αναγνώριση κλήσης θα έχουμε ?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Παρακολουθούμε τις ενημερώσεις μέσα από το Google Play, και όταν γίνει διαθέσιμη η Version από το Google Play θα την έχετε και εσείς.Ο/H HarrisGR έγραψε:
Γιατί όμως η 2.4.2; Έχει βγει ήδη η 3.0.1
![]()
=============== Ιουλ 13th 2017, 8:47pm ===============
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Ανανεώθηκε η μετάφραση στο 89% και έγιναν μερικές διορθώσεις...
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
@rackal
Έτσι δεν το βλέπουν
Υ.Γ Αν τούς δώσεις τους κωδικούς για το mi account σου,δεν θα δουν μόνο τις ώρες που κοιμάσαι!
Αυτό που δείχνεις δεν υπάρχει στην επίσημη εφαρμογή του play store ή εγώ δε μπορώ να το βρώ.
Και με αλλού mi fit account συνδέεται και δείχνει όλες τις πληροφορίες.
Την 3.0.1 δεν θέλω να την δουλέψω ακόμα γτ με εκνευρίζει η μετάφραση και οτι τα κείμενα βγαίνουν έξω απο τα πλαίσια...
Edit: άκυρο το βρήκα... Τώρα μάλιστα...
Edit 2: άκυρο πάλι είναι ορατό σε άλλες συσκευές... -
Αχαχα δηλαδή για να καταλάβω θες να συνδέεσαι αλλά να μην είναι ορατό... αχαχαχα αν δεν είναι ορατό πως θα συνδέθεις; Εσύ κάνεις λάθος κάθε Band έχει μια MAC address αν αυτή είναι σε ένα συγκεκριμένο λογαριασμό Mi Fit δεν μπορεί να συνδεθεί σε άλλον πάρα μόνο αν κάνεις unpair!!! Μου φαίνεται είσαι ένα troll εδώ μέσα και απλά σχολιάζεις!! Από μένα η συζήτηση τελειώνει εδώ!!! Υπάρχουν και καλύτερες λύσεις ασφαλείας αν δεν θες να μπει κανενας (που δεν γινεται να μπουν στο Band 2 σου αν είναι συνδεδεμένο σε λογαριασμό) βρες από άλλης εταιρείας Band που συνδέεσαι με WiFi (που έχει και password)!!! Φιλικά όλα αυτά!! Καλή συνέχεια!!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Περασα χθες την 3.0.2 αλλά δεν μου βγάζει καθόλου ειδοποίηση κλήσης.
Όλες οι άλλες ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά. -
Ο/H Giannis_95 έγραψε:
Αχαχα δηλαδή για να καταλάβω θες να συνδέεσαι αλλά να μην είναι ορατό... αχαχαχα αν δεν είναι ορατό πως θα συνδέθεις; Εσύ κάνεις λάθος κάθε Band έχει μια MAC address αν αυτή είναι σε ένα συγκεκριμένο λογαριασμό Mi Fit δεν μπορεί να συνδεθεί σε άλλον πάρα μόνο αν κάνεις unpair!!! Μου φαίνεται είσαι ένα troll εδώ μέσα και απλά σχολιάζεις!! Από μένα η συζήτηση τελειώνει εδώ!!! Υπάρχουν και καλύτερες λύσεις ασφαλείας αν δεν θες να μπει κανενας (που δεν γινεται να μπουν στο Band 2 σου αν είναι συνδεδεμένο σε λογαριασμό) βρες από άλλης εταιρείας Band που συνδέεσαι με WiFi (που έχει και password)!!! Φιλικά όλα αυτά!! Καλή συνέχεια!!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το αν κάνω λάθος το ανέφερα στα προηγούμενα ποστ μου, ευτυχώς που υπάρχουν και σοβαρά άτομα και βοηθούν πραγματικά και μου είπαν πως να αναβαθμίσω το band γτ κάπου είχε bugαρι, φυσικά για να υπάρχει επιλογή μη ορατότητας (που ακόμα και μετά την αναβάθμιση του band ακόμα δεν δουλεύει) για κάποιο λόγο θα υπάρχει ε;
Όσο για το τρολλ απλά ασχολίαστο, όταν κάποιος ζητάει μια γνώμη και δεν συμβαδίζει με τα λεγόμενα είναι τρολλ; οτι πεις!
Οσο για το αν επιλέξω άλλη εταιρεία φυσικά και δεν σε αφορά, ούτε σε αφορά αν ζητάω βοήθεια απο ενα φόρουμ, εσύ είπες την λύση σου... το να προκαλείς εντάσεις δεν σε τιμάει...
Δυστυχώς εγώ δεν έγραψα τίποτα φιλικά!
Και θα σου κάνω το χατήρι "η συζήτηση τελειώνει εδώ" -
Ποπα όλα μεγάλε μου!!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παρακαλούμε πολύ η συζήτηση να μείνει καθαρά εντός θέματος.
Αν δεν έχετε να προτείνεται κάποια λύση μην απαντάτε και ειδικά με χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τους κανονισμούς του φόρουμ -
Παιδια ίσως στην τρίτη έκδοση να μη χρειαστεί μετάφραση.Σε κάθε update μπαίνουν περισσότερα ελληνικά.
-
Ακόμα καλύτερα...
Θα ασχοληθούμε με άλλες εφαρμογές που δεν έχουν ελληνικό. -
Εμενα παιδιά δεν μου κάνει σύνδεση δεδομενων με το google fit με τπτ...ούτε και με το notify and fitness.. τα πάλια δεδομενα που είχε κρατήσει η εφαρμογή δεν τα ενώνει με τπτ.. έχουν περαστεί με τον λογαριασμό μου και οπότε βάζω οποιαδήποτε έκδοση της εφαρμογής τι ελληνικά τι αγγλικά τι κινέζικα δεν ενώνει τα παλιά με τα καινούρια.. και ναι έχω δοκιμάσει με το google fit sync και με το sync της άλλης εφαρμογής...
Καμια ιδέα για λύση;
Παντως η ελληνική γραμματοσειρά μου δουλεύει τέλεια σε όλους τους τομείς και απλά μπράβο για την καλή δουλειά... -
Όποιος έχει πρόβλημα σύνδεσης με το Mi Band 2 θα πρέπει να απεγκαταστήσει το Mi fit και να περάσει το Fix Miband να σβήσει τις συνδέσεις που θα του δείξει και να το ξαναεγκαταστήσει.
Δε θα χει πρόβλημα είτε το χει Paired είτε όχι με άλλα προγράμματα.
Gadgetbridge νέα έκδοση (για όσους παρακολουθούν) για ειδοποιήσεις με περιεχόμενο κειμένου σε greeklish κλπ. (χωρίς μετάφραση ακόμα) -
Σήμερα μου έκανε συνέχεια αποσυνδέσεις και είπα να κάνω διαγραφή τη σύνδεση απ το Bluetooth,απο εκείνη τι στιγμή δε κάνει pair με τίποτα έχω δοκιμάσει χίλιους τρόπους αλλά τίποτα.
Δοκίμασα και το fix-it miband αλλά δεν κατάφερα τίποτα, επίσης Προσπάθησα να το κάνω pair σε άλλη συσκευή χωρίς αποτέλεσμα!
Για πείτε καμία ιδέα ρε παιδιά.
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα