Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi
  • Ο/H netblues έγραψε:

Ναι το heart rate ειναι οπως στα βηματα, το κανεις να μετραει οποτε θες.
    Ορεξη να εχεις να ρυθμιζεις.
    Οσο για τα alarms, τι? μονο 3? Απειρα, μεχρι και smart που σε ξυπναει λεει στην ωρα του φυσικου σου κυκλου, οτι και αν σημαινει αυτο...
    Προφανως αν δουλευει πολυ το heart rate η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα, οπως και με τις πολλες δονησεις.
    Εχει και ωραιο widget, fully configurable που λεμε και στα ελληνικα.
    Εκτος απο κλειδωμα ωστε να μην το κλεινει το mui κατα ταλλα δουλευει καλα.

Καλημέρα.

Απο ποιά εφαρμογή ειναι η εικόνα που βλέπουμε και πως συνδέεις το miband2 με εξωτερική εφαρμογή, τα βήματα εννοώ?
  • Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ καλα φτιαχμένη! Γενικά προσθέτει αρκετές λειτουργίες στα mibands και ο developer είναι ενεργός αρκετά για διορθώσεις-αναβαθμίσεις etc. Την έχω δοκιμάσει και εγώ και αξίζει τα λεφτά της με 1000.

Τώρα όσον αφορά τη μαμά εφαρμογή εγώ θέλω να πω πως πλέον σε μένα δε χάνει δεδομένα. Μια φορά συνέβει (που το ανέφερα κατευθείαν εδώ) και απο τότε δεν μου έχει ξανασυμβεί. Δεν έγινε κάποιο update στο band μου. Βασικά δεν έχω αλλάξει ακόμα την έκδοση της εφαρμογής γιαυτό δεν έχω πάρει αναβάθμιση στο firmware. Εαν κατάλαβα καλά ήταν κάποιο glitch στο web service που ανεβάζει τα δεδομένα στον server. Έστελνε τα δεδομένα, ο server για κάποιο λόγο έβγαζε μηνυμα οτι τα δέχτηκε επιτυχώς, ενώ δεν τα αποθήκευε. Αποτέλεσμα, στην επόμενη ανανέωση να είχαν χαθεί. Πλέον εμένα δε μου συμβαίνει και το έχω τσεκάρει για πάνω απο 20 μέρες για να φτάσω στο συμπέρασμα αυτό.

Τώρα σκέφτομαι να μου κάνω αναβάθμιση στο miband 2 με την oled :D Δεν το έχω δει απο κοντά όμως και δεν το παίρνω απόφαση!! Θέλω να δω την οθόνη με τα μάτια μου, γιατί απο videos δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα! Εσείς που το έχετε, πως είναι; Ποιοτική η οθόνη του;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H phantom έγραψε:

Αν πατήσεις εκεί, ξεκινάει και κάνει "καταγραφή δραστηριότητας" με συνεχόμενο monitoring του παλμού.

Επίσης, αν ξεκινήσεις το monitoring μέσα απο την Mi εφαρμογή, ταυτόχρονα μπορείς να ανοίξεις και το Endomondo π.χ. και να σου κάνει feed τους παλμούς μέσα στην καταγραφή του Endomondo...
    To γνωρίζω αυτο... μέχρι πρόσφατα έτσι το έκανα. Το θέμα είναι οτι απο τότε που έβαλα V8 δεν δουλεύει καλά. Επειδή το mi fit χρησιμοποεί το gps και το endomondo επίσης, το endomondo τρώει σφαλιάρα και δεν δουλεύει σωστά. Κάποια φορά που το είχα ρωτήσει στο νήμα του rn2 ο @pechr μου είπε οτι η miui δεν τα πάει καλά όταν τρέχουν ταυτόχρονα 2 εφαρμογές που κάνουν χρήση του gps. Στη V7 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα στην 8 έχω... και δοκίμασα πολλά για να το διορθώσω, οπότε μια εφαρμογή που απλά ενεργοποιεί το heart rate έτσι ώστε αυτο να αναγνωρίζετε απο το endomondo θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη. Μάλιστα λέω να το δοκιμάσω σήμερα!

