Λες? Δεν ξέρω, μπορεί να μου έτυχε
Honor 6
Honor 6
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H maddoctor έγραψε:
Υπόψιν η εφαρμογή μετράει και χωρίς το miband, αρκεί να είναι ανοιχτό το gps. Τώρα πως, δεν ξέρω, αλλά είναι καρατσεκαρισμένο! Κανονικά έπρεπε να μετρήσει. Υπόψιν υπάρχει και για να το κρεμάς στιν λαιμό. Το είχα δει στο gearbest.
Αυτό εννοώ...Ο/H anikologr έγραψε:
Λουράκι για το miband εννοείς ή άλλο gadget;Ο/H maddoctor έγραψε:
Υπόψιν η εφαρμογή μετράει και χωρίς το miband, αρκεί να είναι ανοιχτό το gps. Τώρα πως, δεν ξέρω, αλλά είναι καρατσεκαρισμένο! Κανονικά έπρεπε να μετρήσει. Υπόψιν υπάρχει και για να το κρεμάς στιν λαιμό. Το είχα δει στο gearbest.
Το πως μετράει χωρίς miband αλλά με gps νομίζω ότι ειναι πολύ απλό. Εγω Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το runtastic. Φυσικά η μετρήσεις που δίνει είναι περισσότερο ακριβής αλλά μόνο σε εξωτερικό χώρο..
Ο/H komatoza έγραψε:
Φίλε μου δεν μετράει μόνο με την κίνηση στο χέρι αλλά και με κραδασμούς. Είχα δοκιμάσει να εχω το χέρι πάνω σαν να κοιτάζω το ρολόι και ακίνητο και παράλληλα περπατούσα τα βήματα τα μετρούσε κανονικά
Honor 6
Ο/H dimi1982 έγραψε:
Σήμερα το δοκίμασα να περπατάω με καρότσι και δεν μέτρουσε καθόλου και αναγκάστηκα να κρατάω το καρότσι με το δεξί!
Άρα δεν παίζει,σε μένα τουλάχιστον!
Xiaomi Redmi note 3
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H komatoza έγραψε:
Φίλε μου δεν μετράει μόνο με την κίνηση στο χέρι αλλά και με κραδασμούς. Είχα δοκιμάσει να εχω το χέρι πάνω σαν να κοιτάζω το ρολόι και ακίνητο και παράλληλα περπατούσα τα βήματα τα μετρούσε κανονικά
Honor 6
Ο/H dimi1982 έγραψε:
Σήμερα το δοκίμασα να περπατάω με καρότσι και δεν μέτρουσε καθόλου και αναγκάστηκα να κρατάω το καρότσι με το δεξί!
Άρα δεν παίζει,σε μένα τουλάχιστον!
Xiaomi Redmi note 3
Μετράει κανονικά βήματα χωρίς να. χρειάζεται κίνηση των χεριών. Εμένα με τα χέρια στις τσέπες του μπουφάν μετράει κανονικά. Τώρα δεν ξέρω πώς, ίσως με κραδασμούς όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω.
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ανέβηκε βελτιωμένη στη μετάφραση έκδοση της 2.0.1
Firmware δεν αναβαθμίζει. Εκτός από την ευκολία στο γραφικό περιβάλλον, δεν ξέρω εάν διορθώνει κάτι. Του playstore είναι ασύμβατη με την δικιά μου, εκτός εάν έχουν ενοποιήσει του Xiaomi market με του playstore (παλιά δεν ήταν). Εάν ενώ εχεις εγκαταστημένη του playstore, βάλεις την δικιά μου και δεν σε αφήσει, σημαίνει είναι ακόμα ξεχωριστές. Όπως και να έχει δεν χάνεις τίποτα, γιατί αποθηκεύονται στο mi band και στον mi λογαριασμό σου.Ο/H anikologr έγραψε:
Ίσως έχει απαντηθεί...Εάν έχουμε την έκδοση που υπάρχει στο play store (1.8.711) πως την περνάνε; Από πάνω χωρίς να βγάλουμε την παλιά; να υποθέσω ότι δεν χάνουμε φυσικά τα δεδομένα..Ο/H maddoctor έγραψε:
Ανέβηκε βελτιωμένη στη μετάφραση έκδοση της 2.0.1
Τι καλύτερο έχει να προσφέρει η νέα έκδοση εκτός από περισσότερες υων τριών notifications; υπάρχει περίπτωση να κάνει update το firmware του miband σε νεότερη έκδοση ενώ αυτή του play store όχι;
Ο συγχρονισμός είναι το ίδιο εύκολος;
Ευχαριστώ...
Πάντως με το καρότσι δυστυχώς δεν μετράει βήματα.εν μέρει λογικό...