Ευχαριστούμε για το χρόνο σου, Ηδη έγινε λήψη της τελευταίας έκδοσης του Mi fit
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Βελτιώθηκε αρκετά με τη τελευταία έκδοση στο θέμα της μετάφρασης.
Το μόνο που μένει είναι να διορθωθούν οι ώρες - λεπτα κλπ γιατί βγάζει κινέζικα ακόμα. -
Ο/H bomberb17 έγραψε:
Βελτιώθηκε αρκετά με τη τελευταία έκδοση στο θέμα της μετάφρασης.
Το μόνο που μένει είναι να διορθωθούν οι ώρες - λεπτα κλπ γιατί βγάζει κινέζικα ακόμα.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Για την τελευταία έκδοση θα επισήμανα τα εξής:
1. Δεν υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης της ώρας έναρξης και λήξης του ύπνου
2. Δεν δονείται κατά την λήψη sms...πάρα κάποιες φορές και κάποια λεπτά αργότερα (στην περίπτωσή μου) -
Ο/H dfm έγραψε:
Για την τελευταία έκδοση θα επισήμανα τα εξής:
1. Δεν υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης της ώρας έναρξης και λήξης του ύπνου
2. Δεν δονείται κατά την λήψη sms...πάρα κάποιες φορές και κάποια λεπτά αργότερα (στην περίπτωσή μου)
2. Για τα SMS υπάρχει επιλογή. Την έχεις ενεργοποιήσει?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Να το θέσω πιο συγκεκριμένα και ορθά: υπήρχε η δυνατότητα τροποποίησης των αποτελεσμάτων του ύπνου έτσι ώστε να αλλάζεις την ώρα που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε (πάντα και μόνο για το προηγούμενο βράδυ). Όσον αφορά τα sms, την έχω ενεργοποιήσει αλλά δεν έχω τα "επιθυμητά αποτελέσματα.
-
Ο/H dfm έγραψε:
Να το θέσω πιο συγκεκριμένα και ορθά: υπήρχε η δυνατότητα τροποποίησης των αποτελεσμάτων του ύπνου έτσι ώστε να αλλάζεις την ώρα που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε (πάντα και μόνο για το προηγούμενο βράδυ). Όσον αφορά τα sms, την έχω ενεργοποιήσει αλλά δεν έχω τα "επιθυμητά αποτελέσματα.
Γίνε VIP!!!
Γίνε VIP!!!
Να κάνω μια ερώτηση και αν γνωρίζει κάποιος απαντάει.
Το miband κάνει απλή καταγραφή και το software την επεξεργασία των δεδομένων ή όλα γίνονται στο miband και το software αναλαμβάνει να μας τα παρουσιάσει;
Δηλαδή όταν έχουμε νέα έκδοση του προγράμματος μπορεί να έχουμε βελτιωμένες και πιο ακριβής ένδειξεις από το μπρασελέ η για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ενημερωθεί το μπρασελέ με νέα έκδοση firmware?
Εν ολίγοις κάθε φορά που έχουμε νέα έκδοση του mifit αλλάζει και η ποιότητα των αποτελεσμάτων ή μόνο ο τρόπος αναπαράστασή τους ; -
Είναι αυτό που λες στην αρχή, όλη τη δουλειά την κάνει το band.
Το θέμα είναι οτι κατα καιρούς μαζί με τις καινούριες εκδόσεις του mifit, βγαίνουν και updates στο firmware του band. Και εκεί ναι υποτίθεται οτι βελτιώνονται πράγματα όσον αφορά την ποιότητα(ή διοθρώνονται bugs). -
ρε παιδια εχω το xiaomi market κ ενω λεει νεα εκδοση μου βγαζει μονο launch κ οχι update την εσβησα κ την ξαναπερασα αλλα κ παλι 2.0.1 εγκατασταθηκε...επισης πως μπορουμε να βαλουμε στις ειδοποιησεις να μας ερχονται κ απο αλλες εφαρμογες πχ gmail δεν την εχει κ γενικα εχει πολυ λιγες διαθεσιμες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα