!!! νομίζω πως έχεις δίκιο! γιατί γράφει: MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 Beta.
Δηλαδή μου την έβαλαν έτοιμη στο vickmall έτσι; Αν ίσχύει αυτό είμαστε δηλαδή κομπλέ. σωστά;
!!! νομίζω πως έχεις δίκιο! γιατί γράφει: MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 Beta.
Δηλαδή μου την έβαλαν έτοιμη στο vickmall έτσι; Αν ίσχύει αυτό είμαστε δηλαδή κομπλέ. σωστά;
Ναι μπορείς να κάνεις update στην τελευταία ROM με τον εύκολο κλασικό τρόπο από την εφαρμογή Αναβάθμιση (Updater) της MIUI.
καλημέρα σας .
Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τη συσκευή μου .. πήγα να κάνω update απο kitkat σε marshmallow και κάπου ενδιαμεσα στην εγκατάσταση , χωρίς να βγάλει σφάλμα (δεν είχε φορτώσει τελείως απο όσο το κοιτούσα ) σταμάτησε και έκανε reboot ,φαντάστηκα οτι είχε τελειώσει και όταν είδα το σήμα mi είπα οτι οκ έγινε ..μπήκε σε ατερμον βρόχο και έκανε συνέχεια reboot ( bootloop ή κάπως έτσι ) ..αφού εκανε 5-6 φορές μόνο το μπήκα σε recovery mode , και το έβαλα να κάνει boot στο άλλο system , στο οποίο άνοιξε κανονικά ..φυσικά όταν το άνοιξα δε δούλευε σωστά γιατί ο κώδικας που είχε μέσα ήταν μια μίξη απο τους 2 κωδικες ( απο ο,τι καταλαβα ) και επειδή όσο θα δούλευε τόσο το χειρότερο , το έκλεισα ..
όταν γύρισα σπίτι έκανα wipe all data απο το recovery , δοκίμασα να κάνω flash μια miui rom παρόλαυτα έβγαζε το MiFlash ένα error 0x80004005 ( cannot load C:\Drive error )
δοκίμασα επίσης να κατεβάσω ρομ να την ονομάσω update.zip και να την κάνω install απο το recovery , ούτε αυτό πετυχαίνει .. πατάω instal update.zip και απλά μου αναβοσβήνει πολύ στιγμιαία η οθόνη και απο το install που ήταν το " επιλεγμένο " πηγαίνει το reboot ..
να σημειωθεί οτι το κινητό για να το ανοιξω χρειαστηκε να κάνω screencast , αφού κανοντας wipe data εμεινα χωρίς πληκτρολόγιο και file explorer..
δε νομίζω οτι μπορώ να το διορθώσω αλλα θα περιμένω κάποια απάντηση μήπως βοηθήσει ..
εγραψα εδώ γιατί είδα οτι κάποιος ποιο πάνω έχει το ιδιο error με εμένα στο miflash ..
ευχαριστώ !
να σημειωθεί οτι το κινητό για να το ανοιξω χρειαστηκε να κάνω screencast , αφού κανοντας wipe data εμεινα χωρίς πληκτρολόγιο και file explorer..
δε νομίζω οτι μπορώ να το διορθώσω αλλα θα περιμένω κάποια απάντηση μήπως βοηθήσει ..
εγραψα εδώ γιατί είδα οτι κάποιος ποιο πάνω έχει το ιδιο error με εμένα στο miflash ..
ευχαριστώ !
Δεν μπορείς έτσι απλά να κάνεις το Update, γιατί η νέα ROM πρέπει να έχει ενοποιημένα τα 2 Systems.
Όταν τελικά θα μπορέσεις να βάλεις την νέα ROM, θα έχει πλέον η συσκευή σου ΜΟΝΟ 1 System και ΟΧΙ 2 που έχεις τώρα.
Δεν μπορείς έτσι απλά να κάνεις το Update, γιατί η νέα ROM πρέπει να έχει ενοποιημένα τα 2 Systems.
Όταν τελικά θα μπορέσεις να βάλεις την νέα ROM, θα έχει πλέον η συΟΝΟ 1 System και ΟΧΙ 2 που έχεις τώρα.
είχα κάνει την τελευταία ενημέρωση η οποία προέβλεπε να ενώσει τα δύο participations ..
Το πρόβλημα δεν ήταν εκεί , το πρόβλημά μου εμένα ήταν στην kernel από ο,τι φάνηκε.. Ψάχνοντας αρκετά , βρήκα και την άλλαξα και έβαλα μέσω fastboot ..
Το περίεργο θέμα ήταν το εξής :
Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης υπήρξε πρόβλημα και σταμάτησε ( προφανώς πρόβλημα χώρου , διότι νομιζα ότι κάνει πρώτα wipe all data , dalvik cache και μετά αρχίζει ) .. Από όσα κατάλαβα ο κώδικας άρχισε να αλλάζει και εν τέλει κατέληξα με μερικές γραμμουλες κώδικα από την marshmallow και τις περισσότερες από kit Kat .. Γιατί είχε πρόβλημα και κολλούσε σε συγκεκριμένα σημεία ..όχι παντού ..
Τώρα γράφω από το ίδιο κινητό το οποίο έχει marshmallow , το οποίο είναι πιο γρήγορο στις εφαρμογές του συστήματος και ειδικά στις ρυθμίσεις ..
Α πα πα! Γεμισε γκολουμ η οθονη του καισαρα! Bug θα είναι!
Ναι, αλλά είναι ευγενικό γκόλουμ... Κοίτα πόσα "ευχαριστώ" και "μπράβο" λέει, το ένα πίσω απ'το άλλο, μέσα σε μισή ώρα!
Και όταν θα πιάσει 30 μυνήματα, τότε όλως τυχαίως θα ανακαλύψει ότι υπάρχει και "παζάρι" στο φόρουμ και θα βρει και κάτι να πουλήσει... (ή τουλάχιστον έτσι νομίζει...)