Εγω εχω παρει καλού κακού
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
-
Καλή χρονιά σε όλους εσάς!!! Πείτε καμιά λύση...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Τελικά και εμένα στους Ελληνικούς χαρακτήρες βγάζει ερωτηματικά....
-
Όποια έκδοση και να φόρεσα από αυτές που έχουν caller id δλδ, σε όλες μου εμφανίζουν τα Ελληνικά αλλά με πλάγια γράμματα και με τουλάχιστον 1 έως 2 ? μέσα στην λέξη(δλδ βγάζεις άκρη ποιος καλεί). Το band μου είναι χωρίς CE. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω να κάνετε πέραν των οδηγιών εγκατάστασης που έχω παραθέσει σε ποιο παλιά μηνύματα....
Band Firm: 1.0.1.29
App Ver: 2.2.7.4
Algor: 1.0.82ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Souits έγραψε:
Όποια έκδοση και να φόρεσα από αυτές που έχουν caller id δλδ, σε όλες μου εμφανίζουν τα Ελληνικά αλλά με πλάγια γράμματα και με τουλάχιστον 1 έως 2 ? μέσα στην λέξη(δλδ βγάζεις άκρη ποιος καλεί). Το band μου είναι χωρίς CE. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω να κάνετε πέραν των οδηγιών εγκατάστασης που έχω παραθέσει σε ποιο παλιά μηνύματα....
App Ver: 2.2.7.4
Algor: 1.0.82
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Όχι, π.χ. Το "Αγάπη μου" το εμφανίζει "Αγ?πη μου". Και πιθανολογώ πως φταίει ο τόνος.
Ίσος εάν βγάλω τον τόνο το εμφανίσει μια χαρά και χωρίς πλάγια γραφεί....
Update: Μόλις το επιβεβαίωσα... Όταν αφαίρεσα τον τόνο το εμφανίζει μια χαρά αλλά πλάγια γραφεί...Όταν το γράφω με κεφαλαία και χωρίς τόνο τότε εμφανίζετε όπως και στο κινητό...τέλεια....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
με σχεδον τα ιδια εκτος απο την app Ver. μου εμφανιζει ελληνικους χαρακτηρες πλαγιους (καταλαβαινεις ποιος ειναι) εμφανιζει και στα μνμτα ποιος το εστειλε.
αυτο που παρατηρησα ειναι οτι παιζει μεγαλο ρολο η ρομ, με τα ιδια στοιχεια και dev δεν δουλευει σωστα και εχω αποσυνδεσεις, τωρα ειμαι με κινεζικη stable και δουλευει σωστα (αγγλικη γλωσσα)
App Ver: 2.2.10
Algor: 1.0.82Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB
Xiaomi Mi Max Pro (prime)6,44" 3/64GB
Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Xiaomi Mi Band 1s
Xiaomi Mi Band 2
2 Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera
1 Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
Xiaomi Amazfit Pace -
Ο/H Souits έγραψε:
Όχι, π.χ. Το "Αγάπη μου" το εμφανίζει "Αγ?πη μου". Και πιθανολογώ πως φταίει ο τόνος.
Update: Μόλις το επιβεβαίωσα... Όταν αφαίρεσα τον τόνο το εμφανίζει μια χαρά αλλά πλάγια γραφεί...Όταν το γράφω με κεφαλαία και χωρίς τόνο τότε εμφανίζετε όπως και στο κινητό...τέλεια....
Ο/H ikaros80 έγραψε:
με σχεδον τα ιδια εκτος απο την app Ver. μου εμφανιζει ελληνικους χαρακτηρες πλαγιους (καταλαβαινεις ποιος ειναι) εμφανιζει και στα μνμτα ποιος το εστειλε.
αυτο που παρατηρησα ειναι οτι παιζει μεγαλο ρολο η ρομ, με τα ιδια στοιχεια και dev δεν δουλευει σωστα και εχω αποσυνδεσεις, τωρα ειμαι με κινεζικη stable και δουλευει σωστα (αγγλικη γλωσσα)
App Ver: 2.2.10
Algor: 1.0.82
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Έκανα μια βόλτα με τα πόδια (και να πληρώσουμε καμιά τράπεζα δυστυχώς), και η απόσταση που μου έγραψε το Mi band ήταν 1.2 χλμ περισσότερα από το google maps όταν την έβαλα στον υπολογιστή. Δηλαδή το Mi band έγραψε 6,6~ χλμ και το γουγλ μου το βγάζει 5,4 χλμ... Υπάρχει κάποια ρύθμιση για ακρίβεια ή είναι αποδεκτή αυτή η διαφορά;;;
-
Ο/H Souits έγραψε:
Update: Μόλις το επιβεβαίωσα... Όταν αφαίρεσα τον τόνο το εμφανίζει μια χαρά αλλά πλάγια γραφεί...Όταν το γράφω με κεφαλαία και χωρίς τόνο τότε εμφανίζετε όπως και στο κινητό...τέλεια....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα