Στην καινούρια έκδοση θα διορθωθεί που δεν μπορείς να μπεις στο προφίλ και όταν εμφανίζεται το όνομα που σε καλούνε στο γράμμα ς δείχνει ερωτηματικό????
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Στην τελευταία 2.2.12 το πρόβλημα με την εικόνα διορθώθηκε. Για τα ερωτηματικά έχει διορθωθεί εδώ και καιρό και σας έχω οδηγό στο πρώτο μήνυμα που δυστυχώς δεν φαίνεται να πιάνει σε όλους. Δεν ξέρω εάν έχει διορθωθεί το θέμα με τους τόνους, δεν το έχω προσέξει. Ελπίζω αύριο που έχω ρεπό, αν βρω χρόνο γιατί θα ξετινάζω το νέο μου Mi5S Plus που έφτασε, θα σας δώσω την 12 μεταφρασμένη στα ελληνικάΟ/H andreas443 έγραψε:
Στην καινούρια έκδοση θα διορθωθεί που δεν μπορείς να μπεις στο προφίλ και όταν εμφανίζεται το όνομα που σε καλούνε στο γράμμα ς δείχνει ερωτηματικό????
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλημέρα το κολπάκι το έκανα που έγραψες και πέτυχε με την πρώτη εμφανίζονται ελληνικά στο mi band 2 αλλα το πρόβλημα παραμένει με τον τόνο άλλαξα όνομα στην επαφή και έβγαλα τον τόνο και είναι εντάξει αλλα στο όνομα Παύλος ας πούμε το δείχνει σωστά εκτος απο το ς που ειναι με ερωτηματικόΟ/H maddoctor έγραψε:
Στην τελευταία 2.2.12 το πρόβλημα με την εικόνα διορθώθηκε. Για τα ερωτηματικά έχει διορθωθεί εδώ και καιρό και σας έχω οδηγό στο πρώτο μήνυμα που δυστυχώς δεν φαίνεται να πιάνει σε όλους. Δεν ξέρω εάν έχει διορθωθεί το θέμα με τους τόνους, δεν το έχω προσέξει. Ελπίζω αύριο που έχω ρεπό, αν βρω χρόνο γιατί θα ξετινάζω το νέο μου Mi5S Plus που έφτασε, θα σας δώσω την 12 μεταφρασμένη στα ελληνικάΟ/H andreas443 έγραψε:
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Στην τελευταία 2.2.12 το πρόβλημα με την εικόνα διορθώθηκε.
Καλημέρα,
πάνω που θα έλεγα γιατί δεν βλέπω την τελευταία έκδοση που γράφεις; Και ανοίγοντας το mifit, μου ζήτησε ενημέρωση στην τελευταία Mifit_1485247957695.apk.
Την κατέβασα, μου ζήτησε εγκατάσταση, πήγα να την βάλω, έγραψε αποτυχία. Έκανα απεγκατάσταση την ελληνική και έκανα εγκατάσταση την 2.2.12 και βλέπω τώρα ότι είναι στα αγγλικά.
Έπραξα σωστά ή θα περιμένω την ελληνική για να έχω πάλι τις ίδιες ειδοποιήσεις;zaf_4 --> Zafeira -
Η αυθεντική δεν έχει ελληνικά (όπως καμία από τις εφαρμογές της Xiaomi στο playstore). Όταν βγάλω την ελληνική θα πρέπει να κάνεις το ίδιο για να βάλεις την ελληνική, αφού έχουμε διαφορετική ψηφιακή υπογραφή.Ο/H zaf_4 έγραψε:
Καλημέρα,
πάνω που θα έλεγα γιατί δεν βλέπω την τελευταία έκδοση που γράφεις; Και ανοίγοντας το mifit, μου ζήτησε ενημέρωση στην τελευταία Mifit_1485247957695.apk.
Την κατέβασα, μου ζήτησε εγκατάσταση, πήγα να την βάλω, έγραψε αποτυχία. Έκανα απεγκατάσταση την ελληνική και έκανα εγκατάσταση την 2.2.12 και βλέπω τώρα ότι είναι στα αγγλικά.
Έπραξα σωστά ή θα περιμένω την ελληνική για να έχω πάλι τις ίδιες ειδοποιήσεις;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καταλάβα, θα επανέλθω στην ελληνική και όταν βγάλεις την καινούργια θα την δοκιμάσω.
Διπλή δουλειά χα δεν πειράζει!zaf_4 --> Zafeira -
-
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια, ξεκινάω από αύριο διάβασμα!
-
-
Tacklberry το έχω περάσει και γω κάμποσες φορές.Πριν προβείς σε πιο δραστικές λύσεις ( unpair ) θα πρότεινα να κάνεις χρήση της εφαρμογής "mi heart rate - be fit" ( free στο playstore ).
Κάνε pair την συσκευή και προσπάθησε να πάρεις μετρήσεις για αρχή μέσω της εφαρμογής.Για κάποιον λόγο αυτή η διαδικασια φαίνεται να..."ξυπνάει" πάλι τον αισθητήρα καρδιακών.Απο την στιγμή που θα λάβεις μετρήσεις μέσω της εφαρμογής αυτής , δοκίμασε ξανα απο το ίδιο το miband.
Σε εμένα αυτο το τρικ δουλεψε και οποτεδήποτε ο σενσορας σκαλώνει , αυτη την μέθοδο την έχω σε πρωτη χρήση.
Εναλλακτικά καθαρισε το cache της εφαρμογής mifit ή δοκίμασε να πάρεις παλμό απο την εσωτερική πλευρά του καρπού! -
-
Εμενα κάτι δε πάει καλά με το Bluetooth..Καμία φορά αποσυνδέεται ίσως και 2-3 φορές συνεχομενα!all Mi-ght ...for our right!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα