Διαφήμιση

XIAOMI REDMI NOTE 2 ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

• Ολοκληρώθηκε
    • XIAOMI REDMI NOTE 2 ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Καλημέρα παιδιά, έχω εδώ και 2-3 μέρες το REDMI NOTE 2 PRIME και προς το παρόν το βρίσκω πάρα πολύ καλό. Έχω όμως μια απορία σε οτι αφορά τα μηνύματα. Δεν βρίσκω ρυθμίσεις μηνυματων και δεν μπορώ να διαγράψω μυνήματα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ
    • Ο/H zmanix έγραψε:

Καλημέρα παιδιά, έχω εδώ και 2-3 μέρες το REDMI NOTE 2 PRIME και προς το παρόν το βρίσκω πάρα πολύ καλό. Έχω όμως μια απορία σε οτι αφορά τα μηνύματα. Δεν βρίσκω ρυθμίσεις μηνυματων και δεν μπορώ να διαγράψω μυνήματα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ

Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικη η συσκευή σου.
      Για την ερώτησή σου: Μπαίνεις στην εφαρμογή "Μηνύματα". Πατώντας συνεχόμενα ένα απο τα μηνύματα που θέλεις να σβήσεις, ανοίγει πλαίσιο που μπορείς να μαρκάρεις όσα ή όποια μηνύματα θέλεις και να τα σβήσεις ή να κάνεις άλλες ενέργειες. Επίσης μέσα στην εφαρμογή μηνύματα εάν πατήσεις το κάτω αριστερό home button (αυτό με τις τρεις γραμμούλες) θα σε βάλει στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων... που είναι πάρα πολλές! Επίσης, εάν θέλεις και σε ενδιαφέρει, ψάξε να βρεις την επιλογή για τα "προσωπικά μηνύματα" που είναι ακόμα ιδιαίτερο και χρήσιμο χαρακτηριστικό της Miui...

Υ.Γ. Τέλος θα σου συνιστούσα να προσανατολιστείς στο να βάλεις την Ελληνική rom στη συσκευή σου...
    • Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μπόρεσα να σβήσω, αλλά δεν υπάρχει (ενδεχομένως είμαι στραβός βέβαια) home button. Ευχαριστώ πολύ και για την συμβουλή για την rom, αλλά είμαι εντελώς άσχετος, οπότε θα διαβάσω όσα μπορέσω να βρω στο forum και κστόπιν θα ξαναενοχλήσω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zmanix έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μπόρεσα να σβήσω, αλλά δεν υπάρχει (ενδεχομένως είμαι στραβός βέβαια) home button. Ευχαριστώ πολύ και για την συμβουλή για την rom, αλλά είμαι εντελώς άσχετος, οπότε θα διαβάσω όσα μπορέσω να βρω στο forum και κστόπιν θα ξαναενοχλήσω.

Στραβομάρα ρεεεεεεεε! :dash: Μα καλά δεν βλέπεις ένα button που ...ΔΕΝ υπάρχει??? :D

Σαφώς και έκανα λάθος boy!! Sorry! Εννοούσα το αριστερό "screen button" ή το button, αριστερά απο το "home button"..
      Με άλλα λόγια το "menu button" ή αυτό που φαίνεται να δείχνει το βέλος στη φώτο απο κάτω:

Images
      • IMG_20151015_112548_800x450.jpg

29,64 kB, 800×450, viewed 160 times
    • χαχαχαχαχα, ευχαριστω και παλι. Απολαμβανω τους ανθρωπους με αυτοσαρκασμο γιατι μαλλον εχουν κ υψηλη αισθηση χιουμορ, να εισαι καλα. Ετσι ομως θα με αναγκασεις να σου φορτωθω και για ολα οσα (τα παντα δλδ) δεν ξερω για αλλαγη της rom.
    • Ο/H zmanix έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ και για την συμβουλή για την rom, αλλά είμαι εντελώς άσχετος, οπότε θα διαβάσω όσα μπορέσω να βρω στο forum και κστόπιν θα ξαναενοχλήσω.

