Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
Το backup που παίρνω με προσωρινή εκκίνηση σε twrp παίρνει και το recovery? Αν ναι τότε ποιό παίρνει, αυτό που έχει μόνιμα η συσκευή ή το twrp που έχει εκτελεστεί προσωρινά?
Έχω τρόπο λοιπόν να πάρω backup το recovery μου, και μαζί με το modem partition που έχω κρατήσει να σώσουμε το κινητό του @mib?
Εξαρτάται από αυτόν που έφτιαξε το twrp recovery για το συγκεκριμένο κινητό αν το τραβάει ή όχι. Αυτό βέβαια μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου.
Μόνο λίγο προσοχή με το προσωρινό boot σε custom recovery (μόνο read και backup...Μην κάνεις με custom recovery flash κάποιας ROM ή wipe) γιατί δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει βγάλει εκτός λειτουργίας τόσα πολλά ίδια κινητά από ότι διαβάζουμε στα διάφορα forum. Έχεις την μοναδική ευκαιρία να βοηθήσεις τον @mib γιατί μάλλον έχεις το ίδιο κινητό με ίδια χαρακτηριστικά. Όλα τα λογικά (απλά ή προχωρημένα ) βήματα για τέτοιες περιπτώσεις δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.
Καλύτερα να τραβήξεις το recovery που έχει τώρα μέσα, από το adb.
Ωραία γιατί μίλησα και με τον @mib και του έχω στείλει τα modem partitions. Βέβαια μου είπε ότι το δικό του γράφει στο stick 2014118, ενώ εμένα γράφει 20141113, και όπως φάνηκε από το Update που δούλεψε με το mi-recovery, μόνο το build.prop είχαν αλλάξει.
Το recovery που έχω πως το τραβάω με adb? να το στείλω και στον @mib ?
Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
Tablet: Ramos i9
Tablet: Ramos i9