Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Όχι. Θέλει λίγο παραπάνω προσπάθειαΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Γιατρέ μου, υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε export τα events μιας ημέρας;Samsung Galaxy S6 Gold
-
Ο/H DaDi έγραψε:
Γιατρέ μου, υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε export τα events μιας ημέρας;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Βγήκε Mi Fit 2.0.0. Αν καταφέρω το βράδυ ή αύριο θα την μεταφράσω...
Κάτι μου λέει θα έχει πολύ πράγμα για φτιάξιμο....
Ενημερώσεις Μετά από μήνες εργασίας, κεχρί σπορ 2.0 τελικά στη γραμμή, έτσι ώστε ο καθένας να περιμένει. 2.0 Είμαστε κεχρί κίνημα έχει επανασχεδιαστεί? Κρατική ενότητα - όλα τα σχετικά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα έχουν αποδείξει εδώ, για να καταλάβουν το σώμα τους, η κίνηση να βρει πιο εύκολα ενότητα διασκέδαση, υπάρχουν δραστηριότητες για την ευημερία, επαγγελματική εξυπηρέτηση από τρίτους μόνο για σένα "ενότητες πνευματικής παιχνίδι - συγκεντρώνει βραχιόλι πολλά παιχνίδια που παίζονται σε ένα, είναι πιο σημαντικό είναι επαρκής παρακολούθηση για να ενημερώσετε την ενέργεια, αξίζει να προσβλέπει σε μονάδα μου - διαχείριση έξυπνη συσκευή σας για να διατηρήσει τις προσωπικές ρυθμίσεις έκδοση 2.0 είναι 2016 κεχρί η νέα καμπάνια ξεκίνησε, πιο οικείο λειτουργίες ακολουθούν στο στάδιο της προετοιμασίας, ελπίζω να σας άρεσε το βλέμμα μας προς τα εμπρός για να λάβουμε τα σχόλιά σας, αν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή τη χρήση των κεχρί προβλήματα σπορ εμπειρία, παρακαλώ χρησιμοποιήστε την κίνηση κεχρί μου - > feedback σχόλια λειτουργία κεχρί μελλοντική μετακίνηση χωρίς την υποστήριξη Περιγραφή κύρια χαρακτηριστικά σας: κλίμακες υποστήριξη κεχρί κεχρί βραχιόλιΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γίνε VIP!!!
περιμενουμε την εκδοση 2 ΜΑΝΤ
-
Έχει πολύ πράγμα για μετάφραση, το google translate για τους ειδικούς δεν δουλεύει σήμερα και είναι ζόρικο πράγμα. Φτιάχνω στο χέρι όλη την εφαρμογή και έχει 1500 γραμμές κώδικα. Λίγη υπομονή....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Έχει πολύ πράγμα για μετάφραση, το google translate για τους ειδικούς δεν δουλεύει σήμερα και είναι ζόρικο πράγμα. Φτιάχνω στο χέρι όλη την εφαρμογή και έχει 1500 γραμμές κώδικα. Λίγη υπομονή....
Σε ευχαριστούμε προκαταβολικά.. -
Γίνε VIP!!!
Είχα γράψει πριν αρκετά post ότι είχα θέμα . το mi band (το απλό όχι το 1s) από συνδεόταν , χωρίς να επανασυνδέεται μόνο του κι έπρεπε να κλείσω ανοιξω το BT για να ξαναπαίζει. Είχα τότε Dev Rom 5.xx . Είχα δοκιμάσει διάφορες rom . Είπα τελικά να δοκιμασω και μια stable (7.2) κι ως δια μαγείας 3 μέρες τώρα δουλεύει μια χαρά.
-
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα