Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.

• Καθόλου σήμα!

Kokostas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Το θέμα μου με αυτό που έστειλες είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω το imei με το hxd.. επίσης βρήκα ένα fastboot rom για 9.0.5.0 θα το κατεβάσω και θα το βάλω από το twrp, θα δείξει.. όσο για αυτό που λες με τα modemst1 και 2 απλά να τα σβήσω από το cmd έτσι;

• Καθόλου σήμα!

Μήνυμα

Οχι διότι δεν βρήκα την συσκευή

• Καθόλου σήμα!

Μήνυμα

Δυστυχως μετά από πολύ ψάξιμο ακόμα δεν έχω βρει κάποια λύση.. δοκιμάζω αρκετά qcn αλλά δίχως αποτέλεσμα. Ναι αλλάζω κάθε φορά το imei σε αυτό που έχει το κινητό μου.. Ίσως να πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα Γερμανού λέτε;

• Καθόλου σήμα!

Μήνυμα

Που μπορώ να βρω το σωστό qcn;

• Καθόλου σήμα!

Μήνυμα

οχι κατεβασα ενα αλλο qcn απο ενα αλλο forum και το εβαλα στο κινητο. Μετα εβαλα τα imei και ναι εχω τα ιδια imei με αυτα που εχει η συσκευασια

• Καθόλου σήμα!

Μήνυμα

χειροκινητα πως? και γενικα να κανω restore ποιο?

• Καθόλου σήμα!

Μήνυμα

δειτε εδω στο δευτερο imei γραφει αλλο απο αυτο που βλεπω στο *#06#

• Καθόλου σήμα!

Μήνυμα

Ακριβως ναι μου δίνει σωστά imei και όπως το είπε έχω βασικό φάσμα ένα gen pack πως λέγεται

• Καθόλου σήμα!

Μήνυμα

Λαθος μου είναι η τελευταία stable.. ναι μέσω του hxd πέρασα τα παλιά imei στο αρχείο qcn που κατεβασα

• Καθόλου σήμα!

Μήνυμα

Έχω την τελευταία ελληνική dev και unlocked bootloader επίσης είναι root το κινητό και έχω και το twrp

• Καθόλου σήμα!

Μήνυμα

Καλησπερα σήμερα είπα να πειραματιστω με το κινητό μου xiaomi redmi note 4x.. επειδή έχω δύο κάρτες σιμ μια cosmote και μια vodafone, μόνο μια πιάνει 4g ενώ η άλλη 3g. Έτσι διάβασα ότι κάπου έχει πρόβλημα η xiaomi με το baseband σε κάποια κινητά της, με αποτέλεσμα να προσπαθήσω να την αλλάξω. Έτσι μπήκα σε κάτι προγράμματα και έβαλα ένα καινούργιο qcn ( ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ backup) και αφού το έβαλα άλλαξα και τα imei σε αυτά που ήταν πριν το πειράξω. Τώρα πιάνει wifi αλλά καθόλου σήμα και …