δεν υπάρχει κάποιος εδώ που να τα έχει και τα δύο και να μας το επιβεβαιώσει. Υπόσχομαι πάντως ΑΝ την πάρω κάποια στιγμή σύντομα,…
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΠαράθεση από auteur: “Ναι πλέον δουλεύουν κανονικά αν και για κάποιο λόγο δεν δείχνουν την θερμοκρασία στην παρακάτω οθόνη Αν μπεις στο μενού του θερμόμετρου τα δείχνει κανονικά. 135322afa322023a2532b21195a6aea9.jpg4e7fe4a2b23158ea046b7a113ff90d15.jpg ” πως κ εχει pressure σε σενα??? εχεισ κα ποιον αλλο αισθητηρα???
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Τι λέτε τώρα βρε παιδιά; Η κίνηση ανιχνεύεται από όπου κοιτάει η κάμερα. Δεν γίνεται αλλού να κοιτάει η κάμερα και άλλα να αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας. Sent from my m1 note using Tapatalk” Μήπως το motion tracking που έχει κάνει το εξής... ανιχνεύει κάποια κίνηση , έναν άνθρωπο πχ, και μετά γυρίζει και τον ακολουθεί . Δηλαδή πρέπει να τον δει πρώτα κ μετά τον ακολουθεί....... Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κάνοντας μια έρευνα στο ιντερνετ διαπίστωσα ότι το πρόβλημα στην xiaofang είναι γενικό ( Ιταλια Ισπανια) Άλλες κάμερες δουλεύουν άλλες όχι. Ακόμη και στο ίδιο σπίτι με δυο xiaofang ,η μια δουλεύει η άλλη όχι… Μια λύση που προτείνουν είναι η εξής: github.com/samtap/fang-hacks/w…factory-reset)#via-sdcard κάποιοι γράφουν ότι τους δούλεψε, δε πρόλαβα να το δοκιμάσω
-
Λοιπόν νομίζω ότι έχει δίκιο ο φίλος με το update... την πρώτη φορά που σύνδεσα την κάμερα μην γνωρίζοντας κινεζικά έβαλα την επιλογή direct δηλαδή να παίξει μόνο στο wifi που είναι συνδεδεμένο, και δούλευε κανονικά... Μετά έκανε αναβάθμιση κ προσπάθησα να την συνδέσω στην άλλη επιλογή και δεν ξαναδούλεψε... ίσως φταίει τελικά η αναβάθμιση ... Προσπάθησα πολλές φορές να την συνδέσω απόψε κ άλλες φορές έβγαζε κατευθείαν το μήνυμα ότι δουλεύει μόνο Κίνα κ άλλες κολλούσε στην διαδικασία σύνδεσης 1 …
-
καλό μήνα ...ευχαριστούμε CitisMarket
-
Καλό μήνα .... ευχαριστούμε CitisMarket...