Την δοκιμη την εκανα με το ξυπνητηρι του κινητου. Βεβαια τωρα τα απενεργοποιησα ολα για να σταματηση και δεν τολμαω να το ξανανοιξω
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
-
καλησπερα την πρωτη μερα που εκανα το update της αγγλοκινέζικης 2.0.10 απο το 100% επεσε στο 87% η μπαταρια το ξαναφορτισα και μεσα σε δυο μερες ειχε πεσει 10% μεγαλη καταναλωση σε σχεση με την 2.0.5 εχετε παρατηρησει εσεις κατι τετοιο ? πλεον εχω βαλει την εκδοση του playstore 2.0.0 να δω και αν κανει και εκει τα ιδια
-
Ο/H reborn έγραψε:
καλησπερα την πρωτη μερα που εκανα το update της αγγλοκινέζικης 2.0.10 απο το 100% επεσε στο 87% η μπαταρια το ξαναφορτισα και μεσα σε δυο μερες ειχε πεσει 10% μεγαλη καταναλωση σε σχεση με την 2.0.5 εχετε παρατηρησει εσεις κατι τετοιο ? πλεον εχω βαλει την εκδοση του playstore 2.0.0 να δω και αν κανει και εκει τα ιδια
Εγώ όμως βλέπω καλύτερη επικοινωνία μεταξύ του κινητού και του mi band. Πριν χάνανε επαφή...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
το οτι εχει καλυτερη επικοινωνια αυτο ισχυει απλα μου τρωει περισοτερη μπαταρια απο πριν (εχω ανοιχτο το sleep assistance) εσας ποσο πεφτει η μπαταρια καθε μερα ? υπαρχει περιεπτωση με καποιο τροπο να τρωει μπαταρια το mi cloud ? πρωτη φορα εκανα συγχρονισμο..ουτε δυο μηνες δεν το εχω να τα επαιξε την ιδια μερα με το update ειναι λιγο περιεργο
-
-
Ο/H papakitou έγραψε:
Και εμενα χτυπαει καθε μερα το ξυπνητηρι χωρις να το εχω ανοιχτο. ουτε απο την μαμα εφαρμογη ουτε απο το mi band tools.
Πως γινεται αυτο
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Θέλει πουλιά που ένα ρεσετ...την 2.0.10 την μετάφρασες γιατρε μας;;παντός είναι πολύ σταθερή μπορώ να πω!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Θέλει πουλιά που ένα ρεσετ...την 2.0.10 την μετάφρασες γιατρε μας;;παντός είναι πολύ σταθερή μπορώ να πω!!
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H reborn έγραψε:
edit
έκανα διαγραφή δεδομένων και cache και ξανά άνοιξα bluetooth δεν έχει περάσει βέβαια πολύ ώρα αλλά δεν είδα να μειώνεται αισθητά η μπαταριά όπως τις προηγούμενες μέρες -
Πάντως εγώ με την έκδοση από το play store είμαι πολύ ικανοποιημένος.. Ακριβής μετρήσεις, 18 μέρες με μπαταρία στο 50% και sleep assistant. Επίσης στον βραδινό ύπνο πιάνει όλα τα ξυπνήματα απλά είναι λίγο πιο αισιόδοξο στον ύπνο σε σχέση με το 2.0.5. Δηλαδή αρκετές φορές ενώ δεν κοιμάμαι το δείχνει σαν ύπνο. Αλλά σε γενικές γραμμές παίζει καλύτερα από όλες τις εκδόσεις που έχω δοκιμάσει εκτός της 2.0.10
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα