Δηλαδή τώρα είμαι στο καινουριο? (καθότι ψιλοάσχετος και δεν διακρίνω διαφορές). Με γειά λοιπόν, καλορίζικο και σ' ανώτερα!!!
Aναβαθμίζουμε την κοινότητά μας στην νέα έκδοση του WBB4
-
-
Μπράβο ρε παιδιά. Πολύ όμορφο το νέο site με πιο "yosemite" σχεδιασμό!χαχα! Μ'αρέσει!
Keep up! -
Ο/H spoulk έγραψε:
Δηλαδή τώρα είμαι στο καινουριο? (καθότι ψιλοάσχετος και δεν διακρίνω διαφορές). Με γειά λοιπόν, καλορίζικο και σ' ανώτερα!!!
Στο Default Nova Blue θα καταλάβεις τις διαφορές. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Δεν έχω επιλέξει κάποιο style. Αλλά τώρα με την παράθεση είδα διαφορά!!! -
Στις ειδοποιήσεις, δεν σβυνει ότι έχουμε δει, απλώς μειώνεται το νούμερο και φεύγει το τικ δίπλα. Πριν έφευγαν τελείως. Ετσι θα είναι στο νέο!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλορίζικο καταρχήν! Πάντα γεμάτο και πάντα γαμάτο να παραμείνει!!!!
Παρατήρησα κάτι με το notification. Βγαίνει σε όλους στα Αγγλικά ή μόνο σε μένα γίνεται αυτό; -
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Στις ειδοποιήσεις, δεν σβυνει ότι έχουμε δει, απλώς μειώνεται το νούμερο και φεύγει το τικ δίπλα. Πριν έφευγαν τελείως. Ετσι θα είναι στο νέο!?
Θα δούμε τις παραμετροποιήσεις που έχει γιατί γίνεται χαμός από νέα Options & Settings.
Πρέπει να κρατάει τις τελτευταίες 7 μέρες και μετά να τα σβήνει αυτόματα τα παλιά. -
όταν κάποιο μέλος τροποποιεί κάποιο μηνυμά του, βγαζει από κάτω το εξής:
- Το μήνυμα επεξεργάστηκε 0 φορές, τελευταία από τον/ην “” (Ιαν 1st 1970).[move][/move]
Επίσης τώρα ξαφνικά, χωρίς να έχω πειράξει κάτι ή να έχω αλλάξει θέμα, βλέπω το φόρουμ έτσι από το note pro
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή - Το μήνυμα επεξεργάστηκε 0 φορές, τελευταία από τον/ην “” (Ιαν 1st 1970).[move][/move]
-
και σε μένα χάθηκε το στιλ που είχα επιλέξει παλιότερα και με γύρισε σε κάποιο άλλο. Έψαξα για να το ξαναβάλω αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχει...
Δεν πειράζει , μικρό το κακό. -
Ο/H kostas έγραψε:
και σε μένα χάθηκε το στιλ που είχα επιλέξει παλιότερα και με γύρισε σε κάποιο άλλο. Έψαξα για να το ξαναβάλω αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχει...
Δεν πειράζει , μικρό το κακό.
-
Ο/H kostas έγραψε:
Δεν πειράζει , μικρό το κακό.
Πηγαινε στο τερμα κατω μερος της οθονης σου και θα δεις την επιλογή Αλλαγή Στυλ. Δες αν υπάρχει εκει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες