Το εκανα, εκανε και αναβαθμηση Αλλα δεν με ειδοποιει καθολου ????? τι φταιει ??? Εννοειτε οτι το εχω τσεκαρισμενο για να μας δειχνει τις επαφες ????
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Να επισημάνω...έχω την κινέζικη έκδοση του Mi Band 2, όχι την Global/International. Εάν δεν σας ειδοποιεί, δείτε τις ειδοποιήσεις στις ρυθμίσεις, κάντε επανεκκίνηση, κλείστε/ανοίξτε το ΒΤ. Αναφορικά με το sign-in και εμένα στην αρχή δεν έμπαινε με τίποτα. Με επιμονή μπήκε.... Αναφορικά τα κινέζικα, μάθετε με το μάτι που περίπου είναι τα μενού. Εν ανάγκη σημειώστε σ' ένα χαρτί ποιο μενού είναι που. Η αλήθεια είναι ότι λόγω των μεταφράσεων, έχω ψιλομάθει τα ναι/όχι και ξέρω που είναι τι σαν μενού (κινέζικα δεν ξέρω αν και θα ήθελα να μάθω).Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλημέρες. πως ξεχωρίζουμε ποια έκδοση του miband ; Βλέπω φωτο πιο πάνω απο κουτί , σε ποιο σημείο του κουτιού ειναι το αναγνωριστικό προελευσης?
-
Ο/H intheend έγραψε:
Καλημέρες. πως ξεχωρίζουμε ποια έκδοση του miband ; Βλέπω φωτο πιο πάνω απο κουτί , σε ποιο σημείο του κουτιού ειναι το αναγνωριστικό προελευσης?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Να επισημάνω...έχω την κινέζικη έκδοση του Mi Band 2, όχι την Global/International. Εάν δεν σας ειδοποιεί, δείτε τις ειδοποιήσεις στις ρυθμίσεις, κάντε επανεκκίνηση, κλείστε/ανοίξτε το ΒΤ. Αναφορικά με το sign-in και εμένα στην αρχή δεν έμπαινε με τίποτα. Με επιμονή μπήκε.... Αναφορικά τα κινέζικα, μάθετε με το μάτι που περίπου είναι τα μενού. Εν ανάγκη σημειώστε σ' ένα χαρτί ποιο μενού είναι που. Η αλήθεια είναι ότι λόγω των μεταφράσεων, έχω ψιλομάθει τα ναι/όχι και ξέρω που είναι τι σαν μενού (κινέζικα δεν ξέρω αν και θα ήθελα να μάθω).
Το πρόβλημά μας είναι ότι αφού ακολουθήσουμε τις οδηγίες σου δεν κάνει αναβάθμιση και στο τέλος έχουμε πάλι ερωτηματικά στην αναγνώριση
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk -
Πρέπει να κάνει αναβάθμιση για να δείτε ελληνικά. Τώρα γιατί δεν την κάνει σε κάποιους από εσάς δεν το ξέρω.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Αυτό έκανε...
Επίσης μου δείχνει ότι δεν είναι σε επαφή μέσα...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Το δικό μου που είναι σίγουρα κινέζικη έκδοση το έκανε ακριβώς όπως περιγράφεις στον οδηγό.
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Πρέπει να κάνει αναβάθμιση για να δείτε ελληνικά. Τώρα γιατί δεν την κάνει σε κάποιους από εσάς δεν το ξέρω.
Το δικό μου είναι
Firmware 1.0.1.29
Αλγόριθμος 1.0.82
Απο την προηγούμενη εφαρμογή.
Με την τελευταία δεν έκανε καμμία ενημέρωση.
Επίσης σε κάποια φάση έκανε και μια ενημέρωση γραμματοσειράς όχι όμως με την τελευταία.
Εχω την κινέζικη έκδοση του και συνεχίζει και δείχνει ερωτηματικάYou may think you can fly - but you better not try -
Τελικα μια φορα ειδα την Κληση που με καλεσε ?,μετα εκανε αποσυνδεση και τελος δεν ξανα ειδα κληση ???? ουτε ειδοποιηση????? αλλα βλεπω οτι αποσυνδεεται συνεχεια και ειναι διπλα ?????Μηπως αυτο φταει ?αλλα γιατι αποσυνδεεται????? Με αυτη την εκδοση γινετε Με την 2.2.1 δεν ειχα η δεν ηταν τοσες οι αποσυνδεσεις.
Τωρα βλεπω οτι το Instagram με ενημερωνει κανονικα ....... -
Τα ίδια έχω και εγώ. Δοκίμασε τότε να βάλεις την από κάτω κινέζικη γλώσσα όταν κάνεις την διαδ ικασία από αυτή που λέωΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Λοπον βλεπω οτι το προβλημα μαλλον ειναι απο τις αποσυνδεσεις του Bluetooth με το κινητο .....Τωρα Στη Διαχειριση Εφαρμογων που παμε για να Τσεκαρουμε διαφορα προγραμματα ....βλεπω οταν Παω Πισω στις Ειδοποιησεις Εφαρμογων Δεν εμφανιζει την επιλογη του τηλεφωνου και εχει ολα τα αλλα προγραμματα ....???? Η να ρωτησω ποιο προγραμμα μας δειχνει Στο Mi Band 2 Ποιος Μας καλει????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα