Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Ο/H Perarg έγραψε:
Αξίζει να τη βάλω τη 2.1.5 ; Εννοώ έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
μια απορια που εχω ο ελενχγος για ενημερωσεις που εχει μεσα το mi fit το ελληνικο για ποιο πραγμα κανει ελενχγο ?@papaflessas
-
Ο/H papaflessas έγραψε:
μια απορια που εχω ο ελενχγος για ενημερωσεις που εχει μεσα το mi fit το ελληνικο για ποιο πραγμα κανει ελενχγο ?
Γίνε VIP!!!
Ο/H papaflessas έγραψε:
μια απορια που εχω ο ελενχγος για ενημερωσεις που εχει μεσα το mi fit το ελληνικο για ποιο πραγμα κανει ελενχγο ?
Κάνει έλεγχο στο playstore για ενημερωμένες εκδόσεις... Αν έχεις την έκδοση κατεβασμένη από Playstore φυσικά
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Perarg έγραψε:
Ο/H papaflessas έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γίνε VIP!!!
σας ευχαριστω πολυ !!!@papaflessas
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Την βάζεις από πάνω. Τα δεδομένα του κινητού, αποθηκεύονται στον mi λογαριασμό σου. Το mi band κρατάει δεδομένα για 10 ημέρες μόνο.
POCO X3 PRO (8/128)
-
Αν δεν συνδεθεί το mi band 2 με κινητό για 10 ημέρες, χάνει ότι κρατάει.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Αν δεν συνδεθεί το mi band 2 με κινητό για 10 ημέρες, χάνει ότι κρατάει.
edit. λοιπον το αποσυνδεσα απο το xiaomi , εκανα λεο mi λογαριασμο και το συνδεσα στο iphone
και οκ το βρηκε και δεν ειχε μεσα κανενα δεδομενο , αρα αν εχω καταλαβει καλα τα κραταει τα στελνει
στο mi λογαριασμο και αν συνδεθει αλλου δε παει τα δεδομενα εκει.POCO X3 PRO (8/128)
-
Αποσυνδέεις το mi band από τον mi λογαριασμό σου και το αφήνεις στην άκρη 11 ημέρες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H homer66 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Αν δεν συνδεθεί το mi band 2 με κινητό για 10 ημέρες, χάνει ότι κρατάει.
edit. λοιπον το αποσυνδεσα απο το xiaomi , εκανα λεο mi λογαριασμο και το συνδεσα στο iphone
και οκ το βρηκε και δεν ειχε μεσα κανενα δεδομενο , αρα αν εχω καταλαβει καλα τα κραταει τα στελνει
στο mi λογαριασμο και αν συνδεθει αλλου δε παει τα δεδομενα εκει.
Ναι, αν συνδεθεί με άλλο mi λογαριασμο δεν θα έχει τα δικά σου δεδομένα αλλά θα αρχίσει να καταγράφει από την αρχή.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα