Διαφήμιση

Αναβάθμιση σε Lollipop

• Αναβάθμιση σε Lollipop

Αγαπητή κοινότητα,
      καλημέρα.

Εδώ και 24 ώρες είμαι ένας περήφανος κάτοχος του φανταστικού MI-4, ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι στιγμής. Είμαι όμως νέος στον κόσμο του Android (η προηγούμενη συσκευή μου ήταν το iphone 4s) οπότε χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Προσπαθώ να αλλάξω την έκδοση του Android, και από KitKat να βάλω Lollipop, αλλά δεν μπορώ να βρω πως. Το μόνο που βρίσκω στις ρυθμίσεις, είναι αναβάθμιση του MIUI, που έχω ήδη το τελευταίο λογισμικό. Πριν ανοίξω αυτό το θέμα, έψαξα στο φόρουμ μήπως βρω κάποιο αντίστοιχο topic, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Αν μπορείτε να με κατατοπίσετε θα σας ήμουν ευγνώμων.
      Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Φιλικά,
      Πέτρος Τρ
    • Ο/H PeterTr έγραψε:

Αγαπητή κοινότητα,
      καλημέρα.

Εδώ και 24 ώρες είμαι ένας περήφανος κάτοχος του φανταστικού MI-4, ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι στιγμής. Είμαι όμως νέος στον κόσμο του Android (η προηγούμενη συσκευή μου ήταν το iphone 4s) οπότε χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Προσπαθώ να αλλάξω την έκδοση του Android, και από KitKat να βάλω Lollipop, αλλά δεν μπορώ να βρω πως. Το μόνο που βρίσκω στις ρυθμίσεις, είναι αναβάθμιση του MIUI, που έχω ήδη το τελευταίο λογισμικό. Πριν ανοίξω αυτό το θέμα, έψαξα στο φόρουμ μήπως βρω κάποιο αντίστοιχο topic, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Αν μπορείτε να με κατατοπίσετε θα σας ήμουν ευγνώμων.
      Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
      Φιλικά,
      Πέτρος Τρ

Καλώς όρισες στο φόρουμ Πέτρο και καλορίζικο το κινητό σου!
      Lollipop, από όσο θυμάμαι φοράνε τα Mi4i και Mi4c, αλλά όχι το Mi4 που φοράει 4.4.Kit-Kat. Ωστόσο, αυτό που κάνουμε στα Xiaomi κινητά είναι να αναβαθμίζουμε την Miui. Η Miui είναι το λειτουργικό σύστημα που έχει εξελίξει η Xiaomi και βασίζεται επάνω στο Android. Έτσι όταν και εάν αναβαθμιστεί η έκδοση Android που βασίζεται η Miui, αυτόματα (μέσω της Miui) θα αναβαθμιστεί και η έκδοση του Android που φοράς.
      Προς το παρόν, θα πρότεινα, να χαρείς και να συνηθίσεις λίγο το νέο περιβάλλον της Miui, αφού προέρχεσαι από iphone και σύντομα θα δεις και το τρόπο αναβαθμίσεων της Miui...
    • Διαφήμιση