Xiaomi Mi Power Strip
Το έχει κανείς από εμάς? Ξέρετε τι είδους "εξυπνάδα" έχει? Τι κάνει δηλαδή που θεωρείται "smart Power Strip"? Συνδέεται στο smart home?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H caeser έγραψε:
Ωραία! Μόλις ΨΗΘΗΚΑ!!! Θα το πάρω!![]()
Θα το πάρω απο τον "γλυκούλη" όμως, για να του κάνω λίγο τζίρο απο εμάς... Το έχει 2-3 δολλάρια περισσότερο απ'ότι βλέπω, αλλά who cares?
Απο το Gearbest παρήγγειλα στις 11-9 ένα Xiaomi Bluetooth (αυτό ΕΔΩ) και ΑΚΟΟΟΟΟΟΜΑ το περιμένω! Έχει περάσει περισσότερο απο ένας μήνας ρε γαμώτο...! Μου ζητάγανε και 1,79€ για να μου δώσουν το tracking number... που το θεώρησα ντροπή! Τους έγραψα μαιλ σήμερα... για να δουμε τι θα αναντήσουν...
Ευχαριστώ πολύ(!) για τις πληροφορίες @iAmLiakos! Πολύ χρήσιμες!![]()
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το έχω και εγώ. Το είχα πάρει με κάποια άλλα πράγματα από το Coolicool. Το έχω δίπλα μου και έχω μονίμως συνδεδεμένα πάνω του 3 usb καλώδια. Το κακό είναι ότι θέλει adaptor για το ρεύμα. Είναι πολύ ωραία κατασκευή, έχει διακοπτάκη on/off με φωτάκι, οπότε ξέρεις πότε είναι σε λειτουργία το πολύμπριζο. Εμένα με έχει σώσει το γεγονός των usb Θυρών. Συνδέω Mi Note Pro, Mi3, Note 4G και είμαι κομπλέ (ξέρεις πόσο γρήγορα τρώγεται η μπαταρία από το youtube!?). Βέβαια δεν τα βάζω και τα τρία κάθε βράδυ, αλλά βάλε ότι μου φορτίζει το android smartwatch, τα 2 powerbanks, έχουν υπάρξει στιγμές που ήθελα καλώδιο και δεν είχα, γιατί έτυχε να τελειώσει η μπαταρία σε όλα μαζί. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον το Note Pro το φορτίζει σε 1.5 ώρα. Βέβαια το Bluboo X550 με την 5350mAh μπαταρία έκανε 5 ώρες να το φορτίσει πλήρως! Πάντως το συνιστώ!
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το έχω και εγώ. Το είχα πάρει με κάποια άλλα πράγματα από το Coolicool. Το έχω δίπλα μου και έχω μονίμως συνδεδεμένα πάνω του 3 usb καλώδια. Το κακό είναι ότι θέλει adaptor για το ρεύμα. Είναι πολύ ωραία κατασκευή, έχει διακοπτάκη on/off με φωτάκι, οπότε ξέρεις πότε είναι σε λειτουργία το πολύμπριζο. Εμένα με έχει σώσει το γεγονός των usb Θυρών. Συνδέω Mi Note Pro, Mi3, Note 4G και είμαι κομπλέ (ξέρεις πόσο γρήγορα τρώγεται η μπαταρία από το youtube!?). Βέβαια δεν τα βάζω και τα τρία κάθε βράδυ, αλλά βάλε ότι μου φορτίζει το android smartwatch, τα 2 powerbanks, έχουν υπάρξει στιγμές που ήθελα καλώδιο και δεν είχα, γιατί έτυχε να τελειώσει η μπαταρία σε όλα μαζί. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον το Note Pro το φορτίζει σε 1.5 ώρα. Βέβαια το Bluboo X550 με την 5350mAh μπαταρία έκανε 5 ώρες να το φορτίσει πλήρως! Πάντως το συνιστώ!
Γιατρέ, το παρήγγειλα ήδη πριν λίγο, μαζί με το Xiaomi Mini Router (ετοιμάσου για ιδιαίτερο φροντιστήριο) και μαζί με DL-AC62 4 Port 4.2A USB Charger για τέτοιες περιπτώσεις πολλάπλών φορτίσεων που ανέφερες... Αφου έχουμε γεμίσει gadgeτάκια και χρειαζόμαστε συνέχεια ενέργεια...![]()
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Γιατρέ, το παρήγγειλα ήδη πριν λίγο, μαζί με το Xiaomi Mini Router (ετοιμάσου για ιδιαίτερο φροντιστήριο) και μαζί με DL-AC62 4 Port 4.2A USB Charger για τέτοιες περιπτώσεις πολλάπλών φορτίσεων που ανέφερες... Αφου έχουμε γεμίσει gadgeτάκια και χρειαζόμαστε συνέχεια ενέργεια...![]()
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Από Gearbest θα πληρώνεις λίγο παραπάνω (1,80?) να στα στέλνει μέσω Ολλανδίας για πιο γρήγορα. Το απλό του καθηστερεί πολύ
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Θέλω άποψη για την 4port πρίζα(φαίνεται super)! Οταν με το καλό παραλάβεις μη με ξεχάσεις
Ο/H maddoctor έγραψε:
Για τον ρούτερ ξεκίνα το διάβασμα.....και θα σε εξετάσω όταν με το καλό παραλάβεις!