Ο/H netblues έγραψε:

Προφανως αν δουλευει πολυ το heart rate η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα, οπως και με τις πολλες δονησεις.
    Ναι αυτο είναι σίγουρο. Γενικά όσο βάζεις το miband να κάνει το οτιδήποτε καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία... Σε ευχαριστώ πολύ για τη συνολική σου απάντηση θα κατεβάσω και εγω τη συγκεκριμένη εφαρμογή!

Ο/H phantom έγραψε:

Με τις κλήσεις του Viber έχει κανείς το πρόβλημα της συνεχόμενης δόνησης, ακόμη και όταν απαντηθεί η κλήση?
    Viber χρησιμοποιώ ελάχιστα και αυτο για μηνύματα. Εμένα αυτο που λες μου συμβαίνει με τις κανονικές κλήσεις. Όταν όμως στη συνέχεια το "χτυπήσω" όπως κάνεις και για το ξυπνητήρι σταματάει.
    Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
  • Η διαφορά σε μένα είναι μάλλον το ότι είμαι με OnePlus 2 και όχι με κάτι σε miui...
    GPS δεν έχω σκαλώματα, οπότε δεν έχω προσέξει κολλήματα ανάμεσα σε παραπάνω απο 2 εφαρμογές...
    Και στις κλήσεις (SIM), με το που απαντηθεί... σταματάει η δόνηση...
    Πρόβλημα έχω ΜΟΝΟ στο viber κι αυτό στις κλήσεις!
    Έβαλα και το Mi Tools... αλλά στις κλήσεις... δεν ενεργοποιείτε καθόλου!
    Ή καταραμένο είναι το Viber... ή υπάρχουν ΤΟΣΕΣ ασυμβατότητες λόγο όχι και τόσο καλού σχεδιασμού του band, που ο κάθε ένας μας έχει άλλου είδους προβλήματα, ανάλογα με την συσκευή/λειτουργικό που τρέχει...
  • Ως κάτοχος του mi band 2, μετά από 2 μήνες χρήσης δεν δούλευε το heart rate, παρόλο ο sensor εξέπεμπε αυτό το πράσινο φως (το αποτέλεσμα ήταν πάντα Χ).

Ως εκ τουτου κατέβασα την version 2.2.3 (η οποία αναβαθμίστηκε σε 2.2.4) και αυτομάτως αναβαθμίστηκε το fimware από το 1.0.0.39 σε 1.0.0.53...και το πρόβλημα λύθηκε.
  • Καλησπερα παιδιά εγώ έχω ένα πρόβλημα με το mi band 2 με το παλιό εφτανα κάθε μέρα κοντά στα 18000 -με 20000 βηματα με το νέο ούτε 8000 υπάρχει πρόβλημα με το νέο ή το παλιο είχε ..
  • Διαφήμιση
  • Ο/H pasific έγραψε:

Καλησπερα παιδιά εγώ έχω ένα πρόβλημα με το mi band 2 με το παλιό εφτανα κάθε μέρα κοντά στα 18000 -με 20000 βηματα με το νέο ούτε 8000 υπάρχει πρόβλημα με το νέο ή το παλιο είχε ..
    Το θέμα είναι πιο μετρούσε τα εικονικά βήματα. Το νέο έχει καλύτερο αλγόριθμο, δεν ξεγελιέται εύκολα. Το παλιό πληκτρολογούσες και έγραφε βήματα με την μία
  • @pasific δοκίμασε να βάλεις το google fit, έστω και για λίγες μέρες γιατί εμένα μου έτρωγε την μπαταρία και δεν το ήθελα. Λογικά θα καταγράφει περίπου 20% λιγότερα βήματα ανάλογα πόσο είσαι σε εξωτερικούς-εσωτερικούς χώρους... Θα σε βοηθήσει να βγάλεις συμπέρασμα. Δεν ξέρω πόσο περπατάς πάντως τα 20.000 βήματα είναι πάρα πολλά...
    Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
  • Διαφήμιση
  • υπαρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει σε χάρτη την πορεία που περπαταω ?