Μπορείς, αν θέλεις, να επικεντρώσεις τη προσοχή σου σε αυτά τα δύο posts:
      ΕΔΩ και ΕΔΩ
    • Ο/H zmanix έγραψε:

χαχαχαχαχα, ευχαριστω και παλι. Απολαμβανω τους ανθρωπους με αυτοσαρκασμο γιατι μαλλον εχουν κ υψηλη αισθηση χιουμορ, να εισαι καλα. Ετσι ομως θα με αναγκασεις να σου φορτωθω και για ολα οσα (τα παντα δλδ) δεν ξερω για αλλαγη της rom.

-Έτσι είναι... αν δεν μπορείς να το πεις, ζωγράφισέ το, που λέει και το quote... :P
      -Όσο για τις ερωτήσεις... anytime! Ρώτα δημόσια, εδώ στο φόρουμ, ότι θέλεις και σίγουρα θα λάβεις απάντηση!
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα, ο άσχετος κ πάλι εδώ. Λοιπόν, αφού πέρασε αρκετός καιρός από την συμβουλή σου για την ελληνική rom, μώλις σήμερα βρήκα χρόνο τύχη ή κ κάτι άλλο κ την πέρασα στο κινητό μου. Όμως, δεν βρίσκω διαφορά για να μην πω προς τα χείρω επιπλέον στο antutu τώρα είναι 10000 χαμηλότερη η βαθμολογία από πριν. Μήπως έχεις κάποια συμβουλή?
      Ευχαριστώ
    • Ο/H zmanix έγραψε:

Καλησπέρα, ο άσχετος κ πάλι εδώ. Λοιπόν, αφού πέρασε αρκετός καιρός από την συμβουλή σου για την ελληνική rom, μώλις σήμερα βρήκα χρόνο τύχη ή κ κάτι άλλο κ την πέρασα στο κινητό μου. Όμως, δεν βρίσκω διαφορά για να μην πω προς τα χείρω επιπλέον στο antutu τώρα είναι 10000 χαμηλότερη η βαθμολογία από πριν. Μήπως έχεις κάποια συμβουλή?
      Ευχαριστώ
      Αυτό που μας ενδιαφέρει σίγουρα ΔΕΝ είναι το Antutu!!!!!
      Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η συσκευή να πηγαίνει καλά! Αν πηγαίνει καλά...όλα οκαυ. Αν θέλεις να βγάλεις μεγάλο σκορ στο Antutu διάβασε ΑΥΤΟΝ τον οδηγό... αλλά αυτό δεν θα βελτιώσει τη συσκευή σου!
    • Η συσκευή δείχνει λίγο πιο αργή από πριν, έχει κανα 2 εφαρμογές σε άπταιστα κινέζικα κ δεν ξέρω τι είναι. Νόμιζα πως το antutu είναι 1 score ενδεικτικό της λειτουργίας του κινητού, αλλά ok δεν με νοιάζει πόσο πιάνει αν είναι άσχετα μεταξύ τους.
    • Ο/H zmanix έγραψε:

Η συσκευή δείχνει λίγο πιο αργή από πριν, έχει κανα 2 εφαρμογές σε άπταιστα κινέζικα κ δεν ξέρω τι είναι. Νόμιζα πως το antutu είναι 1 score ενδεικτικό της λειτουργίας του κινητού, αλλά ok δεν με νοιάζει πόσο πιάνει αν είναι άσχετα μεταξύ τους.
      Σαφώς και δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία σημασία τι δείχνει το Antutu, αφού εξαρτάται απο πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες, που δεν συναντάμε στη καθημερινή χρήση. Τις κινέζικες (με τα κινέζικα γράμματα) πέταξέ τες με απλό σύρσιμο προς τα επάνω.. βγαίνει ο κάδος και τις "φουντάρεις". Τις άλλες που δεν χρειάζεσαι βάλτες μέσα σε ένα φάκελο. Μπες και στο auto start και βγάλε τις εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι απο εκεί...
    • Διαφήμιση