Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Σας ετοιμάζω μερικές εκλπήξεις στην μεταφρασμένη έκδοση. Θα βρείτε ενεργοποιημένες επιλογές που δεν υπήρχαν πριν, θα σας μιλάει στ' αγγλικά όταν τρέχετε και θα έχουν αφαιρεθεί οι κινέζικες εφαρμογές. Επίσης θα δείτε χρώμα...
Λίγο υπομονή, είμαι σίγουρος θα σας αρέσειΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ανυπομονούμε!ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Μόνο μπράβο σου αξίζουν!!!
-
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Σας ετοιμάζω μερικές εκλπήξεις στην μεταφρασμένη έκδοση. Θα βρείτε ενεργοποιημένες επιλογές που δεν υπήρχαν πριν, θα σας μιλάει στ' αγγλικά όταν τρέχετε και θα έχουν αφαιρεθεί οι κινέζικες εφαρμογές. Επίσης θα δείτε χρώμα...
Λίγο υπομονή, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει
Τώρα μπήκε η αγγλική γλώσσα στην κινεζικη εκδοση? Την έχει εδώ και καιρό στην έκδοση του play store, καθώς και χάρτη με Ελλάδα κανονικά. Από επιλογές τι να περιμενουμε? Μπορείς να δώσεις κάποια πληροφορία? Μην ξήλωσω τζάμπα αυτή που έχω για κάτι που ίσως ήδη έχει γιατί από όσο καταλάβει κάποιες λειτουργίες τις περνάει πρώτα στην έκδοση του play store.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Δεν υπήρχαν όμως στην κινέζικη έκδοση. Βρήκα την έκδοση του mi fit με την αναγνώριση κλήσης. Σας δίνω το link όπως την βρήκα. Απλώς την περνάτε από πάνω
Το δοκίμασα σε μένα και δεν το κατάφερα. Οι οδηγίες εγκατάστασης είναι:
1) Κάνετε unpair το mi band και sign out
2) Πηγαίνετε στις εφαρμογές και κάντε καθαρισμό. Εγκαταστήστε την νέα εφαρμογή
3) Γυρίστε την γλώσσα του κινητού στα κινέζικα
4) Τρέξτε την εφαρμογή, sign in, pair.
5) Πηγαίνετε στο play στις κλήσεις, η τελευταία επιλογή είναι η αναγνώριση
Δοκιμάζετε εάν δουλεύει. Γυρίστε στην γλώσσα που ήταν πριν το κινητό.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
@maddoctor Πιθανολογώ πως θα αναγνωρίζει Αγγλικούς χαρακτήρες και κινέζικους...Όχι Ελληνικούς... Σε μένα δεν κάνει εγκατάσταση το apk βγάζει σφάλμα..... Ακόμα και στα κινέζικα το γύρισα και τπτ...ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ξαναδοκίμασε να το κατεβάσεις. Και εμένα την πρώτη φορά δεν κατέβηκε σωστά.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
@maddoctor πάλι τα ίδια... Επίσης δες κι εδώ... "Xiaomi has released a new update for the app, I Fit, bringing with him also a new firmware update for the Mi Band 2, which comes to version V. 1.0.1.21."
edit: απεγκατέστησα την Ελληνική και την πήρε τελικά...ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Souits έγραψε:
@maddoctor πάλι τα ίδια... Επίσης δες κι εδώ... "Xiaomi has released a new update for the app, I Fit, bringing with him also a new firmware update for the Mi Band 2, which comes to version V. 1.0.1.21."
edit: απεγκατέστησα την Ελληνική και την πήρε τελικά...
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα