Την τελευταία εβδομάδα το 4 μηνών mi band 1S μου εκφρορτίζεται σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Το δοκίμασα και χωρίς να είναι συνδεδεμένο άρα δεν φταίει κάποια εφαρμογή. Υπάρχει ελπίδα ή πάει για πέταμα;
Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει και εγώ με την παλαιότερη έκδοση του miband. Δεν είχα βγάλει άκρη και πήρα το 1s.
Επικοινώνησε με το μαγαζί που το πήρες.
Δυστυχώς το δικό μου αργοπεθαίνει. Έστειλα email και στο banggod.com (το κατάστημα που το αγόρασα) και στο eu service της xiaomi αλλά άκρη δεν έβγαλα. Η xiaomi λέει να μιλήσω με το κατάστημα που μου το πούλησε και το banggood λέει να τους το στείλω με δικά μου έξοδα και να το προωθήσουν στη xiaomi. Αναλόγως της αιτίας του προβλήματος μπορεί να πληρώσω για την επισκευή και μετά θα πληρώσω για να μου το στείλουν πίσω. Δηλαδή μπορεί να πληρώσω περισσότερα από όσο κάνει καινούργιο άρα μου μένει χαλασμένο και πάνε τσάμπα 30 € που πλήρωσα για την αγορά του. Δυστυχώς το κινέζικο μπορεί να σου βγει πιο ακριβό στο τέλος!
παιδια στο xiaomi redmi note 2 με την ελληνικη stable 7.2.1 εχει μεσα το mifit 1.8 και μ αυτο εχω συνδεσει το 1s που εχω , αν κατεβασω το 2.1.1 εδω πρεπει να σβησω την αλλη ?
παιδια στο xiaomi redmi note 2 με την ελληνικη stable 7.2.1 εχει μεσα το mifit 1.8 και μ αυτο εχω συνδεσει το 1s που εχω , αν κατεβασω το 2.1.1 εδω πρεπει να σβησω την αλλη ?
Οχι δεν χρειαζεται!!!
Official Miui Global Beta Tester
XTreme RomVersion by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
Οχι δεν χρειαζεται!!!
το κατεβασα απο το κινητο το λινκ και μου ειπε να το κανει αντικατασταση και το εκανε ελπιζω να εκανα καλα