Διαφήμιση

προβλημα?

• προβλημα?

καλησπερα παιδια!νεος στη παρεα.εχω το redmi note 2.το απλο.χωρις να εχω περασει ελληνικη ρομ.τι παρατηρησα.τπ πρωτο ειναι οτι εβλεπα ενα βιντεο και πειραζοντας τις ρυθμισεις του πλειερ ξαφνικα παραμορφωθηκαν οι οι επιλογες στον πλειερ.σας μπερδευω αλλα δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα.επεζε κανονικα το βιντεο αλλα παραμορφομενες μπροστα οι γραματοσειρες των ρυθμισεων.δευτερο που ειδα ειναι οτι μια μερα που πειραζα στη μπαρα το hot spot αυτο κολλησε.δεν εκλεινε.τριτο καποια στιγμη η φωτεινοτητα ενω κινουσα κανονικα τη μπαρα,ουτε ανεβαινε ουτε κατεβαινε.ολα αυτα μονο με reeboot εφτιαχναν.αλλα λεω εγω τωρα,μπας και εχει κανα θεμα η συσκευη?ο πλειερ ειναι ο δικος του.και κατι αλλο.widget ρολοι δικο του και κολαγε η ωρα.ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα η μπερδεψα
    • Πρωσοπικα θα σου ελεγα να βαλεις την ελληνικη rom.Μεγαλη πιθανοτητα ολων το προβληματων σου να ειναι η κινεζορομ που σου φορεσαν.Ριξε ενα διαβασμα σε αυτο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone (Δεν διαβάζεται από TapaTalk)
      για το πως κ τι και εδω για το περασμα Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
      Με γειες!
    • ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.προς το παρων δεν μου εχει κανει κατι αλλο.θα το τσεκαρω στην πορεια.αυτο που σκεφτομαι και δεν περναω ακομα την ελληνικη ρομ ειναι οτι δεν θελω να χασω την επομενη αναβαθμηση του android.και το ψιλοφοβαμαι να την περασω γιατι δεν το εχω ξανακανει
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Rush έγραψε:

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.προς το παρων δεν μου εχει κανει κατι αλλο.θα το τσεκαρω στην πορεια.αυτο που σκεφτομαι και δεν περναω ακομα την ελληνικη ρομ ειναι οτι δεν θελω να χασω την επομενη αναβαθμηση του android.και το ψιλοφοβαμαι να την περασω γιατι δεν το εχω ξανακανει

Καλορίζικη η συσκευή σου και καλώς ήρθες στο φόρουμ!
      Πραγματικά αναρωτιέμαι, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εάν υπάρξει αναβάθμιση του Android, θα τη χάσεις, εάν βάλεις την Ελληνική rom? :D