σεμ μενα στο 2 οσες φορες πατησα για το ξεκλειδωμα κρασαρε η εφαρμογη , ειναι ετσι η ειναι τυχαιο γεγονος σε μενα ?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕννοείς δεν βλέπεις αυτή την εικόνα!?Ο/H homer66 έγραψε:
οχι τη stable 7.2.1 sto ΡΝ2 , κοιτα ξεκλειδωνει κανονικα απλα αν πας μεσα στην εφαρμογη mifit /ρυθμισεις /ξεκλειδωμα οθονης (το εχω ενεργο) μολις παταω εκει για να αδω πχ τι αλλες επιλογες υπαρχουν εκει κρασαρει !!
Μπορεί να είναι κάποιο bug του προγράμματος. Αφού έχεις και τα δύο, βάλε από πάνω την 17, και δοκίμασε. Εάν κρασάρει, κάνε καθαρισμό cache από τις ρυθμίσεις, της εφαρμογής και δοκίμασε. Εάν εξακολουθεί το ίδιο ή είναι bug πραγματικά της εφαρμογής ή κάτι δεν δουλεύει σωστά με την stable που έχεις.Ο/H homer66 έγραψε:
για δοκιμη εβγαλα την 2.1.7 και εβαλα την 2.1.6 και βλεπω την οθονη που ποσταρες πλεον κανονικα ...
λοιπον εβαλα την 2.1.6 εβγαλα το κλειδωμα απο τις ρυθμισεις , μετα απο πανω την 2.1.7 και μου λεει κλειδωμα ανενεργο , το παταω και με βγαζει στην οθονη για να ορισω κλειδωμα , δε το κανω απλα πληροφοριακα το λεω ..Ο/H maddoctor έγραψε:
Μπορεί να είναι κάποιο bug του προγράμματος. Αφού έχεις και τα δύο, βάλε από πάνω την 17, και δοκίμασε. Εάν κρασάρει, κάνε καθαρισμό cache από τις ρυθμίσεις, της εφαρμογής και δοκίμασε. Εάν εξακολουθεί το ίδιο ή είναι bug πραγματικά της εφαρμογής ή κάτι δεν δουλεύει σωστά με την stable που έχεις.Ο/H homer66 έγραψε:
για δοκιμη εβγαλα την 2.1.7 και εβαλα την 2.1.6 και βλεπω την οθονη που ποσταρες πλεον κανονικα ...
Είπα ότι ούτε και σε μένα δουλεύει αυτό, αλλά για να το βλέπω στην μετάφραση, στο επόμενο firmware update ή κάποια επόμενη έκδοση θα το δούμε.Ο/H harris123424 έγραψε:
(περιστροφή του καρπού, να αλλάζει οθόνες).Σε μενα παντως δεν έγινε.Υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις;
Αυτο με το ξεκλειδωμα της οθονης γινεται και σε μενα, κλεινει η εφαρμογη.
πωωω τωρα δε μπορω να βγαλω το κωδικο (pin) καθε φορα κολλαει, βγαζει σφάλμα.
Το mi fit του playstore έχεις!? Εάν ναι, είσαι με την τελευταία, αλλιώς από το πρώτο μήνυμα κατεβάζεις την πραγματικά πιο τελευταία.Ο/H Perarg έγραψε:
@maddoctor
Από που θα βάλω τις καινούργιες εκδόσεις; Γιατί μέσα από την εφαρμογή μου λέει πως είμαι στην τελευταία 2.1.4