Και εγώ δεν μπορώ να κάνω sign in ούτε με wifi ούτε με data στη νέα έκδοση.
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Μην κάνετε sign out από την προηγούμενη. Απλώς περάστε την πάνω από την προηγούμενη.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Εγώ από πάνω την πέρασα όπως πάντα
-
Aυτο ακριβώς έκανα. Όταν δεν πέτυχε επανέφερα την παλία. Μετά το ξαναέκανα με sign out. Καμιά διαφορά

-
βγάζει σφάλμα δεν την περνάει απο πανωΟ/H maddoctor έγραψε:
Μην κάνετε sign out από την προηγούμενη. Απλώς περάστε την πάνω από την προηγούμενη.
Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB
Xiaomi Mi Max Pro (prime)6,44" 3/64GB
Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Xiaomi Mi Band 1s
Xiaomi Mi Band 2
2 Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera
1 Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
Xiaomi Amazfit Pace -
-
Αυτό ήθελα να δω. Γιατί και εμένα δεν κάνει τίποτα. Μάλιστα για κάποιο λόγο φαίνεται να μην κρατάει την ρύθμιση και το απενεργοποιεί μόνο του. Λογικά θα βγάλουν και διορθωτική έκδοση, μιας και δεν θα είμαστε μόνο εμείς που θα έχουμε αυτό το πρόβλημα.Ο/H billxrys έγραψε:
Εμένα πάντως συνδέθηκε αλλά όταν με καλούνε δεν κάνει τίποτα το ρολόι,αυτο το κάνει από τότε που έβαλα την beta εκδοση
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
οντως δεν κρατάει την ρύθμιση για το caller id στις κλήσεις και τα sms
=============== Δεκ 5th 2016, 12:09am ===============
αν γυρίσεις στα κινέζικα την γλώσσα, ή ρύθμιση δουλεύει και είναι περί ενεργοποιημένη. Αλλά μόλις βάλεις ελληνικά χάνεται -
-
Επειδή αυτό δεν ξέρω πως να το φτιάξω, λογικά στην επόμενη έκδοση θα είναι ενεργοποιημένο σε όλους μας.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Καλησπέρα . . Έχω στο Mi5 μου την τελευταία xtrv και έχω καταφέρει να έχω αναγνώριση στα ελληνικά . . Πως . . ? ? Είχα στο κινητό την 2.2.7 του play store . Από το xiaomi μάρκετ 1.4.5 που έχω στο κινητό βλέπω ότι έχει αναβάθμιση . . Το κάνω από εκεί στο αγγλοκινεζικο 2.2.8 και μόλις το ανοίγω κάνει update στο Miband 2 . . Ενεργοποιώ την ένδειξη caller ID εκεί την κινεζικη επιλογή κάνω κλήση από το σπίτι μου τίποτα . . Βάζω την επαφή του σπιτιού μου στα αγγλικά τίποτα . . Προσπαθώ να βάλω από πάνω την 2.2.8.12 του πρώτου ποστ δεν το πέρναγε . . Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει και είχα κατεβάσει και τι 2.2.7.4 caller ID και αυτό το πέρασε κανονικά από πάνω χωρίς unpair . . Μόλις το ξανά ανοίγω ξανακάνει update . . Δοκιμάζω κλήση τίποτα . . Αλλάζω την γλώσσα στα κινέζικα αλλάζει και στο Miband η ημερομηνία και κάνω κλήση την <<αγγλική>> επαφή του σπιτιού μου και τσουπ του διαβάζει . . Αλλάζω την γλώσσα στα ελληνικά ξανά κλήση την βλέπει ξανά . . Την ξανά αλλάζω στα ελληνικά και την διαβάζει στα ελληνικά κανονικά . . ! ! !
Και τώρα κοιτάζω στο xiaomi market αν και περίεργο δεν μου βγάζει αναβάθμιση του app... Δεν ξέρω αν στην κινέζικη 2.2.8 είχα αλλάξει γλώσσα αν θα διάβαζε την αναγνώριση η αν έπαιξε ρόλο το 2ερο update που έκανε αλλά δεν ρισκάρω να το δοκιμάσω γιατί εφόσον είμαι κοντά συνδεδεμένος κανονικά και το ξεκλείδωμα λειτουργεί και η αναγνώριση κανονικά . . ! ! Αύριο θα προσπαθήσω να σας ανεβάσω και φώτο..!! Οπότε για τώρα μένω έτσι
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Οπότε τώρα είσαι με την προηγούμενη έκδοση και όχι την 2.2.8.12. Στην έκδοση αυτή δουλεύει η αναγνώριση κλήσης, το έχει πετύχει και άλλος. Το θέμα είναι να λειτουργήσει και με την τελευταία...Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλησπέρα . . Έχω στο Mi5 μου την τελευταία xtrv και έχω καταφέρει να έχω αναγνώριση στα ελληνικά . . Πως . . ? ? Είχα στο κινητό την 2.2.7 του play store . Από το xiaomi μάρκετ 1.4.5 που έχω στο κινητό βλέπω ότι έχει αναβάθμιση . . Το κάνω από εκεί στο αγγλοκινεζικο 2.2.8 και μόλις το ανοίγω κάνει update στο Miband 2 . . Ενεργοποιώ την ένδειξη caller ID εκεί την κινεζικη επιλογή κάνω κλήση από το σπίτι μου τίποτα . . Βάζω την επαφή του σπιτιού μου στα αγγλικά τίποτα . . Προσπαθώ να βάλω από πάνω την 2.2.8.12 του πρώτου ποστ δεν το πέρναγε . . Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει και είχα κατεβάσει και τι 2.2.7.4 caller ID και αυτό το πέρασε κανονικά από πάνω χωρίς unpair . . Μόλις το ξανά ανοίγω ξανακάνει update . . Δοκιμάζω κλήση τίποτα . . Αλλάζω την γλώσσα στα κινέζικα αλλάζει και στο Miband η ημερομηνία και κάνω κλήση την <<αγγλική>> επαφή του σπιτιού μου και τσουπ του διαβάζει . . Αλλάζω την γλώσσα στα ελληνικά ξανά κλήση την βλέπει ξανά . . Την ξανά αλλάζω στα ελληνικά και την διαβάζει στα ελληνικά κανονικά . . ! ! !
Και τώρα κοιτάζω στο xiaomi market αν και περίεργο δεν μου βγάζει αναβάθμιση του app... Δεν ξέρω αν στην κινέζικη 2.2.8 είχα αλλάξει γλώσσα αν θα διάβαζε την αναγνώριση η αν έπαιξε ρόλο το 2ερο update που έκανε αλλά δεν ρισκάρω να το δοκιμάσω γιατί εφόσον είμαι κοντά συνδεδεμένος κανονικά και το ξεκλείδωμα λειτουργεί και η αναγνώριση κανονικά . . ! ! Αύριο θα προσπαθήσω να σας ανεβάσω και φώτο..!! Οπότε για τώρα μένω έτσι

Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα