Διαφήμιση

Δεν δουλεύει η stock camera στην modded

• Δεν δουλεύει η stock camera στην modded

Καλημέρα στο φορουμ, εχω το πρώτο Hongmi (2013023),
      Βάζω την απλή εβδομαδιαία developer και δεν δουλεύουν ορισμένες εφαρμογές (π.χ. το HERE MAPS, το mobile topographer κ.α.) και βγάζουν μήνυμα ότι δεν μπορούν να γράψουν στην SD ή ότι δεν υπάρχει SD.
      H stock camera δουλεύει κανονικά (γιατί σώζει απευθείας στην εξωτερική SD). Υπάρχει επιλογή να σώζει είτε στην SD είτε στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου.

Όταν όμως βάζω την modded αυτές δουλεύουν τέλεια, (γιατί εγκαθίστανται στην εξωτερική SD) , η Stock Camera βγάζει μήνυμα ότι ¨"Παρακαλώ εισάγετε SD κάρτα για να λειτουργήσει η Camera".
      Δυστυχώς στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει επιλογή μέσου αποθήκευσης.! για να επιλέξω την internal (που όμως είναι η SD) !.

Μπορεί το κολπάκι με τη stock camera (που παίρνουμε από το update.zip της αλλαγής του κερνελ) που γράφουν στο φόρουμ να ενσωματωθεί στην modded ?

Επίσης, στην Τελευταία GTV-5.10.8 developer modded δεν δουλεύουν οι πρόσθετες ρυθμίσεις στις ρυθμίσεις. Κάνει FC και γράφει ότι τερματίστηκε, σε ένα πολύ σύντομο μήνυμα που σβήνει σχεδόν αμέσως.
      Την κατέβασα χθές αργά το βράδυ, και ξανακατέβασα την προηγούμενη GTV-5.9.26 developer. Και κάτι άλλο , η εφαρμογή αναβάθμιση δεν βρήκε τη εβδομαδιαία αναβάθμιση της παρασκευής, και μπήκα και την κατέβασα. Μετά επελεξα πακέτο αναβάθμισης και περάστηκε με τα παραπάνω προβλήματα. Έκανα ξανά boot se recovery, έκανα factory reset, wipes και πριν και μετά, αλλά δεν άλλαξε κάτι σχετικά με τα παραπάνω προβλήματα.
      Μήπως να βάζω τη stable?
    • Πρέπει να κάνεις install μέσω recovery αυτό en.miui.com/forum.php?mod=atta…NTE1NTI2fDk5ODM2&mobile=2 θα λυθεί το πρόβλημα.

Hongmi 1
    • Ο/H dimpet έγραψε:

Πρέπει να κάνεις install μέσω recovery αυτό en.miui.com/forum.php?mod=atta…NTE1NTI2fDk5ODM2&mobile=2 θα λυθεί το πρόβλημα.

Hongmi 1

καλημέρα παιδιά
      έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την κάμερα εδώ και καιρό
      το update zip που δίνει ο φίλος dimpet είναι για συγκεκριμένη ρομ?
      τώρα έχω την 5.9.10 και σκέφτομαι να βάλω την 5,10,15
      το update το περνάω και με τις δύο η θα έχω πρόβλημα με κάποια από αυτές?
    • Διαφήμιση
    • Δοκίμασε αν σου κάνει.
      Αν σου δημιουργήσει προβλήματα, απλά ξανακάνε Flash την ROM και είσαι οκ.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Δοκίμασε αν σου κάνει.
      Αν σου δημιουργήσει προβλήματα, απλά ξανακάνε Flash την ROM και είσαι οκ.

στην 5,9,10 ολα οκ λυθηκε το προβλημα
      το απογευμα δοκιμαζω και την νεα ρομ

edit: και στην νεα ρομ ενω αρχικα υπηρχε το ιδιο προβλημα λυθηκε με το update.zip

thanks guyssss....

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην vajan07 ().