Και εγώ δεν μπορώ να κάνω sign in ούτε με wifi ούτε με data στη νέα έκδοση.
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Μην κάνετε sign out από την προηγούμενη. Απλώς περάστε την πάνω από την προηγούμενη.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Εγώ από πάνω την πέρασα όπως πάντα
-
Aυτο ακριβώς έκανα. Όταν δεν πέτυχε επανέφερα την παλία. Μετά το ξαναέκανα με sign out. Καμιά διαφορά
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μην κάνετε sign out από την προηγούμενη. Απλώς περάστε την πάνω από την προηγούμενη.
Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB
Xiaomi Mi Max Pro (prime)6,44" 3/64GB
Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Xiaomi Mi Band 1s
Xiaomi Mi Band 2
2 Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera
1 Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
Xiaomi Amazfit Pace -
-
Ο/H billxrys έγραψε:
Εμένα πάντως συνδέθηκε αλλά όταν με καλούνε δεν κάνει τίποτα το ρολόι,αυτο το κάνει από τότε που έβαλα την beta εκδοση
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
οντως δεν κρατάει την ρύθμιση για το caller id στις κλήσεις και τα sms
=============== Δεκ 5th 2016, 12:09am ===============
αν γυρίσεις στα κινέζικα την γλώσσα, ή ρύθμιση δουλεύει και είναι περί ενεργοποιημένη. Αλλά μόλις βάλεις ελληνικά χάνεται -
-
Επειδή αυτό δεν ξέρω πως να το φτιάξω, λογικά στην επόμενη έκδοση θα είναι ενεργοποιημένο σε όλους μας.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Καλησπέρα . . Έχω στο Mi5 μου την τελευταία xtrv και έχω καταφέρει να έχω αναγνώριση στα ελληνικά . . Πως . . ? ? Είχα στο κινητό την 2.2.7 του play store . Από το xiaomi μάρκετ 1.4.5 που έχω στο κινητό βλέπω ότι έχει αναβάθμιση . . Το κάνω από εκεί στο αγγλοκινεζικο 2.2.8 και μόλις το ανοίγω κάνει update στο Miband 2 . . Ενεργοποιώ την ένδειξη caller ID εκεί την κινεζικη επιλογή κάνω κλήση από το σπίτι μου τίποτα . . Βάζω την επαφή του σπιτιού μου στα αγγλικά τίποτα . . Προσπαθώ να βάλω από πάνω την 2.2.8.12 του πρώτου ποστ δεν το πέρναγε . . Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει και είχα κατεβάσει και τι 2.2.7.4 caller ID και αυτό το πέρασε κανονικά από πάνω χωρίς unpair . . Μόλις το ξανά ανοίγω ξανακάνει update . . Δοκιμάζω κλήση τίποτα . . Αλλάζω την γλώσσα στα κινέζικα αλλάζει και στο Miband η ημερομηνία και κάνω κλήση την <<αγγλική>> επαφή του σπιτιού μου και τσουπ του διαβάζει . . Αλλάζω την γλώσσα στα ελληνικά ξανά κλήση την βλέπει ξανά . . Την ξανά αλλάζω στα ελληνικά και την διαβάζει στα ελληνικά κανονικά . . ! ! !
Και τώρα κοιτάζω στο xiaomi market αν και περίεργο δεν μου βγάζει αναβάθμιση του app... Δεν ξέρω αν στην κινέζικη 2.2.8 είχα αλλάξει γλώσσα αν θα διάβαζε την αναγνώριση η αν έπαιξε ρόλο το 2ερο update που έκανε αλλά δεν ρισκάρω να το δοκιμάσω γιατί εφόσον είμαι κοντά συνδεδεμένος κανονικά και το ξεκλείδωμα λειτουργεί και η αναγνώριση κανονικά . . ! ! Αύριο θα προσπαθήσω να σας ανεβάσω και φώτο..!! Οπότε για τώρα μένω έτσι
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλησπέρα . . Έχω στο Mi5 μου την τελευταία xtrv και έχω καταφέρει να έχω αναγνώριση στα ελληνικά . . Πως . . ? ? Είχα στο κινητό την 2.2.7 του play store . Από το xiaomi μάρκετ 1.4.5 που έχω στο κινητό βλέπω ότι έχει αναβάθμιση . . Το κάνω από εκεί στο αγγλοκινεζικο 2.2.8 και μόλις το ανοίγω κάνει update στο Miband 2 . . Ενεργοποιώ την ένδειξη caller ID εκεί την κινεζικη επιλογή κάνω κλήση από το σπίτι μου τίποτα . . Βάζω την επαφή του σπιτιού μου στα αγγλικά τίποτα . . Προσπαθώ να βάλω από πάνω την 2.2.8.12 του πρώτου ποστ δεν το πέρναγε . . Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει και είχα κατεβάσει και τι 2.2.7.4 caller ID και αυτό το πέρασε κανονικά από πάνω χωρίς unpair . . Μόλις το ξανά ανοίγω ξανακάνει update . . Δοκιμάζω κλήση τίποτα . . Αλλάζω την γλώσσα στα κινέζικα αλλάζει και στο Miband η ημερομηνία και κάνω κλήση την <<αγγλική>> επαφή του σπιτιού μου και τσουπ του διαβάζει . . Αλλάζω την γλώσσα στα ελληνικά ξανά κλήση την βλέπει ξανά . . Την ξανά αλλάζω στα ελληνικά και την διαβάζει στα ελληνικά κανονικά . . ! ! !Και τώρα κοιτάζω στο xiaomi market αν και περίεργο δεν μου βγάζει αναβάθμιση του app... Δεν ξέρω αν στην κινέζικη 2.2.8 είχα αλλάξει γλώσσα αν θα διάβαζε την αναγνώριση η αν έπαιξε ρόλο το 2ερο update που έκανε αλλά δεν ρισκάρω να το δοκιμάσω γιατί εφόσον είμαι κοντά συνδεδεμένος κανονικά και το ξεκλείδωμα λειτουργεί και η αναγνώριση κανονικά . . ! ! Αύριο θα προσπαθήσω να σας ανεβάσω και φώτο..!! Οπότε για τώρα μένω έτσι
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα